Senin lanet kanal logon uğraştırdı beni. Yoksa kolay işÇok teşekkürler Meloşum ellerine sağlık.
Ne dizi var, ne de program. Ama resimde en çok yeri o kaplıyorbu tv10 kimin kanalı ayoll birşey yayınladığıda yok
Senin lanet kanal logon uğraştırdı beni. Yoksa kolay işÇok teşekkürler Meloşum ellerine sağlık.
Ne dizi var, ne de program. Ama resimde en çok yeri o kaplıyorbu tv10 kimin kanalı ayoll birşey yayınladığıda yok
aa o koca kafalının kanalı demekSenin lanet kanal logon uğraştırdı beni. Yoksa kolay iş
Ne dizi var, ne de program. Ama resimde en çok yeri o kaplıyor@batuhankaralar
Senin lanet kanal logon uğraştırdı beni. Yoksa kolay iş
Ne dizi var, ne de program. Ama resimde en çok yeri o kaplıyor@batuhankaralar
Dizi yazıyorum tutmuyor, yarışma yapıyorum katılan olmuyor bari yerimiz belli olsun
Bende tanıtım yapmadım @Dosi
Hayır artık eskisi gibi zaman ayıramayacağım için bir süre Atacan'a devrettim.Bende Aserat niye konuyu açmadı diyorum, meğer ETV sürünüyormuş@Aserat
Tebrikler aşkım, çok güzel biz diziydi zaten hak ettin. Konumuza sende kalp atsaydın zirvedeydik ama olsun kardeşiz sonuçta ilk 2’yide kapmışız@mrt-06
MS en çok Reyting getiren 2 yarışmacısını eledi (ben ve @denizz19 ) tebrik ediyorum bebeğim ama bundan sonra düşüş kaçınılmaz@Çiğdem-
Ee etme bulma dünyası canısı kafalarını duvarlara vuracaklar ama iş işten geçtiBende Aserat niye konuyu açmadı diyorum, meğer ETV sürünüyormuş@Aserat
Tebrikler aşkım, çok güzel biz diziydi zaten hak ettin. Konumuza sende kalp atsaydın zirvedeydik ama olsun kardeşiz sonuçta ilk 2’yide kapmışız@mrt-06
MS en çok Reyting getiren 2 yarışmacısını eledi (ben ve @denizz19 ) tebrik ediyorum bebeğim ama bundan sonra düşüş kaçınılmaz@Çiğdem-
Bu arada 6 yapım olduğu için ortalama bölünmüş yoksa biz de TVen gibi 1-2 projeyle zirvede olmayı biliriz.Bende Aserat niye konuyu açmadı diyorum, meğer ETV sürünüyormuş@Aserat
Benim dizimde cumartesi gününe rağmen iyi reyting aldıBende Aserat niye konuyu açmadı diyorum, meğer ETV sürünüyormuş@Aserat
Ben üniversiteye göre gidiyorum final sınavına odaklanıcamEvet @pompy Kızlar Dünyası listeye harika bir giriş yapmış reklam yapmamana rağmen. 6 küsür reyting çok iyi.
Ikinci bölümü daha erken yayınla.
Kız senin toplama kampına dönmüş Ms ve Parlak Takımı dışında kalite göremiyorumBu arada 6 yapım olduğu için ortalama bölünmüş yoksa biz de TVen gibi 1-2 projeyle zirvede olmayı biliriz.
TebriklerBenim dizimde cumartesi gününe rağmen iyi reyting aldı
10x10, Fikir Cambazı ve Sinevizyon kaliteli değil mi bunu mu demek istiyorsun.Kız senin toplama kampına dönmüş Ms ve Parlak Takımı dışında kalite göremiyorum
İlk 2’yi kapatmışız zaten nasıl zirvede olacaktınız
Tebrikler
10x10 gayet iyi bile alıyor bence10x10, Fikir Cambazı ve Sinevizyon kaliteli değil mi bunu mu demek istiyorsun.
aa güven vermiyorsun @batuhankaralar dizi yarışması yaptın kaçıp gittinDizi yazıyorum tutmuyor, yarışma yapıyorum katılan olmuyor bari yerimiz belli olsun
Sen yüksek reyting alanlar için kaliteli demişsin yani ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Tüm projelerimizden memnunuz.10x10 gayet iyi bile alıyor bence
Fikir Cambazını göremedim listede
Sinevizyon da kaliteli ama kısa sürüyorlar. Demek istediğim, bunların zaten çok yüksek almaları diğer yapımlara haksızlık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?