30 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kocamın Ailesi iyi oranlar almış tebrikler
Atv Üç Arkadaş'ı da tutturamadı.

Sonunda anlamışsın, Star 6 reyting alan diziyi hayatta bitirmez. Gelecek hafta da maçın olması nedeniyle iyice uçar Hüsne'm. Hem bebek de gelecek. AK asıl bundan sonra başlıyor...

Ayrıca uzun zamandır dikkatimi çekmişti, ama söyleyememiştim. Yeliz Yuvancı değil, Kuvancı...

Yok artık.😱 Evet Kuvancı'ymış.

Bu Tarz Benim çok iyi gitmiş yine, müthiş tebrikler.
Aramızda Kalsın çok iyi gitmiş.
Karagül'üm hafta birincisi olacaktır yine.

Kurtlar Vadisi Pusum süper gitmiş.
@Bully Tebrikler.

Kocamın Ailesi Selen ayrılmasına rağmen çok iyi ilerilyor. Helal.

Aramızda Kalsın nihayet beklenilen yükselişi yaşadı. İşte sabr edince böyle oluyor. Keşke Yalan Dünya başka kanala geçse de 20.00 olsa o da yükseliş yaşar. Hatta o PT2 olmasına rağmen Aramızda Kalsından daha iyi başladı sezona...

Güldür Güldür süper gitmiş. Resmen ilk sezonun Yalan Dünyası oldu.
Yalan Dünyanın da tekrarı 10 reyting alıyordu zamanında. Hey gidi günler hey.
Cidden büyük tebrikler. İnsanların haberinin olmamasının da etkeni var ama yine de hergün iyi gidiyor.

Altını çizerek söylüyorum. Show TV bu sezon bize tekrarlar ile yapım nasıl yükseltilir onun dersini verdi. Bütün yaz tekrar yayınladı şimdi meyvesini yiyor. Helal.

Starın bu hafta tüm yapımları yükseldi. İlginç.

Yanlışın var, Reaksiyon yükselmedi. Sil Baştan da ufacık yükseliş yaşadı. Ama Aramızda Kalsın-Yalan Dünya'ya katılmıyorum. AB'de daha iyi başladı, ama Total'de AK önde oldu tabii...

nereden yalan dünyaya bağlayacağını şaşırdın

- Kurtlar Vadisi Pusu yine çok iyi gitmiş ve Karagül'den sonra 10'lu reytinglerin üstüne çıkmayı başarmış. Tebrikler...

- Güldür Güldür Show da çok iyi gitmiş. Tabii hafta boyunca "Yeni Bölüm" deyip son anda tekrarı çakarsan millet yine izler işte. Ve Show, sonunda kedi olalı bir fare tuttu. Vallahi Kanal D'den bile daha başarılı hamleler yapıyor...

- Kocamın Ailesi gayet iyi gitmiş. Yine de birkaç hafta sonra düşeceği umudumu yitirmiyorum...
@sokak sanati

- Aramızda Kalsın ise demin söylediğim gibi harika gitmiş. Gelecek hafta yayınlanmayacak olsa da artık ara vermesinde bir sakınca yok. Eğer bu yükseliş süreci başlamadan önce ara verseydi tehlikeli olabilirdi...

- Üç Arkadaş idare eder sonuçlar alıyor, ATV Ocak'a kadar dayanır bence...

- Çakallarla Dans da gayet iyi gitmiş, en azından 112 Acil'den daha iyi sonuçlar almış...

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi 3 grupta da çok iyi gitmiş ve uzun bir aradan sonra 10 reytingi geçen bir diğer dizi oldu. Tebrikler.

Kocamın Ailesi muhteşem gitmiş.
Hala düşecek, bitecek vs. diyenler burada mı?
Dizi her hafta oranlarını yükseltiyor, Selen Seyven'in yokluğu etki etmiyor.

Aramızda Kalsın da yükselmiş ve çok iyi gitmiş. Tebrik ederim.

Güldür Güldür Show'un tekrarı da şov yapmış. Tebrik ederim.

Kurt Seyit ve Şura finale doğru AB'de iyi gitmiş.

KVP 10 almış tebrikler

Kocamın Ailesi,Aramızda Kalsın ve Güldür güldür komedi tarzda oldukları halde hepside iyi gitmiş Böylece perşembe komedi açığı olduğunu birkez daha kanıtlamış oldular

Kurtlar Vadisi Pusu coşturmuş.
Kocamın Ailesi de iyi gitmiş.
Güldür Güldür'ü konuşmaya bile gerek yok.
Üç Arkadaş keşke iyi gitseydi.

