30 Ekim 2020 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Payitaht: Abdülhamid | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    17
Kırmızı Oda bebeğim yükselmiş canım dizim yükselirdi zaten. :Z :love1:

Kanal ramo'nun gününü değiştirmekle çok iyi bir hareket yaptı meyvelerini topluyor şimdi.

Çocukluk ben aslında bi kadın,anne,kızım etkisi yaratacağını düşünmüyordum yanılmamışım balonu söndü sezon sonuna kadar devam ettirir bu reytingler ile kanal diye düşünüyorum ve babil gelince ab de de sırasını kaptırır reytingleri bile düşebilir.

Hercai ab de bi halta yaramıyor totalde yani 2 grupta da aynı tas aynı hamam final yapsın boşu boşuna yer kaplıyor.

Arka Sokaklar şükürler olsun ki indi zirveden bi daha dönmemek üzere inşallah ab de dönemez zaten o çok belli. :Z
Fox'un bir sürü yeni dizisi var yakında şutlar, sabretmez o kadar. :Z

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Arka Sokaklar güncel konuları işlediği sürece ki zaten hep öyle bir de üstüne hastane sahneleri Reşat hoca falan eklediğinde tekrar birinciliği alacaktır.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Böyle günde reyting yorumu yapmak içimden gelmiyor ama bahsetmek istediğim birkaç şey var o yüzden kısaca yazıyorum. Kırmızı Oda pek artmaz diye düşünmüştüm ama deprem afet dinlemeden yükselmiş ve Total'i de geri almış. Bu güzel sonuna kadar hak etti tebrikler. :Z

Ramo da depreme rağmen yükselmeyi başarmış. Sezon başında umutsuz olarak gördüğümüz dizinin gün ikincisi olması gerçekten takdir edilesi.

Geçen hafta Çocukluk için hayal kırıklığı dediğimde bana kızanlar burada mı? :A AB'de 4 reyting bile alamamış ama dizi başlamadan önce FOX'un beklentisi kesin böyledir ve yüksek reyting umuduna girmemişlerdir çok haklısınız. :A
Bunu sana söyleyen bendim eğer bana bir şey söylüyorsan açık açık söyle. Ben sana FOX 4 reyting beklemiyordur, yüksek reyting umuduna girmemiştir demedim hiçbir zaman. Sen Çocukluk için MD, Kadın gibi oranlar beklediğini düşünüp herkesin beklentisi bu yöndeydi dedin ben de sana herkesin beklentisinin bu yönde olmadığını söyledim. Kimsenin Çocukluk’tan MD gibi 15-16 reyting ya da Kadın gibi 11-12 reyting beklediğine dair bir yorum, tweet görmedim mesela. Onu belirttim.

Ben Cuma gününde 5-6 alır diye düşünüyordum ama o oranları almadı. Ha evet beklenti karşılamamıştır ama senin deyiminle sezonun en büyük hayal kırıklığı da olmadı bence. :)

Son olarak sen başka dizilerin düşüşüne bu kadar seviniyorsun ya (sadece Çocukluk için demiyorum) izlediğin diziler düşüş yaşadığında buna sevinenlere, dalga geçenlere saldırma. Çünkü bunu çok yapıyorsun ama kendin yapınca hiçbir şey olmuyor gibi düşünüyorsun. :)

Kırmızı Oda'nın yükselip zirveyi alması şaşırtıcı değil ama Arka Sokaklar'ın dünkü bölüm ile düşmesi çok şaşırtıcı. Çocukluk tutmamış gözüküyor

Kanal ramo'nun gününü değiştirmekle çok iyi bir hareket yaptı meyvelerini topluyor şimdi.

Çocukluk ben aslında bi kadın,anne,kızım etkisi yaratacağını düşünmüyordum yanılmamışım balonu söndü sezon sonuna kadar devam ettirir bu reytingler ile kanal diye düşünüyorum ve babil gelince ab de de sırasını kaptırır reytingleri bile düşebilir.

Hercai ab de bi halta yaramıyor totalde yani 2 grupta da aynı tas aynı hamam final yapsın boşu boşuna yer kaplıyor.

Arka Sokaklar şükürler olsun ki indi zirveden bi daha dönmemek üzere inşallah ab de dönemez zaten o çok belli. :Z
Ne sorunun var Arka Sokaklar ile :A Arka Sokaklar bugün alamaz yarın alır kışı ikisi değişmeli götürür.

