- Reaksiyon puanı
- 50,350
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
[/B][/SIZE][/COLOR]Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Bir Çocuk Sevdim çıkışa geçip zirveyi zorlayabildi mi ?
Firar, Tövbeler Tövbesi ve Alemin Kıralı bu hafta ne yaptılar ?
Zehirli Sarmaşık yeni gününde başarılı olabildi mi ?
Sonuçlar belli oldu.
Reytinglerde bol sürpriz yaşanmış.
Adını Feriha Koydum oranlarını arttırarak açık ara zirvede yer aldı. Özellikle A/B'de 10 reytingi geçerek önemli bir başarı elde etti.
Günün en büyük sürprizini Firar yaptı. İlk iki bölümüyle beklentilerin altında kalan Firar bu hafta uçuşa geçerek totalde 2. A/B'de ise 4.sırayı elde etti. Dizi geçen hafta totalde 5. A/B'de 13.sırada yer alıyordu. Bu yükseliş gerçekten nadir görülen bir başarı!
Bir Çocuk Sevdim totalde 3. A/B'de 2.sırada yer almasına rağmen haftanın her günü zirveye oynayan Kanal D'yi memnun etmiyor. Dizinin oranlarında geçen haftaya göre önemli bir düşüş görülüyor.
Günü düşüşle tamamlayan bir diğer dizi Alemin Kıralı oldu. Dizi bu hafta düşüşe geçerek 7.sıraya düştü. Bu sezon hiçbir komedi dizisinin reytinglerde yüzü gülmüyor!
Tövbeler Tövbesi yine bekleneni veremedi. Dizi, yakın zamanda ekranlara veda edebilir!
Sihirli Annem, özellikle A/B'de iyice düştü ve 7 sharede kaldı. Dizi, böyle devam ederse günlük dizi olarak da tutunamayacak...
Yeni gününe alınan Zehirli Sarmaşık yine olmadı. Dizi, Perşembe gününden de daha kötü bir performans göstererek çok gerilerde kaldı. Sezona bomba gibi giren Fox, rakiplerin güçlü silahlarını devreye sokmasıyla epey geride kaldı!
Son düzenleme: