çiğdem tamam işte onun fanları biziz 🙂 bizde zaten izliyorduk vadi izleyicileride tilki nin gelmesiyle mutlulukları arttı sana söyliyim aynen dediğin gibi bu bölümlere bu reytingler de düşük zaten artarak devam edecez yeter ki senaryo bu yönde ilerlesin zaten tilki toplasan 5 dakika gözüktü bölümde 🙂sizzz diyorsunuzki şimdi tilkinin gelmesede 10 reyting alıcaktık bu bölüm tilki şansa bu bölüme geldi diyorsunuz buna katılamam ben tilki andrei olmasaydı evet 10 eninde sonunda görücektik ama bu bölüm asla göremezdik cnm
andry garcianın kalitesini tabikide kimse tartışamaz demek istediğim şey
orhan edip ertük yanı inanılmaz bir fan kitlesi oluşturmuş ve kendisini inanılmaz şekilde sevdirmiş
evet ama tilki andrei pusuyu izlemeyen eski vadi fanlarına daha çok hitap ediyor eski vadi fanalrını pusuya tekrar geri gelmelerini sağlıyor yanı bu çok önemli birşeyçiğdem tamam işte onun fanları biziz 🙂 bizde zaten izliyorduk vadi izleyicileride tilki nin gelmesiyle mutlulukları arttı sana söyliyim aynen dediğin gibi bu bölümlere bu reytingler de düşük zaten artarak devam edecez yeter ki senaryo bu yönde ilerlesin zaten tilki toplasan 5 dakika gözüktü bölümde 🙂
eski vadidede çok kısa tutuluyordu sahneleri 5 bölümde görnüşmüş toplamda 20 25 dakıka sahnesi olmustu yanı tilki andreinin az sanelerine alıstık biz oyüzden çoks eviliyor bence zırtp pırt heryerden çıkmıyor bölümlerin sadece can alıcı en önemli yerlerinde ortaya çıkıyor sahneleri az olduğundan hiç hatası olmuyor haliyle kusursuz ilerliyor adamın sahneleriyorumumu şimdi yapayım saatler erkene alınınca cumanın saati de değişikti tabi o yüzden tam yorum yapamadım
12.yılında da efsane durmak bilmiyor bu dizi her zaman 1 numaradır adamların öyle bi kitlesi varki 50 senede oynasa sanki yine süper reyting alacak gibi
diğer dizilerle vadi arasındaki en büyük fark senaryo ve yenilik kısmıdır
vadide hiçbi şey aynı kalmıyor senaryo sürekli yenileniyor karakterler sürekli sürekli bir sezon içinde bile tonla karakter girip çıkıyor acıma yok hiçbi karaktere raskolnü bile bi kalemde silip attılar
yok abdülhey çıktı yok kara çıktı yok şu çıktı bu çıktı kim çıkarsa çıksın vadi karakterlerin üstünde bir dizi Polat Alemdar olduğu sürece kim çıkarsa güle güle derizkenan çoban hakan boyav yanılgıya düştüler sandılar ki biz başka bir dizide başrol oynarsak yine vadideki reytingi alırız
ama öyle bişey yok işte mematide de gördük bunu
ama adamlar bu oranı sonuna kadar hakediyor senaryo grubunda her işin uzmanları çalışıyor derin devletle ilgili senaryo mu var bu işin en iyisi senaryo grubunda mafya ile ilgili senaryo mu var bu işin en iyisi senaryo grubunda
ee hal böyle olunca diğer dizilerde ki her an düşmeye hazır senaryo vadide hiçbir zaman düşmüyor
bu arada tam emin edğilim ama abc1 grubunda 10 reytingi geçen ilk dizi olduk bu sezon galiba bi bakmam lazım
@Çiğdem- tilkiyle milkiyle alakası yok çok fazla büyüttünüz adamı tilki kim yav adam 5 dakka ya gözüküyor ya gözükmüyor sallamanın bi sınırı olsun o önceden o mu vardı
