30 Eylül 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan denizz19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kara secda söner bence kısa sürede pek şansı yok
bir kaderimin yazıldığı gün kötü şu an starda yani ya salı ya çarşamba olur cesaret
banada öyle olacak gibi geliyor. karasevda tutmaz ya gün değiştirir ya kaldırırlır.cesarette çarşambaya gelebilir. o da boyunun ölçüsünü alır gider

banada öyle olacak gibi geliyor. karasevda tutmaz ya gün değiştirir ya kaldırırlır.cesarette çarşambaya gelebilir. o da boyunun ölçüsünü alır gider
meryemim 26 bölüm parasını almış dizi bitse de zararda değilik
neyse en son tv haberlerine niye bakmıyon .ss

meryemim 26 bölüm parasını almış dizi bitse de zararda değilik
neyse en son tv haberlerine niye bakmıyon .ss
ya pek yoğun giremiyorum foruma.sadece bir göz gezdirip çıkıyorum..sınav programına başlamam lazım.az girebiliyorum artık.bundan sonra çarşamba diriliş yorumları için ve perşembe sabahları dirilişin 1.olma durumuna yorum yapmak için gireceğim

Dirilişe tebrikler total'de de zirveyi almamız mutlu etti beni

Poyraz Karayel yeni sezona gayet iyi başlamış, asıl hikayeye gelecek hafta giriş yapılacağını düşünürsek oranları daha da artacaktır. Diriliş Ertuğrul da güzel sonuçlar almış ve liderliğini korumuş.

Çilek Kokusu beklendiği gibi düşmüş, bakalım yeni gününde nasıl gidecek? Yılanların Öcü çok değişmesine rağmen izleyici tarafından benimsenmiş gibi. Adı Mutluluk ise iyice gerilemiş.

Poyraz Karayel'de bir numara yok yakında düşüşe geçer.
Emin misin? Bu sahne bile ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu göstermeye yetiyor:

Ne olmuş total oyunları

Poyraz'dan daha yüksek bir başlangıç bekliyordum açıkçası ama iyi başlamışız yine de. Bölümün efsane final sahnesi önümüzdeki haftaya etki edecektir elbet iyi bir yükseliş bekliyorum.

Diriliş de yeni sezona iyi girmiş.

Çilek Kokusu rakiplerinden totalde kötü etkilenmiş diğer gruplarda zaten çok da iyi gitmiyordu.

daha nolsun total d ye çok bile bu oranlar 2 milyon verdikleri vadiden iyi