30 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Firar (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Tövbeler Tövbesi (ATV)

• 5'er Beşer (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 5 50.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde Aşk (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
İzlediklerim;
- Dedektif Memoli
- Alemin Kıralı
- Tövbeler Tövbesi

Dedektif Memoli;
Bence bu dizi eskisi versiyonu olan Yılan Hikayesi'ni fazlasıyla arattı. Hadi güzel bölümleri vardı ama dizi hem yapmacık, hemde bazı kısımları saçmaydı. Umarım diğer bölümlerde düzeltirler. Bu arada gördüğüm kadarıyla kimisi diziyi beğenirken, kimisi beğenmemiş. Oyuncuları iyi değil, kötü bulmuş. Ama ileriki bölümlerde düzeltirler heralde.

Alemin Kıralı;
Son 1 saat kala izledim. Şafak Sezer'in dizide olması zaten zirvede olmasında büyük etken. Yine iğrenç espriler ile ön plana çıktılar...

Tövbeler Tövbesi;
Dün akşam dramatik sahneler ile ön plana çıktı dizi. Mahir çıktı, Fidan pişman, Oktay ve Pelin intikam peşinde, Bahtiyar pişman, Hasan sinirli ve sevinçli, Zahide üzgün ve sevinçli... Böyle bir bölüm geçti ve gelecek bölümlerde olaylar hızla gelişebilir.

SBT reytingleri iyi ki de resmi değil :) Dizi ilk bölümden yayından kalkacaktı.

Bence bu Dedektif Memoli'nin başarısızlığı değil, TNT'nin başarısızlığı. İlk 100'de bir tek programı bile yok!

Ben dün Aksam Alemin Krali ve Tövbeler Tövbesini izledim. Adini Feriha Koydum hem AGB hemde SBT nin verilerine göre süper bir reytingle günü zirvede tamamlamis, Firar diziside hem AGB hemde SBT nin verilerinde ciddi bir yükselise gecmis, Alemin Krali AGB de düsüse gecmis ama SBT de 4. olarak hala basarili, Bir cocuk sevdim her iki arastirma grubunun ölcümerine göre düsüste.

TNT büyük umutlar besledigi Dedektif Memoli den umdugunu bulamamis dizi SBT nin verilerine göre ilk 100 de bile yok hatta TNT den hicbirsey ilk 100 e girememis, bu sekildede Vadi nin büyüklügünü yine görmüs olduk dizi TNT de yayinlanmasina ragmen dün SBT nin verilerine göre Yeni Bölümüyle 9 Özeti ile 5 Reyting alarak TNT yi ucurmustu.

Dedektif Memoli ilk 100'de yok.. Büyük bir fiyasko olmali TNT için.

%1 reyting kaç milyon kişi izlio onu anlamadım
yani %1 reyting alan dizi türkiyede kaç kişi izliyor onnu merak ettim

'Dedektif Memoli' adlı yeni dizi listede bile yer almıyor daha doğrusu TNT listede yok!