30 Eylül 2016 Cuma Reyting Sonuçları

Bana Sevmeyi Anlat, birkaç bölüme AB liderliğini alır. Kiralık Aşk'ın izlenebilecek birşeyi kalmamış çünkü. Yeni hikaye olduğundan seyirci kayacaktır.

Totalde bu yıl Arka Sokaklar zirveyi götürür gibi. Kiralık Aşk iki bölümle sezonu iyi açtı. Bana Sevmeyi Anlat iyi gidiyor. Güldür Güldür özellikle canlı yayınla gelmesiyle AB'de zirveyi zorlar bence.

ben bir sahnenin tepki çektiğini gördüm twitterda darbecilerde namaz kılıyordu arka sokaklarda
bu son 2yılda yeniden doğdunuz vlla cnm arka sokaklarada helal olsun vadide yok darbe konusu arka sokaklara kaldı iyi değerlendirmeniz lazım bence :F

bu son 2yılda yeniden doğdunuz vlla cnm arka sokaklarada helal olsun vadide yok darbe konusu arka sokaklara kaldı iyi değerlendirmeniz lazım bence :F
zaten bu konu sezon sonuna kadar devam bide ABD Büyük elçisi çıktı yani enginin patronu engin bunu duyarsa büyük elçi onu sürer bence o mangal partisi saldırısında arif müdür vurulacak olabilir yerine engin geçebilir

haftanın en boş günü. biri dandirik ilkokul seviyesindeki boşluk dizisi arka sokaklar diğeri miladını doldurmuş veya doldurmak üzere olan bir dizi.
sağlam bir proje gelirse bugünü süpürür aşırı boş bir gün güçlü dizi yok

O açidan demişimdir:A bnm tahminim defnenin annesi gelir ünlü biri olur o koni ocağa götürür diziyi diyeydi jazirana ka da azalarakbiter:D
bu final sezonu olur zaten bu sezonuda yayından kalkmadan başarılı şekilde sürdürür :Z

paramparça biter yakında mine tugay bence en iyi isim defnenin annesine @cookies :F
zaten aşırı benziyorlar :A

Üç dizi de gayet iyi gitmiş, üçüne de tebrikler. Sezon boy bu üçlüyü izleyeceğiz, pek.değişiklik olacağını sanmıyorum. :D

Üç dizi de gayet iyi gitmiş, üçüne de tebrikler. Sezon boy bu üçlüyü izleyeceğiz, pek.değişiklik olacağını sanmıyorum. :D
arka sokaklara isimden tepki var yükselin soyadından yörük soyadından sadece tesadüf kanal d ne çekti bence beyaz olsunda beyazdan alsınlar hınçlarını benim anneannemin kızlık soyadı altıntaştı timurunda soyadı altıntaş soydaş olabilirler biraz twitterlar kitap okusunlar

Oğlum senin arkanı ben mi toplucam? :F Her yaptiğini benim üstüme atıyon :T: Neyse ki @Çiğdem- senin kandırabileceğin safinaz kızlardan değilmiş:A

Kaçın Kurası çok kötü gitmiş. Emrahın dizisi için zirvede yer açın özellikle totalde :F @Çiğdem- @xemrexxx
sen şu içerde soruma cevap versene ayol :F herkes 39.bölümle 1.sezon bitecek diyor ay yapımın resmi açıklaması var diyor sen bilirsin yalan de içim rahatlasın :( :( :(

sen şu içerde soruma cevap versene ayol :F herkes 39.bölümle 1.sezon bitecek diyor ay yapımın resmi açıklaması var diyor sen bilirsin yalan de içim rahatlasın :( :( :(
Ne ara sordun? Filmden uyarlama oldugu için uzatmanın anlamı yok bence de iyi etmişler:X Ezel de 2.sezonda biraz çökmüştü aynı hatayı 2 kere yapmaya gerek yok :X

Ne ara sordun? Filmden uyarlama oldugu için uzatmanın anlamı yok bence de iyi etmişler:X Ezel de 2.sezonda biraz çökmüştü aynı hatayı 2 kere yapmaya gerek yok :X
içerde konusunda ama görmedin sanırım :F

nasıl yani bu sezon biticekmi gerçekten :( :( :(

@mrt-06 kenan seneye gelicne 2 ay yapım dizisi nasıl olucak aynı gün diyordu içerde gidiyormuş atacan bizim showun yeniden doğuşu erken batacak gibi :(