Sonunda anlamışsın, Star 6 reyting alan diziyi hayatta bitirmez. Gelecek hafta da maçın olması nedeniyle iyice uçar Hüsne'm. Hem bebek de gelecek. AK asıl bundan sonra başlıyor...Kurtlar Vadisi'de sonunda 10+ alabildi. Tebrikler diziye. Karagül ile başladı ve devamı geliyor çift haneliler bu sezon.
Kocamın Ailesi ne etmiş öyle. Ağır abc1 dizisi her zamanki gibi ve Selen Seyven'in etkisi sıfırmış bunu gördük. Yeliz Yuvancı süper oldu zaten. Belki Güldür Güldür'ün yokluğu denebilir ama artmış sonuçta geçen hafta olduğu gibi. Tebrikler Dizime.
Güldür Güldür'ün tekrarın oranları dehşet. Tebrikler.
Aramızda Kalsın geçen haftaya göre artmış. Dizi toparlanma sürecine girdi. Haftaya dahada artacak diye düşünüyorum. Birde @aserat54 evet haklıymışsın deyip ben köşeme çekileyim.
Ayrıca uzun zamandır dikkatimi çekmişti, ama söyleyememiştim. Yeliz Yuvancı değil, Kuvancı...Kurtlar Vadisi'de sonunda 10+ alabildi. Tebrikler diziye. Karagül ile başladı ve devamı geliyor çift haneliler bu sezon.
Kocamın Ailesi ne etmiş öyle. Ağır abc1 dizisi her zamanki gibi ve Selen Seyven'in etkisi sıfırmış bunu gördük. Yeliz Yuvancı süper oldu zaten. Belki Güldür Güldür'ün yokluğu denebilir ama artmış sonuçta geçen hafta olduğu gibi. Tebrikler Dizime.
Güldür Güldür'ün tekrarın oranları dehşet. Tebrikler.
Aramızda Kalsın geçen haftaya göre artmış. Dizi toparlanma sürecine girdi. Haftaya dahada artacak diye düşünüyorum. Birde @aserat54 evet haklıymışsın deyip ben köşeme çekileyim.
Sonunda anlamışsın, Star 6 reyting alan diziyi hayatta bitirmez. Gelecek hafta da maçın olması nedeniyle iyice uçar Hüsne'm. Hem bebek de gelecek. AK asıl bundan sonra başlıyor...
Ayrıca uzun zamandır dikkatimi çekmişti, ama söyleyememiştim. Yeliz Yuvancı değil, Kuvancı...
Yanlışın var, Reaksiyon yükselmedi. Sil Baştan da ufacık yükseliş yaşadı. Ama Aramızda Kalsın-Yalan Dünya'ya katılmıyorum. AB'de daha iyi başladı, ama Total'de AK önde oldu tabii...Kurtlar Vadisi Pusum süper gitmiş. @Bully Tebrikler.
Kocamın Ailesi Selen ayrılmasına rağmen çok iyi ilerilyor. Helal.
Aramızda Kalsın nihayet beklenilen yükselişi yaşadı. İşte sabr edince böyle oluyor. Keşke Yalan Dünya başka kanala geçse de 20.00 olsa o da yükseliş yaşar. Hatta o PT2 olmasına rağmen Aramızda Kalsından daha iyi başladı sezona...
Güldür Güldür süper gitmiş. Resmen ilk sezonun Yalan Dünyası oldu. Yalan Dünyanın da tekrarı 10 reyting alıyordu zamanında. Hey gidi günler hey. Cidden büyük tebrikler. İnsanların haberinin olmamasının da etkeni var ama yine de hergün iyi gidiyor.
Altını çizerek söylüyorum. Show TV bu sezon bize tekrarlar ile yapım nasıl yükseltilir onun dersini verdi. Bütün yaz tekrar yayınladı şimdi meyvesini yiyor. Helal.
Starın bu hafta tüm yapımları yükseldi. İlginç.
nereden yalan dünyaya bağlayacağını şaşırdınKurtlar Vadisi Pusum süper gitmiş. @Bully Tebrikler.
Kocamın Ailesi Selen ayrılmasına rağmen çok iyi ilerilyor. Helal.
Aramızda Kalsın nihayet beklenilen yükselişi yaşadı. İşte sabr edince böyle oluyor. Keşke Yalan Dünya başka kanala geçse de 20.00 olsa o da yükseliş yaşar. Hatta o PT2 olmasına rağmen Aramızda Kalsından daha iyi başladı sezona...
