30 Ekim 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    13
Sedef o diziye gelse hayran hayran izlerdin konuşturma beni.
Ayrıca en azından düştüyse bile 2. sezonda düştü 2. bölümden değil.

Camdaki Kız'ı bırakalı çok oldu çünkü namus takıntısı yordu. Bekaret sahnesini de savunmadım o nedenle konu tartışmaya kapalı.

Yoo izlemezdim tıpkı Elkızı'nı izlemediğim gibi. Sadece ilk bölümüne baktım. Dün de YouTube'dan Sedef'in olduğu geçmiş sahnelerini izledim. Bu kadar emin konuşmasan keşke.

En azından 4'ten 3'e düştü 12'den 4'e değil.

Aynen savunmadın “keşke gösterilmeseydi, ama sonrasında doktor sorun kızınızda değil, kafanızda”cümlesiyle mesaj verildi diyen de bendim zaten.

Elkızı ikinci bölümden düştüğüne göre bence tutması bir hayli zor. Genelde ikinci bölümden düşen diziler tutmaz.

Kardeşlerim TOTAL'de 9 reytinge dayanmış. Kitlesini toparladı dizi geçen sezondan. Rahat bir şekilde sezon sonunu görür.

Gönül Dağı çok iyi gidiyor.

O Ses Türkiye maalesef çok kötü durumda. Star TV'de olduğu zamanlar 12-13 reyting alan programın düştüğü hale bak.

"Amaç tersi bir mesaj vermekti ama sahneyi böyle göze sokarak o etkiyi yaratamadılar, keşke bunun için böyle sansasyonel şeylere kalkışmasalar" gibi ifadeler kullanmıştım çok güzel anlamışsın maşallah.

Reactions: Özgür
Aynen eminim o leş senaristin niyeti de buydu.
Türk halkı da tersi mesajı anlıyor zaten.
Avut kendini.

Aynen eminim o leş senaristin niyeti de buydu.
Türk halkı da tersi mesajı anlıyor zaten.
Avut kendini.
Ben zaten senaristi yeterince eleştirdim içim rahat.
Sadece işi Burcu'ya linç kıvamına getirenlere laf etmiştim tıpkı Sedef'i bu dizide oynadığı için linç etmeye kalksalar senin de yapacağın gibi.

Ha ama illa kıyaslama yapacaksak Elkızı CK'den daha beter en azından orada iyi oyunculardan oluşan bir kadro ve daha gösterişli bir prodüksiyon var orası ayrı.

Gönül Dağı sıfır reklamla gidiyor. Kardeşlerim reklam vererek gidiyor. Ona rağmen totalde başa baş bir durum var. Not GD izliyorum ama objektif olmak lazım.
Dizinin reyting kaygısı yok neden reklam vermiyorlar ki TRT bile olsa kimse paraya hayır demez

Reactions: denizz19
Hazal Kaya > Bucru Bicirik
@slhttnmtl