Merakla beklenen reyting sonuçları belli oldu.
Kırmızı Oda tüm gruplarda zirvede yer aldı.
Arka Sokaklar TOTAL grubunda en çok izlenen ikinci dizi olurken, Ramo ise AB ve ABC1 grubunda en çok izlenen ikinci dizi oldu.
İşte diğer sonuçlar:
Eklendi.Anket yok ama Arka Sokaklar ve Çocukluk izleyeceğim.
Deniz'in mesajına göre geç yayınlanmış.Kırmızı Oda pek artmaz diye düşünmüştüm ama deprem afet dinlemeden yükselmiş ve Total'i de geri almış. Bölüm çok güzeldi ve sonuna kadar hak etti tebrikler.
Ramo da depreme rağmen yükselmeyi başarmış. Sezon başında umutsuz olarak gördüğümüz dizinin gün ikincisi olması gerçekten takdir edilesi.
Geçen hafta Çocukluk için hayal kırıklığı dediğimde bana kızanlar burada mı. AB'de 4 reyting bile alamamış ama dizi başlamadan önce FOX'un beklentisi kesin böyledir çok haklısınız.
20.45'e kadar FOX Haber yayınlandı ama mantıken 6-7 alan bültenden sonra onun etkisiyle yükselmesi gerekirdi. MD normal 9'a kadar özet veriyor geç başlamadan kasıt o.Deniz'in mesajına göre geç yayınlanmış.
Bu hafta galiba FOX her dizide bunu yapmakta. Mucize Doktor içinde benzer yorum görmüştüm
Aksine haberleri çok izlendiği için kanalın, Çocukluk'un onun gazıyla yükselmesi lazımdı.Deniz'in mesajına göre geç yayınlanmış.
Bu hafta galiba FOX her dizide bunu yapmakta. Mucize Doktor içinde benzer yorum görmüştüm