30 Ekim 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Güldür Güldür Show | Show TV

Oy: 0 0.0%
  • Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    13
Elkızı'na leş deyip bekaret sahneleriyle gündeme gelen leş Camdaki Kız'ı zamanında izleyip ve savunman daha komik. :A

Sedef toplasan 3-4 dakika vardı ayrıca sen git geçen sezon 12 reyting alan dizinin bu sezon 3-4 bandında alıp yaz dizisine geçilmesinin derdine yan. :A
Sedef o diziye gelse hayran hayran izlerdin konuşturma beni. :A Ayrıca en azından düştüyse bile 2. sezonda düştü 2. bölümden değil. :F

Camdaki Kız'ı bırakalı çok oldu çünkü namus takıntısı yordu. Bekaret sahnesini de savunmadım o nedenle konu tartışmaya kapalı. :A

Sedef o diziye gelse hayran hayran izlerdin konuşturma beni. :A Ayrıca en azından düştüyse bile 2. sezonda düştü 2. bölümden değil. :F

Camdaki Kız'ı bırakalı çok oldu çünkü namus takıntısı yordu. Bekaret sahnesini de savunmadım o nedenle konu tartışmaya kapalı. :A
Yoo izlemezdim tıpkı Elkızı'nı izlemediğim gibi. Sadece ilk bölümüne baktım. Dün de YouTube'dan Sedef'in olduğu geçmiş sahnelerini izledim. Bu kadar emin konuşmasan keşke. :A

En azından 4'ten 3'e düştü 12'den 4'e değil. :A

Aynen savunmadın “keşke gösterilmeseydi, ama sonrasında doktor sorun kızınızda değil, kafanızda”cümlesiyle mesaj verildi diyen de bendim zaten. :A

Elkızı ikinci bölümden düştüğüne göre bence tutması bir hayli zor. Genelde ikinci bölümden düşen diziler tutmaz.

Kardeşlerim TOTAL'de 9 reytinge dayanmış. Kitlesini toparladı dizi geçen sezondan. Rahat bir şekilde sezon sonunu görür.

Gönül Dağı çok iyi gidiyor.

O Ses Türkiye maalesef çok kötü durumda. Star TV'de olduğu zamanlar 12-13 reyting alan programın düştüğü hale bak.

Yoo izlemezdim tıpkı Elkızı'nı izlemediğim gibi. Sadece ilk bölümüne baktım. Dün de YouTube'dan Sedef'in olduğu geçmiş sahnelerini izledim. Bu kadar emin konuşmasan keşke. :A

En azından 4'ten 3'e düştü 12'den 4'e değil. :A

Aynen savunmadın “keşke gösterilmeseydi, ama sonrasında doktor sorun kızınızda değil, kafanızda”cümlesiyle mesaj verildi diyen de bendim zaten. :A
"Amaç tersi bir mesaj vermekti ama sahneyi böyle göze sokarak o etkiyi yaratamadılar, keşke bunun için böyle sansasyonel şeylere kalkışmasalar" gibi ifadeler kullanmıştım çok güzel anlamışsın maşallah. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
"Amaç tersi bir mesaj vermekti ama sahneyi böyle göze sokarak o etkiyi yaratamadılar, keşke bunun için böyle sansasyonel şeylere kalkışmasalar" gibi ifadeler kullanmıştım çok güzel anlamışsın maşallah. :A
Aynen eminim o leş senaristin niyeti de buydu. :A Türk halkı da tersi mesajı anlıyor zaten. :A Avut kendini. :A

Aynen eminim o leş senaristin niyeti de buydu. :A Türk halkı da tersi mesajı anlıyor zaten. :A Avut kendini. :A
Ben zaten senaristi yeterince eleştirdim içim rahat. :A Sadece işi Burcu'ya linç kıvamına getirenlere laf etmiştim tıpkı Sedef'i bu dizide oynadığı için linç etmeye kalksalar senin de yapacağın gibi. :A

Ha ama illa kıyaslama yapacaksak Elkızı CK'den daha beter en azından orada iyi oyunculardan oluşan bir kadro ve daha gösterişli bir prodüksiyon var orası ayrı. :A

Hazal Kaya > Bucru Bicirik :A @slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
172,802
Üyeler
8,481
Son Üye
Sabir