30 Eylül 2011 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Bir Çocuk Sevdim (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 2 20.0%
  • Firar (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Alemin Kıralı (ATV)

• Tövbeler Tövbesi (ATV)

• 5'er Beşer (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Dedektif Memoli (TNT)

Oy: 5 50.0%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

• Zehirli Sarmaşık (Fox)

Oy: 3 30.0%
  • Küçük Hanımefendi (TRT 1)

• Başrolde Aşk (TRT 1)

• Diğer (Belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

[/B][/SIZE][/COLOR]Reytinglerde bu Cuma neler oldu ?
Adını Feriha Koydum zirvedeki yerini koruyabildi mi ?
Bir Çocuk Sevdim çıkışa geçip zirveyi zorlayabildi mi ?
Firar, Tövbeler Tövbesi ve Alemin Kıralı bu hafta ne yaptılar ?

Zehirli Sarmaşık yeni gününde başarılı olabildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Reytinglerde bol sürpriz yaşanmış.

Adını Feriha Koydum oranlarını arttırarak açık ara zirvede yer aldı. Özellikle A/B'de 10 reytingi geçerek önemli bir başarı elde etti.

Günün en büyük sürprizini Firar yaptı. İlk iki bölümüyle beklentilerin altında kalan Firar bu hafta uçuşa geçerek totalde 2. A/B'de ise 4.sırayı elde etti. Dizi geçen hafta totalde 5. A/B'de 13.sırada yer alıyordu. Bu yükseliş gerçekten nadir görülen bir başarı!

Bir Çocuk Sevdim totalde 3. A/B'de 2.sırada yer almasına rağmen haftanın her günü zirveye oynayan Kanal D'yi memnun etmiyor. Dizinin oranlarında geçen haftaya göre önemli bir düşüş görülüyor.

Günü düşüşle tamamlayan bir diğer dizi Alemin Kıralı oldu. Dizi bu hafta düşüşe geçerek 7.sıraya düştü. Bu sezon hiçbir komedi dizisinin reytinglerde yüzü gülmüyor!

Tövbeler Tövbesi yine bekleneni veremedi. Dizi, yakın zamanda ekranlara veda edebilir!

Sihirli Annem, özellikle A/B'de iyice düştü ve 7 sharede kaldı. Dizi, böyle devam ederse günlük dizi olarak da tutunamayacak...

Yeni gününe alınan Zehirli Sarmaşık yine olmadı. Dizi, Perşembe gününden de daha kötü bir performans göstererek çok gerilerde kaldı. Sezona bomba gibi giren Fox, rakiplerin güçlü silahlarını devreye sokmasıyla epey geride kaldı!

Son düzenleme:
Tahminlerim:

Adini Feriha Koydum iki grupta da zirvede yer alir.

Bir Çocuk Sevdim yükselise geçmez.

Alemin Kirali düsüse geçer.

Firar iki grupta ilk 10'da yer alir.

Tövbeler Tövbesi kendisini ilk 20'lerde bulur.

Zehirli Sarmasik'ta ilk 15'de yer alir büyük ihtimalle iki grupta da.

Memoli yorumlara göre hiç beğenilmedi SBT açıklanırsa ilk 50'de yer alsa iyidir bence.

Zor bir yarış olacak gibi duruyor ve bakalım yarış nasıl olacak. Adını Feriha Koydum 1. sırada yer alacaktır büyük ihtimalle.

Memoli 3-5 Civarı alır patlama yaparsa süpriz olur ama çok süpriz olmaz

Adını Feriha Koydum zirvede oranlarını yükseltmiş
Bir Çocuk Sevdim abde daha iyi gidiyor
Firar reytinglerini yükselmeye devam ediyor totalde 2.sırada
Alemin Kıralı oranlarında düşüş var
Tövbeler tövbesi iyi gitmiyor
Zehirli Sarmaşık yeni gününde kötü başladı
Dinle Sevgili kötü gitmeye devam ediyor

Firar uçuşa geçmiş. Sitemizdeki oylamalardan da Firar'ın yükselişte olduğu görülüyordu. Doğru çıktı

Süper!! Adini Feriha Koydum yükselise geçmis!

Firar'da
.. Sonunda Star'in ve Koliba Film'in yüzü güldü

Öncelikle reytinglerin erken açıklanması güzel olmuş.

Firar'ın yükselişi dikkat çekici olmuş. Bu hafta nasıl bir dizi diye izleyenler olmuştur. Haftaya bu kadar yüksek alacağını düşünmüyorum. Ama yinede ilk 5'de yer alır.

Alemin Kıralı haftaya daha da düşecektir bence. ATV geçen sezon böyle reyting alan dizilerini bitiriyordu. Bu sezon öyle bir şey yapamazlar. Çünkü neredeyse her dizisi böyle.

Adını Feriha Koydum'u söylemeye gerek yok. Kaliteli iddialı bir yapım. Başarısı da ortada zaten.

Bir Çocuk Sevdim klasik Türk Sinemasına benziyor. Yinede reytingleri iyi.
Tövbeler Tövbesi Salı PT-2'de iyi reytingler alıyordu. Yeriyle oynanırsa tabii ki düşer. Bence artık eski gününe de alınmasın, final yapsın.

Tahminlerime göre Dedektif Memoli dizisi daha çok A/B'de iyi gitmiştir. Tekrarı da yeni bölümüne göre iyi gitmiştir bence.

firar nasıl bu kadar reyting almış

Sihirli Annem'in reytingleri Star'ın gündüz kuşağına göre gayet iyi bence.
Kısa sürede yayından kaldırılacağını düşünmüyorum.
( Star TV İlk 100'e girmekte zorlanan Kalbimin Sahibi'nin yayından kaldırmıyor da Sihirli Annem'i kaldıracak )

Star'ın her günü iyi neredeyse. Sadece Çarşamba günleri kötü. Salı günleri de eh işte. Yani Geniş Aile'nin işi çok zor.

şu yeni reyting sistemi yarından itibaren mi reytingleri açıklamaya başlayacak

Kalbimin Sahibi'nin maliyeti yok denecek kadar az ama Sihirli Annem epey maliyetli bir iş

Star, gerçekten her gününü düzeltti. Bu yılın en iyi çıkış yapan kanalı oldu. Bence şu an ilk 3 kanal arasındadırlar.

Cumartesi günleri zirvedeler. Salı, Cuma ve Pazar ikinciler. Pazartesi ve Perşembe güçlü rakiplere göre iyi sayılır. Çarşamba günü ise sıkıntılı ama 2-3 haftada bir maç olacağı için orayı da kapatırlar... Şu an ATV ve Fox'un epey önünde olmalılar... Muhteşem Yüzyıl giderse Show'u da geçerler

Firar adeta uçtu macera başlamıştı geçen hafta belki ondandır bu hafta bakamadım zaten bakmıyorum diziye bir 5 dk denk gelmişti demek ki güzelbölüm olmuş o değilde Star şu anda Atv'ye bu hafta neredese iki kat fark attı star toparlanmaya başladı

Adına Feriha Koydum kışın gelmesi ile reytinglerinde artış var

Alemin Kralı Oranlarını korudu

Son düzenleme: