30 Ekim - 5 Kasım 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Oranlarım yükselmiş ya. Hepinize çok teşekkür ederim.

MS ve Sinevizyon çok iyi gitmiş Parlak Takımı da tanıtımıyla büyük ilgi görmüş çatlasın antiler.

Üçünüze de tebrikler.
@mrt-06 @Ahmed @Thequeer

Bu arada emeğine sağlık.
@mrt-06

Bende Aserat niye konuyu açmadı diyorum, meğer ETV sürünüyormuş
@Aserat
Tebrikler aşkım, çok güzel biz diziydi zaten hak ettin. Konumuza sende kalp atsaydın zirvedeydik ama olsun kardeşiz sonuçta ilk 2’yide kapmışız
@mrt-06

MS en çok Reyting getiren 2 yarışmacısını eledi (ben ve @denizz19 ) tebrik ediyorum bebeğim ama bundan sonra düşüş kaçınılmaz
@Çiğdem-

Hayır artık eskisi gibi zaman ayıramayacağım için bir süre Atacan'a devrettim.

Ee etme bulma dünyası canısı kafalarını duvarlara vuracaklar ama iş işten geçti

Bu arada 6 yapım olduğu için ortalama bölünmüş yoksa biz de TVen gibi 1-2 projeyle zirvede olmayı biliriz.

Benim dizimde cumartesi gününe rağmen iyi reyting aldı

Bende tanıtım yapmadım @Dosi
Sihirli Hayatları anlamadım neden dizi özel bölümde yükseliyor @Dosi Kızların dünyası iyi gitsin başka isteğim yok
Evet @pompy Kızlar Dünyası listeye harika bir giriş yapmış reklam yapmamana rağmen. 6 küsür reyting çok iyi.
Ikinci bölümü daha erken yayınla.

Kız senin toplama kampına dönmüş Ms ve Parlak Takımı dışında kalite göremiyorum

İlk 2’yi kapatmışız zaten nasıl zirvede olacaktınız

Tebrikler
10x10, Fikir Cambazı ve Sinevizyon kaliteli değil mi bunu mu demek istiyorsun.

10x10, Fikir Cambazı ve Sinevizyon kaliteli değil mi bunu mu demek istiyorsun.
10x10 gayet iyi bile alıyor bence

Fikir Cambazını göremedim listede

Sinevizyon da kaliteli ama kısa sürüyorlar. Demek istediğim, bunların zaten çok yüksek almaları diğer yapımlara haksızlık olur.

10x10 gayet iyi bile alıyor bence

Fikir Cambazını göremedim listede

Sinevizyon da kaliteli ama kısa sürüyorlar. Demek istediğim, bunların zaten çok yüksek almaları diğer yapımlara haksızlık olur.
Sen yüksek reyting alanlar için kaliteli demişsin yani ufak bir yanlış anlaşılma olmuş. Tüm projelerimizden memnunuz.