Güldür güldür dün tekrarmış 😱😱 bende netten arıyorum yeni bölüm yok
program tekrar olmasına rağmen çok iyi sonuçlar almış.

Güldür Güldür Show'un dün ben de yeni bölümünü bekliyordum, tekrar olunca çok şaşırmıştım. Reytinglerde muhteşem gitmiş. A/B-ABC1'de 6 almış. 😱 Yeni bölüm olsa 7+ alırdı kesinlikle.

Bu Tarz Benim yine tüm gruplarda ilk 10'da yer alarak çok başarılı gitmiş.

Vadi bu sezon ilk defa 10+ reyting almış. Umarım bu yükselişi devam eder.

Aramızda Kalsın ve Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor.

Programı hiç sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Ama kırmızı ile işaretlediğim kısım çok kırıcı, beni çok kırdın gerçekten. Herkesin zevki farklı, böyle birşey yazman doğru değil.

Güldür Güldür Show'un dün ben de yeni bölümünü bekliyordum, tekrar olunca çok şaşırmıştım. Reytinglerde muhteşem gitmiş. A/B-ABC1'de 6 almış. 😱 Yeni bölüm olsa 7+ alırdı kesinlikle.

Bu Tarz Benim yine tüm gruplarda ilk 10'da yer alarak çok başarılı gitmiş.

Vadi bu sezon ilk defa 10+ reyting almış. Umarım bu yükselişi devam eder.

Aramızda Kalsın ve Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor.

Programı hiç sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Ama kırmızı ile işaretlediğim kısım çok kırıcı, beni çok kırdın gerçekten. Herkesin zevki farklı, böyle birşey yazman doğru değil.​
Kendi fikirlerimi belirtmek istemiştim, ama seni kırdığımı bilmiyordum. Gerçekten çok özür dilerim, amacım bu değildi. Bir daha yapmam aynı şeyi, umarım bana darılmazsın. O kısmı da hemen siliyorum...

Programla ilgili daha önce de buna benzer yorum yaptığını görmüştüm ama pek üstünde durmamıştım. Bu defa ise mesajın gerçekten çok kırıcıydı. Böyle yorumlar yapan birisine bunu söylemem ama senden bu tarzda yorumlar beklemiyordum o yüzden belirtmek istedim. Sorun değil.

Programla ilgili daha önce de buna benzer yorum yaptığını görmüştüm ama pek üstünde durmamıştım. Bu defa ise mesajın gerçekten çok kırıcıydı. Böyle yorumlar yapan birisine bunu söylemem ama senden bu tarzda yorumlar beklemiyordum o yüzden belirtmek istedim. Sorun değil.
Tamam, yapmayacağım bir daha. Amacım seni kırmak değildi gerçekten de, sadece beğenmediğimi söylemek istemiştim. Ama biraz sert konuştum galiba, tekrar kusura bakma...

Kurtlar Vadisi Pusu tüm gruplarda iyi giderek Kanal D'yi sevindirmiş. [emoji1]
Güldür Güldür Show'un tekrarı uçmuş resmen. [emoji54] [emoji54]

Uzun yorum yapmadan olmaz.

Kurtlar Vadisi Pusu yeniden +10 reytinglere çıktı. Dün biraz forumda yorum konusuna baktım güzel bölümdü galiba o da etkilemiş olabilir. Tebrikler diziye. Dizinin özetide çok iyi gitmiş.

Kocamın Ailesi beni şaşırtmaya devam ediyor. Başrol ayrıldı dizi oranlarını iyice artırdı. Helal olsun demek kalıyor bence , hala başarısını devam ettirmesi çok iyi.

Aramızda Kalsın geçen yıl çok daha başarılıydı , Star Tv maç falan derken diziyi oyuncuğa çevirdi resmen. Oranları gayet iyi.

Çakallarla Dans +3 alarak kanalını memnun etmiş , Kanal D bu ataklarla iyi gider , 1 reytinglik işlerden kurtulmuş oldu.

Kanal D'nin en çok izlenen gündüz yapımı Alın Yazım helal olsun diziye, tüm forum tutmaz dedi , dizi müthiş ilerliyor, Tebrikler.

Umut mu.:eek. Umut şimdi hiç görmeyen birine gökkuşağını anlatmak kadar zor Aramızda Kalsın için.