Sorunum yok olsa ne olur ki?? Kaç senedir 1. Olup durdu yenilere öncelik versin ab de öyle olacağını hiiiç sanmıyorum.
Arka Sokaklar her sene bir diziye verir Aşk Mavi olsun Hercai olsun sonra onlar tadar gider Arka Sokaklar yine kalır :A Arka Sokaklar ilk bölümlerinde bile AB grubu zaten iyi değildi. Hercai gibi değil en azından :A

Kırmızı Oda'nın yeniden 10+ alması sevindirici. Belki Babil'in olmaması da etki etmiştir çünkü kitleleri benzer.

Çocukluk beklediğim gibi düşmüş.

• Beğendim

Hercai için dediğin lafı görmezden sayıyorum

Çocukluk iyi hoş dizide Beren artık bu rollerde izlenmiyor. Onun sahnelerinde ciddi manada sıkıntı geliyor bana.

• Beğendim
Bunu sana söyleyen bendim eğer bana bir şey söylüyorsan açık açık söyle. Ben sana FOX 4 reyting beklemiyordur, yüksek reyting umuduna girmemiştir demedim hiçbir zaman. Sen Çocukluk için MD, Kadın gibi oranlar beklediğini düşünüp herkesin beklentisi bu yöndeydi dedin ben de sana herkesin beklentisinin bu yönde olmadığını söyledim. Kimsenin Çocukluk’tan MD gibi 15-16 reyting ya da Kadın gibi 11-12 reyting beklediğine dair bir yorum, tweet görmedim mesela. Onu belirttim.

Ben Cuma gününde 5-6 alır diye düşünüyordum ama o oranları almadı. Ha evet beklenti karşılamamıştır ama senin deyiminle sezonun en büyük hayal kırıklığı da olmadı bence. :)

Son olarak sen başka dizilerin düşüşüne bu kadar seviniyorsun ya (sadece Çocukluk için demiyorum) izlediğin diziler düşüş yaşadığında buna sevinenlere, dalga geçenlere saldırma. Çünkü bunu çok yapıyorsun ama kendin yapınca hiçbir şey olmuyor gibi düşünüyorsun. :)
MD-Kadın etkisi derken onların seviyesinden ziyade sessiz sedasız gelip iyi reytingler alması açısından bu yakıştırmayı yapmıştım. Çoğu iddialı ve star oyuncuların olduğu dizilerin aksine ikisi de bas bas tanıtımlar yapmadan başlayıp yüksek reytinglere ulaştı ve bu dizide öyle bir hava vardı. Tabii ki kimse Çocukluk'un o kadar olağanüstü sonuçlar alacağını düşünmüyordu ama iyi reytinglerle tutacağına kesin gözüyle bakıldığını da inkar edemeyiz.

Benim bu dizinin reytingleriyle ilgili hiçbir sorunum yoktu hatta çoğu diziye kıyasla eli yüzü düzgün bir iş olduğu belli ama forumda daha birkaç hafta önce Kırmızı Oda'yı izleyip sevdiğini söyleyenler bu diziden sonra onun için düşerse çok sevinirim diye iddialı yorumlar yapmaya başlayınca tepki göstermeye başladım. Evet ben de laf atıyorum ama belli bir şaka dozuyla. Ki siz de şaka yollu cevap verip beni "kapak ediyorsunuz" bu artık kendi aramızdaki eğlence gibi bir şey. Birbirimize bu konularda tepki göstermemiz normal ve ben de bunun farkında olarak yazıyorum yani gelecek tepkilerin bilincindeyim. Dediğim gibi geçen haftalardaki o aşırı iddialı yorumlar beni bu yönde mesaj yazmaya itti yoksa gerçekten bu dizinin iyi reyting alması umrumda olmazdı.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Çocukluk iyi hoş dizide Beren artık bu rollerde izlenmiyor. Onun sahnelerinde ciddi manada sıkıntı geliyor bana.
Bence de hep aynı tarz rollerde oynuyor karakterleri de benzer bazen gıcık kaptırıyor. Ama Erdal Beşikçioğlu ve Burcu Özberk sayesinde denk gelirse tekrarına bakıyorum

• Beğendim
Reactions: mesmeso
Kırmızı Oda geçen haftaki düşüşün ardından bu hafta harika bir çıkış yakalamış tebrikler. :Z Düşman çatlatmaya devam ediyoruz. :F

Ramo gayet iyi gitmiş yine bu oranlarla devam ederse sezonu rahatça bitirir.

Arka Sokaklar da bu insanlar ne buluyor anlamıyorum baydı artık, azalarak biter umarım tez vakitte. :Z

Çocukluk birkaç haftaya biter daha da düşerse, kanal şok yaşıyordur herhalde. :F Oh olsun. :Z

• Olmamış