@-KADİR- aga reaksiyonla beyaz karanfilin reytinglerini bi toplasana kaç yapıyor merak ettim))
yarıdan sonrasını hiç okumadım kesinlikle tek harfine bile katılmıyorum tilkiyi çok çok büyüttünüzeski vadidede çok kısa tutuluyordu sahneleri 5 bölümde görnüşmüş toplamda 20 25 dakıka sahnesi olmustu yanı tilki andreinin az sanelerine alıstık biz oyüzden çoks eviliyor bence zırtp pırt heryerden çıkmıyor bölümlerin sadece can alıcı en önemli yerlerinde ortaya çıkıyor sahneleri az olduğundan hiç hatası olmuyor haliyle kusursuz ilerliyor adamın sahneleri
kadirede söyledim siz bu bölümde zaten 10 alıcaktık tilki andrei şansa geldi bu bölüm diyorsunuz buna katılamam ben tabikide vadi 10 alıcaktı hatta 14 bile alıcaz zamanla
ama bu bölümde tilki olmasa kesinlikle alamazdık adam geçen bölüm gelir gelmez etkisini gösterdi reklam yüzünden 10 reyting kaçtı ve bu bölümde rahat şekilde 10 gördük
zaten 10 alıcaktık tilki şansa geldi demek çok acımasız bir yorum oluyor 10 alırdık evet ama bu bölümde tilki olmasa alamazdık şuan güncel oyunculardan polattan sonra en çok tilki andreinin fanı var orhan bey harika ilerliyor siz istediğinizi düşünün bende böyle düşünüyorum
adam babamı bile pusu izlettirdi 10 yıldır hiç bakmamıs bir adamı 10 yıl sonra babamla tekrar televizyondan izlememe sebep olduysa yanı ben abartırım ve bir çok pusuyu brakmıs eski vadicilerde tekrar pusuya dönüyorlar o kitleyide kimse hafife almasın bence ben haksızlık olunca çok ağır eleştiriler yapan birisiyim ama hak ediyorsalarda haklarını verrim yanı🙂
Benim seyrettiğim diziler gönderme yapınca ab de düşüyor kocamın ailesi bir biber gazı göndermesi düştüeski vadidede çok kısa tutuluyordu sahneleri 5 bölümde görnüşmüş toplamda 20 25 dakıka sahnesi olmustu yanı tilki andreinin az sanelerine alıstık biz oyüzden çoks eviliyor bence zırtp pırt heryerden çıkmıyor bölümlerin sadece can alıcı en önemli yerlerinde ortaya çıkıyor sahneleri az olduğundan hiç hatası olmuyor haliyle kusursuz ilerliyor adamın sahneleri
kadirede söyledim siz bu bölümde zaten 10 alıcaktık tilki andrei şansa geldi bu bölüm diyorsunuz buna katılamam ben tabikide vadi 10 alıcaktı hatta 14 bile alıcaz zamanla
ama bu bölümde tilki olmasa kesinlikle alamazdık adam geçen bölüm gelir gelmez etkisini gösterdi reklam yüzünden 10 reyting kaçtı ve bu bölümde rahat şekilde 10 gördük
zaten 10 alıcaktık tilki şansa geldi demek çok acımasız bir yorum oluyor 10 alırdık evet ama bu bölümde tilki olmasa alamazdık şuan güncel oyunculardan polattan sonra en çok tilki andreinin fanı var orhan bey harika ilerliyor siz istediğinizi düşünün bende böyle düşünüyorum
adam babamı bile pusu izlettirdi 10 yıldır hiç bakmamıs bir adamı 10 yıl sonra babamla tekrar televizyondan izlememe sebep olduysa yanı ben abartırım ve bir çok pusuyu brakmıs eski vadicilerde tekrar pusuya dönüyorlar o kitleyide kimse hafife almasın bence ben haksızlık olunca çok ağır eleştiriler yapan birisiyim ama hak ediyorsalarda haklarını verrim yanı🙂
