Hiç öyle bir şey düşünmedim bu sefer yeminle sen fesatsınNeden 2 kadın bir erkek yazdın amacın nedir.
Hiç öyle bir şey düşünmedim bu sefer yeminle sen fesatsınNeden 2 kadın bir erkek yazdın amacın nedir.
Dedim acaba bana mı gönderme yaptın.
Kız her şeye etiket yapıp durma mecbur muyum bildirim görmeyeaa yok cnm @denizz19 ile atışıyoruz senle ne alakası var
Gece gece biliyorsun algılarım kapanıyor ablacım.aa yok cnm @denizz19 ile atışıyoruz senle ne alakası var
Kız her şeye etiket yapıp durma mecbur muyum bildirim görmeye
etiketsiz isim kullanmak içime sinmiyor arkasından pis işler çeviriyoruz gibiGece gece biliyorsun algılarım kapanıyor ablacım.
aa yok cnm @denizz19 ile atışıyoruz senle ne alakası var
Parlak Takımı tanıtımıyla pek bekleneni verememiş konu 6 diss almış şimdiden programın antileri var.Kız her şeye etiket yapıp durma mecbur muyum bildirim görmeye
Kız zaten konudayım arkamdan niye yapasınetiketsiz isim kullanmak içime sinmiyor arkasından pis işler çeviriyoruz gibi
Polat Şaşmaz'ın programına kahkaha atardım da herkes uyuyorParlak Takımı tanıtımıyla pek bekleneni verememiş konu 6 diss almış şimdiden programın antileri var.
Ben de @Billy Kane'ye çektircem bir program @MasacRE- ve @S.G.A.T.'yi de jüri alırım "Güzeller Güzeli" adında güzelleri puanlayacaklar.
Ve bir bomba daha Ramazan'da da @Polat Şaşmaz'a bir program yapacağım "Huzura Doğru" adında.
İftar programı da mı yapmayalım kanka.Kız zaten konudayım arkamdan niye yapasın
Polat Şaşmaz'ın programına kahkaha atardım da herkes uyuyor
tanıtım 1.olucak değilya cnmParlak Takımı tanıtımıyla pek bekleneni verememiş konu 6 diss almış şimdiden programın antileri var.
Ben de @Billy Kane'ye çektircem bir program @MasacRE- ve @S.G.A.T.'yi de jüri alırım "Güzeller Güzeli" adında güzelleri puanlayacaklar.
Ve bir bomba daha Ramazan'da da @Polat Şaşmaz'a bir program yapacağım "Huzura Doğru" adında.
Hayır yap da bula bula onu mu buldun o Ne anlar programdanİftar programı da mı yapmayalım kanka.
@Aserat reyting ölçümlerini başıma yıktı ay 1 saattir uğraşıyorum dönüşümlü yapacaz artık 1 hafta o bir hafta ben.etiketsiz isim kullanmak içime sinmiyor arkasından pis işler çeviriyoruz gibi
Rakip kanalda tabii ki eleştireceğim ablacım.
Olsun sende parlak takımının bir üyesisin@Aserat reyting ölçümlerini başıma yıktı ay 1 saattir uğraşıyorum dönüşümlü yapacaz artık 1 hafta o bir hafta ben.
Rakip kanalda tabii ki eleştireceğim ablacım.
Nayırrrrrr.Olsun sende parlak takımının bir üyesisin
"Huzura Doğu" yaptır Doğu da programa dahil olsun.Parlak Takımı tanıtımıyla pek bekleneni verememiş konu 6 diss almış şimdiden programın antileri var.
Emriniz olur 😎@XanTier şu konudaki görseli fotoşokla iyileştirsene kare kare kötü duruyor.
Sen seversin zaten gece fotoşok yapmayı.3 saatte harika reyting MS'den
Emriniz olur 😎
bu tv10 kimin kanalı ayoll birşey yayınladığıda yokSen seversin zaten gece fotoşok yapmayı.