evet kısaca konunun özeti dediğin gibi, pazar gününü krem kapatmış... diğerleri kendi aralarında misket oynayıp durmuş))
e
evet kısaca konunun özeti dediğin gibi, pazar gününü krem kapatmış... diğerleri kendi aralarında misket oynayıp durmuş))
Adam farklı bi dünyada yaşıyo
imzamı atarım ağa)))))))))))
harem dandik bir dizi uzun zamandır memedaliyi ekranda göremeyenler ve kahpe bizans severler bakmış arada bir, bende öyle yaptım) devamlı izlenecek bir dizi değil düşer.. ilk bölümüde pek parlak değil ..hiçbişey yokken zaman doldurabilecek birdizi..
KREM muhteşem gitmiş her zamanki gibi ona 3 değil 1 reyting çıksada pazarın en kaliteli dizisi..
acun büyük şov ve kanalD deki kestaneşekeri proğramları birbirlerini yemiş dahada beter olsunlar..
son yaz, koçanla vadiden sonra yayınlansa çok alırdı demişsin diyer diyenler gibi) hayır koçan ve vadiden sonra yayınlanmasın onların gününde yayınlansa onların kalitesizliği son yaz ada bulaşır onlardan uzak dursun son yaz koçanla vadiyi 18 e katlar kalite olarak)
son yazın tekrarı muhteşem kremden sonra yayınlamalarıda mutlu etti beni izledim.. eğer koçandan sonra yayınlansa izlemezdim çünkü o gün atv yi açmıyorum..)
kre ne kalite ne kalite bir topuklu kız onurun tüzünü dagıtan adamları alt ediyor)) bizim polat bile daha insaflı yahuu))) neyse asıl demek istediğim son yazın tekrarı koçan yada kurtlar vadisinden sonra yayınlanmasa son yaz için fdaha iyi çünkü atv pek tekrarını vermedi dizinin zati ne koçandan ne dekurtlardan sonra bu kadar agır dizi çekilmez..
dizi ağır değil son yaz dan bahsediyorsan eğer..
bizim insanlarımızda ayrıntılara girmek zor iş kolaya kaçıyorlar ilk bölümünde son yazda daha karakterlerin kim olduğu ne olduğu ortaya çıkıyor ilk bölümde ama zahmet edipte izlemek zor gelmiş vatandaşlarımıza ..
akasya durağı izleyen sevgili koçancı seyircilerim biraz zorlandıklarında zap yapar)
onun için bize ayşe topu at ali topu tut şeklinde basit replikleri olan diziler lazımbiraz dizide karakterler bollaşınca o kim bu kim şu kim diye malaklaşıp başka kanalı çeviriyoruzbir diziye bir iki başrol yanına iki yardımcı yalaka birde kötü adam yeterli 10 yıl izleriz diziyi))
Kapak işte
- - - Ekleme - - -
Beyazsoy un dediği
evet insanlarımız son yazın agır yapısını izlemek yerine yeşilçama rahmet okutan öbzg i izlemeyi tercih etmişler)))))))))
öbgz yi fazla ayrıntılı buduğumuda nerden çıkardın)
öbgz sıcak bir aile dizisi.. aile içi anne ve çocuk ilişkileride gerçekçi yansıtılmış belki o yüzden çok izleniyor....
öbgz yeşilçam filmlerine rahmet okutuyorsa vadi cüneyt arkın filmlerine kimbilir ne okutuyor)
sen öbzg ye ayrıntılı dedin demedim ki.dediğim : sen dedin ya son yaz kaliteli oluşu akasya duragını izleyen halkımız çekemedi. bende senin bu düşüncene katıldım sadece))) evet diziyi agır bulan izleyici aynı saate başka yapımları, daha hafifif yeşilçamdan bin kez işlenmiiş hikayeleri izlemeyi tercih etmiş.. yani haklısın))))
birde öbzg nasıl gerçekçi oluyor .. osman denize düşer teknesiyle ordan geçen amaca gürültülü tekneksiyle kıyıya yaklaşır çocugu hastaneye götürür ama babası ne sesi nede koskaca tekneyi görmez)))) meger balıkçı ultra aslan pardon ultra zengi çıkar annesiyle evlenir hemen bütün mirası cemileye kalır))))
son sezonda bir baba kzını 5 yıl görmez görmek istemez ama kızı ilk görüşte üseyin boltta rahmet okutacak bir hızla kaçar)) bumu gerçekçilik yani)))) (not bu hikaye ıhlamurlar altında işlendi muhtemlen yeşilçamda da bolca işlendi)
senin şimdi yaptığın öbgz eleştirilerini ben geçen sene yapıyordum yani yeni bişey değil senaryoda çok ofsayt yerler var.. sülümanın süpermenliğinden tutta tesadüfler zinciriyle donanmış bir dizi olmasına kadar eleştirecek yeri çok.. ama dediğim yinede alışkanlık halkın anladığı dilden konuşması ve basit anlaşılır konusu diziyi sıkılmadan izletiyor .. en büyük artısı cemile ve çocukları ..
ama verdiğin örnek ekrandaki en son eleştirilecek dizilerden biri ondan önce ne istavritler ne koçanlar ne vadiler duruyor kalitesizlikte onlardan öbgz ye sıra gelmez))
istavritin eletirilecek bir tarafı yok zaten karikatürden uyarlama dizi nasıl kremi o konuda eleştirmek anlamsızsa istavritide eleştirmek saçma
koçana gelirsek dizide zorlama karakterler var ama koçan zorlama değil. koçan gerçekçi bir karakter. dedim ben çok tanıdım böyle kişleri ama öbzg deki tipleri gibi birilerini hiç tanımadım))) yeşilçamda bile daha iyi karakterler vardı. hadi öbzgyi izlemesen koçanı eleştir anlarımda öbzg yi izleyip koçanı eleştirmek çok komik)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?