ben düşüncelerimi siz aktılın diye söylemiyorum her düşüncemide zaten her hafta doğru çıktı diye yeniliyorum çok yanılan birisi değilim vadi konusundayarıdan sonrasını hiç okumadım kesinlikle tek harfine bile katılmıyorum tilkiyi çok çok büyüttünüz
mematiler abdüller karalar bile vadiyi etkilemezken tilki kim
ben tilki var diye vadiyi izleyen birini ne gördüm ne de duydum izleyenler daha fazla heycanlanır hepsi o kadar
sanki 2-3 hafta önce vadi 2 alıyordu da tilki gelince 10 a yükseldi hadi ordanvadi zaten 9 küsür alıyordu bu haftada 10 u geçti tilkiyle milkiyle en ufak bir alakası bile olamaz
ya @Çiğdem- görüyon mu vadi neden artmışBenim seyrettiğim diziler gönderme yapınca ab de düşüyor kocamın ailesi bir biber gazı göndermesi düştü
Küçük ağa ab 9 dan 4 e
Arka sokaklar ab si 6 dan 2 ye 287.bölüme kadar
Hepsininde ortak tek kısmı var geziye gönderme
ayol neyi tartışıyonuz güldür güldür tekrar bölümü verdi diye 10+ aldı vadiben düşüncelerimi siz aktılın diye söylemiyorum her düşüncemide zaten her hafta doğru çıktı diye yeniliyorum çok yanılan birisi değilim vadi konusunda
zaten okumayan birisine birşey anlatmama gerek yok çünkü anlamak istemiyorsun fikrine saygı duyuyorum senide haklı görenler olur benide herkesin bir fikrinin olması normal oyüzden bu konuda başka birşey demicem sana 🙂🙂🙂
yarıdan sonrasını okumadım lafın gelişi tabi okudumben düşüncelerimi siz aktılın diye söylemiyorum her düşüncemide zaten her hafta doğru çıktı diye yeniliyorum çok yanılan birisi değilim vadi konusunda
zaten okumayan birisine birşey anlatmama gerek yok çünkü anlamak istemiyorsun fikrine saygı duyuyorum senide haklı görenler olur benide herkesin bir fikrinin olması normal oyüzden bu konuda başka birşey demicem sana 🙂🙂🙂
hayırr bundan sonra 10 altına düşmeyecez 11 reyting bekliyorum ben haftayaya @Çiğdem- görüyon mu vadi neden artmış
ayol neyi tartışıyonuz güldür güldür tekrar bölümü verdi diye 10+ aldı vadigg yeni bölüm olsa hem vadi 9 larda kalırdı hem de ab si 7 lerde olurdu
çok beklersinhayırr bundan sonra 10 altına düşmeyecez 11 reyting bekliyorum ben haftaya
evet ama cnm eski vadidede öyleydi bu adam tüm dakikalarını toplasak 20 25 dakika arasıydı🙂yarıdan sonrasını okumadım lafın gelişi tabi okudum
anlamak istemiyorsun derken vadinin reyting analizini senden daha kötü yapacağımı hiç sanmıyorum çiğdemcim önceden tilki mi vardı diyerek bile çürütürüm mesajını
adam 3 dakka oynamış bölümde
belki akifi sevenlerde vardır nerden bilicez koskoca ülkeevet ama cnm eski vadidede öyleydi bu adam tüm dakikalarını toplasak 20 25 dakika arasıydı🙂
oyüzden seviliyor zaten çünkü hiçç boşş konuşmalı sahnelerde yer almıyor her aldığı sahnede ya birisini öldürüyor yada birisini korkutuyorhep can alıcı yerlerde ortaya çıkıyor adamın oyüzden boş sahnesi hiç olmuyor yanı şu sahnesi gereksiz diyemiyoruz böylesi daha iyi bence akif her bölüm polat kadar sahne alıyorda ne oluyor çocuğu yakalasak boğacaz yanı hahah
aga bence kafa kafaya değil raskoln geçerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?