30 Eylül 2012 Pazar Reyting Sonuçları

30 Eylül Pazar Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Prime time ( share )

1- star tv 17.35
2- kanal d 13.28
3- fox 8.97
4- atv 7.40
5- show tv 6.28
6- stv 4.79
7- kanalturk 4.32
8- kanal 7 4.21
9- tv8 0.56
10-meltem tv 0.03

tÜm gÜn ( share )

1- kanal d 9.30
2- star tv 8.77
3- fox 7.60
4- atv 7.21
5- show tv 6.30
6- stv 4.61
7- kanal 7 3.91
8- kanaltÜrk 2.28
9- tv8 0.88
10-meltem tv 0.15

[TABLE="class: cms_table, width: 600"]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]BIR ERKEK BIR KADIN[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]30.09.2012[/TD]
[TD="align: center"]23:24:05[/TD]
[TD="align: center"]24:23:22[/TD]
[TD="align: center"]1,99[/TD]
[TD="align: center"]8,8[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Müthiş bir dizi Cumartesileri daha fazla alır

- - - Ekleme - - -

Prime time ( share )

1- star tv 17.35
2- kanal d 13.28
3- fox 8.97
4- atv 7.40
5- show tv 6.28
6- stv 4.79
7- kanalturk 4.32
8- kanal 7 4.21
9- tv8 0.56
10-meltem tv 0.03

tÜm gÜn ( share )

1- kanal d 9.30
2- star tv 8.77
3- fox 7.60
4- atv 7.21
5- show tv 6.30
6- stv 4.61
7- kanal 7 3.91
8- kanaltÜrk 2.28
9- tv8 0.88
10-meltem tv 0.15
Fox Atv ve Showu sollamış :)

haremin ab si biraz komik sbt de dökülmüş tns de uçmuş :))) bu kadar fark olması çok şaşırtıcı.. ama zaten tns de harem ab de tekrarı kendisinin yarısı kadar izlenmiş buda zaten dizinin ilere pek şansının olmadıgını milletin diziyi sevmediğini gösteriyor .. gani müjdenin zekası ancak pis yediliüretmeye yeter kahbe bizansın osmanlıya uyarlanışı sadece bu ve espiriler onun ayarında yani bir gram ilerleme yok.

kremde tns de s şike yapmış ama sbt de daha yüksek :))))))) keşke insan şike yapmasaymış diyor :))))))

ilginç reytingler huzur sokagının tekrarırı biraz zorlasa kremide geçekmiş. ee nede olsa tns şike yapıyor koçana :)))))
son balkların tekrarı ab de fena gitmemiş. atv sol balkanların tekrarını neden az verdi anlamadım. kurtlar vadisi ve koçandan sonra sol balkaları vereceken kim milyoneri verdi. atv eskiden böyle çok hata yapardı. düzelmişti bu hatalarını ama yiine yaptı.

Acun dün olduğu gibi "özet" ve "yeni bölüm" olarak ayırmış, güzel gelişme.

1 Erkek 1 Kadın a/b'de 4 reytingle 4. olmuş, harika! :D

Son düzenleme:
haremin ab si biraz komik sbt de dökülmüş tns de uçmuş :))) bu kadar fark olması çok şaşırtıcı.. ama zaten tns de harem ab de tekrarı kendisinin yarısı kadar izlenmiş buda zaten dizinin ilere pek şansının olmadıgını milletin diziyi sevmediğini gösteriyor .. gani müjdenin zekası ancak pis yediliüretmeye yeter kahbe bizansın osmanlıya uyarlanışı sadece bu ve espiriler onun ayarında yani bir gram ilerleme yok.

kremde tns de s şike yapmış ama sbt de daha yüksek :))))))) keşke insan şike yapmasaymış diyor :))))))

ilginç reytingler huzur sokagının tekrarırı biraz zorlasa kremide geçekmiş. ee nede olsa tns şike yapıyor koçana :)))))
son balkların tekrarı ab de fena gitmemiş. atv sol balkanların tekrarını neden az verdi anlamadım. kurtlar vadisi ve koçandan sonra sol balkaları vereceken kim milyoneri verdi. atv eskiden böyle çok hata yapardı. düzelmişti bu hatalarını ama yiine yaptı.

:d :d

Acun bile programını adaletli bölmeyi öğrendi ama bir çok program ve haber bülten 3 kağıtçılığa devam...

- - - Ekleme - - -

En Büyük Şov yine fiyasko. :d

Harem tns de düşer diye tahmin ediyordum ama aksine ab de 5 reytingi geçmiş,helal olsun,tebrik etmek lazm.

harem ve krem cok basarili gitmisler.. buyuk tebrikler

show tv büyük showu mahvetti. birde show tvnin iç yapıları çok tecrübeliymiş :)))) öyle oldu ki hangisi yeni bölüm hangisi eski ölüm ayıramaz oldu millet. bir ekz yeni bölü olsa bile eski blümlerdeki adamları çıkartıp izletiyorlar. yaw kardeşim bi adamı çıkarırsın bir gösterir yapar gider tekarar tekrar o adamı çıkarmanın anlamı ne. ayı adam özetlerlerde var . kısacası program allak bullak oldu.

bu formatın aynısı kanal 1 de vardı. pınar altuğ yapardı ve 4 reyting altına düşmezdi ama orda bir kez çıkan adam bir aha çıkmazdı. birde ıvır zıvır ünlüleri çıkarmanın anlaı ne zatn çıkan adamlar profosönel. sen sunucu olarak espirili komikyapan bir adamı bulur geyiği çevirir. o gelen ünlüler ne anlar bu işten..