Güldür Güldür süper gitmiş. Resmen ilk sezonun Yalan Dünyası oldu. Yalan Dünyanın da tekrarı 10 reyting alıyordu zamanında. Hey gidi günler hey. Cidden büyük tebrikler. İnsanların haberinin olmamasının da etkeni var ama yine de hergün iyi gidiyor.
Altını çizerek söylüyorum. Show TV bu sezon bize tekrarlar ile yapım nasıl yükseltilir onun dersini verdi. Bütün yaz tekrar yayınladı şimdi meyvesini yiyor. Helal.
Starın bu hafta tüm yapımları yükseldi. İlginç.
Programı hiç sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Ama kırmızı ile işaretlediğim kısım çok kırıcı, beni çok kırdın gerçekten. Herkesin zevki farklı, böyle birşey yazman doğru değil.- Kurtlar Vadisi Pusu yine çok iyi gitmiş ve Karagül'den sonra 10'lu reytinglerin üstüne çıkmayı başarmış. Tebrikler...
- Güldür Güldür Show da çok iyi gitmiş. Tabii hafta boyunca "Yeni Bölüm" deyip son anda tekrarı çakarsan millet yine izler işte. Ve Show, sonunda kedi olalı bir fare tuttu. Vallahi Kanal D'den bile daha başarılı hamleler yapıyor...
- Kocamın Ailesi gayet iyi gitmiş. Yine de birkaç hafta sonra düşeceği umudumu yitirmiyorum... @sokak sanati
- Aramızda Kalsın ise demin söylediğim gibi harika gitmiş. Gelecek hafta yayınlanmayacak olsa da artık ara vermesinde bir sakınca yok. Eğer bu yükseliş süreci başlamadan önce ara verseydi tehlikeli olabilirdi...
- Üç Arkadaş idare eder sonuçlar alıyor, ATV Ocak'a kadar dayanır bence...
- Çakallarla Dans da gayet iyi gitmiş, en azından 112 Acil'den daha iyi sonuçlar almış...
- Bu Tarz Benim'i izleyen insanların varlığını bilmek, içimi acıtıyor...
Programla ilgili daha önce de buna benzer yorum yaptığını görmüştüm ama pek üstünde durmamıştım. Bu defa ise mesajın gerçekten çok kırıcıydı. Böyle yorumlar yapan birisine bunu söylemem ama senden bu tarzda yorumlar beklemiyordum o yüzden belirtmek istedim. Sorun değil.Güldür Güldür Show'un dün ben de yeni bölümünü bekliyordum, tekrar olunca çok şaşırmıştım. Reytinglerde muhteşem gitmiş. A/B-ABC1'de 6 almış. 😱 Yeni bölüm olsa 7+ alırdı kesinlikle.
Bu Tarz Benim yine tüm gruplarda ilk 10'da yer alarak çok başarılı gitmiş.
Vadi bu sezon ilk defa 10+ reyting almış. Umarım bu yükselişi devam eder.
Aramızda Kalsın ve Kocamın Ailesi çok iyi gidiyor.
Programı hiç sevmeyebilirsin, saygı duyarım. Ama kırmızı ile işaretlediğim kısım çok kırıcı, beni çok kırdın gerçekten. Herkesin zevki farklı, böyle birşey yazman doğru değil.
Kendi fikirlerimi belirtmek istemiştim, ama seni kırdığımı bilmiyordum. Gerçekten çok özür dilerim, amacım bu değildi. Bir daha yapmam aynı şeyi, umarım bana darılmazsın. O kısmı da hemen siliyorum...
- Kurtlar Vadisi Pusu yine çok iyi gitmiş ve Karagül'den sonra 10'lu reytinglerin üstüne çıkmayı başarmış. Tebrikler...
- Güldür Güldür Show da çok iyi gitmiş. Tabii hafta boyunca "Yeni Bölüm" deyip son anda tekrarı çakarsan millet yine izler işte. Ve Show, sonunda kedi olalı bir fare tuttu. Vallahi Kanal D'den bile daha başarılı hamleler yapıyor...
- Kocamın Ailesi gayet iyi gitmiş. Yine de birkaç hafta sonra düşeceği umudumu yitirmiyorum... @sokak sanati
- Aramızda Kalsın ise demin söylediğim gibi harika gitmiş. Gelecek hafta yayınlanmayacak olsa da artık ara vermesinde bir sakınca yok. Eğer bu yükseliş süreci başlamadan önce ara verseydi tehlikeli olabilirdi...
- Üç Arkadaş idare eder sonuçlar alıyor, ATV Ocak'a kadar dayanır bence...
- Çakallarla Dans da gayet iyi gitmiş, en azından 112 Acil'den daha iyi sonuçlar almış...