Harem süper başlamış. Twitter'da da beğenilmişe benziyor, zaten Gani Müjde yazarsa %90 başarılı bir iş olur.

Krem totalde düşmüş, A/B'de yükselişe geçmiş.

Farklı Desenler: Feride yükselişe geçmiş ve yeniden ilk 10 sıra arasına girmiş.

Harem haftaya düşer kötü olmuş... 3 reyting ilk bölüm gazı.

11:00 - 12:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.17 , 2) TRTCCK: 2.67 , 3) YMRCAK: 1.16

Alişan'ı yeni saatinde de takan olmamış. :D Star, Serap Ezgü'yü alır yakında. :d

imzamı atarım ağa :))))))))))))

harem dandik bir dizi uzun zamandır memedaliyi ekranda göremeyenler ve kahpe bizans severler bakmış arada bir, bende öyle yaptım:)) devamlı izlenecek bir dizi değil düşer.. ilk bölümüde pek parlak değil ..hiçbişey yokken zaman doldurabilecek birdizi..

KREM muhteşem gitmiş her zamanki gibi ona 3 değil 1 reyting çıksada pazarın en kaliteli dizisi..

acun büyük şov ve kanalD deki kestaneşekeri proğramları birbirlerini yemiş dahada beter olsunlar..

son yaz, koçanla vadiden sonra yayınlansa çok alırdı demişsin diyer diyenler gibi:)) hayır koçan ve vadiden sonra yayınlanmasın onların gününde yayınlansa onların kalitesizliği son yaz ada bulaşır onlardan uzak dursun son yaz koçanla vadiyi 18 e katlar kalite olarak :))

son yazın tekrarı muhteşem kremden sonra yayınlamalarıda mutlu etti beni izledim.. eğer koçandan sonra yayınlansa izlemezdim çünkü o gün atv yi açmıyorum..:))

- - - Ekleme - - -

@destere abowwww "izlemeden eleştiri yapma" lafının belgeli ispati gibisin :F Bu kadar seveceğini/öveceğini ummuyordum.Sevdiğine sevindim.Senin sevmen OBGZ bırakıp buna bakıcağin anlamınıda taşimiyor biliyorum.Ama şaşirttin beni.:X

- - - Ekleme - - -

Sencede Nigar kalfa gelmeli mi diziye? Gerçi gelirse tam bi Elveda Rumeli 2 olur ya:X Fikir edinmişsin diziyi izleyerek.Bi yorumun olur bunada?

niyeki öyle bir çıkarımda bulundun :))

aksine izlemeden dizinin ayrıntısına asla girmem ..

nigar kalfa son yaza gelsin oranın insanı oranın şivesini mükemmel konuşur ..

şive dediğin son yazdaki gibi olur .. istavrit kemaldeki gibi: ''anzeliii neden ole dooorsun çünkü o azkere gidooor'' şeklinde, bir şive yok son yazda:)))

imzamı atarım ağa :))))))))))))

harem dandik bir dizi uzun zamandır memedaliyi ekranda göremeyenler ve kahpe bizans severler bakmış arada bir, bende öyle yaptım:)) devamlı izlenecek bir dizi değil düşer.. ilk bölümüde pek parlak değil ..hiçbişey yokken zaman doldurabilecek birdizi..

KREM muhteşem gitmiş her zamanki gibi ona 3 değil 1 reyting çıksada pazarın en kaliteli dizisi..

acun büyük şov ve kanalD deki kestaneşekeri proğramları birbirlerini yemiş dahada beter olsunlar..

son yaz, koçanla vadiden sonra yayınlansa çok alırdı demişsin diyer diyenler gibi:)) hayır koçan ve vadiden sonra yayınlanmasın onların gününde yayınlansa onların kalitesizliği son yaz ada bulaşır onlardan uzak dursun son yaz koçanla vadiyi 18 e katlar kalite olarak :))

son yazın tekrarı muhteşem kremden sonra yayınlamalarıda mutlu etti beni izledim.. eğer koçandan sonra yayınlansa izlemezdim çünkü o gün atv yi açmıyorum..:))

- - - Ekleme - - -

niyeki öyle bir çıkarımda bulundun :))

aksine izlemeden dizinin ayrıntısına asla girmem ..

nigar kalfa son yaza gelsin oranın insanı oranın şivesini mükemmel konuşur ..

şive dediğin son yazdaki gibi olur .. istavrit kemaldeki gibi: ''anzeliii neden ole dooorsun çünkü o azkere gidooor'' şeklinde, bir şive yok son yazda:)))

krem zirvede yer almış demi :d