O zaman sen hep yüksek de aga için temiz tutar bu sayedeYa dun demiştim 6.hissim 10.3 diyor diye 10.24 almisiz sonunda cift haneli rakamlara ulastik Yarabbi cok Şükür
sen zaten hep yüksek söylüyorsun panpaYa dun demiştim 6.hissim 10.3 diyor diye 10.24 almisiz sonunda cift haneli rakamlara ulastik Yarabbi cok Şükür
Haha o nasıl oluyor ki.Beni affetin ozeti 52 dakika yeni bölumu ise 46 dakika surmus saka gibi
Hahahha ciddenmiBeni affetin ozeti 52 dakika yeni bölumu ise 46 dakika surmus saka gibi
10 24 alır demiştim 10 27 almışız ayy 3 sayıyla kaçırmısım ama tuttu sayıyorumkurtlar vadisi özeti dahi 3. aldığı oran 5.98 bu oranı alabilmek için göbek atanlar var
ayol adamn bir tkisi yok heo senin büyülerinden10 24 alır demiştim 10 27 almışız ayy 3 sayıyla kaçırmısım ama tuttu sayıyorum
tilki andreinin gelmesiyle bu oranları alıcağımız belliydi bence reyting getirmez diyenler iyi baksınlar bence reytinglere adam geldiği ilk bölümde son reklam saçmalığı olmasa 10 reyting aldırıyordu ama bu haftaya hemen 10 reytingi aldırdı yanı tilki andrein şuan polat alemdardan sonra en çok vadi fanı olan oyuncudur desem yaşayan oyunculardan hiç yalan olmaz
andry garcia bile bu reyting oranları getiremedi ama orhan edip ertük gelir gelmez hemen reytinglere yansıttı bu durumu
babam bile 10 yıl aradan sonra vadi izlemeye basladı yanı eski vadicileride tekrardan pusuya yönlendirdi tilki andrein gelmesi şuan vadideki oyunculardan polattan sonra en çok fanı olan oyuncu tilki anreidir bence adam andry garciadan bile daha çok etki yaptı daha ne söyleyenebilirki
al sana @Çiğdem-@xemrexxx yine reytingde yolsuzluk var bu işin içinde Kasımpaşa var
Vadi neden işid konusundan şikayet almıyor çünkü onların şikayetlerini örten var @xemrexxx işidin istiklal marşı söylemesi Türk bayrağı dikip
çiğdem başarılı tahmininden dolayı kutluyorum10 24 alır demiştim 10 27 almışız ayy 3 sayıyla kaçırmısım ama tuttu sayıyorum
tilki andreinin gelmesiyle bu oranları alıcağımız belliydi bence reyting getirmez diyenler iyi baksınlar bence reytinglere adam geldiği ilk bölümde son reklam saçmalığı olmasa 10 reyting aldırıyordu ama bu haftaya hemen 10 reytingi aldırdı yanı tilki andrein şuan polat alemdardan sonra en çok vadi fanı olan oyuncudur desem yaşayan oyunculardan hiç yalan olmaz
andry garcia bile bu reyting oranları getiremedi ama orhan edip ertük gelir gelmez hemen reytinglere yansıttı bu durumu
babam bile 10 yıl aradan sonra vadi izlemeye basladı yanı eski vadicileride tekrardan pusuya yönlendirdi tilki andrein gelmesi şuan vadideki oyunculardan polattan sonra en çok fanı olan oyuncu tilki anreidir bence adam andry garciadan bile daha çok etki yaptı daha ne söyleyenebilirki
sizzz diyorsunuzki şimdi tilkinin gelmesede 10 reyting alıcaktık bu bölüm tilki şansa bu bölüme geldi diyorsunuz buna katılamam ben tilki andrei olmasaydı evet 10 eninde sonunda görücektik ama bu bölüm asla göremezdik cnmçiğdem başarılı tahmininden dolayı kutluyorumyalnız tilki konusuna katılmıyorum bu sezona polat ı zaten saymıyorum en çok katkı veren ve dizinin bu durumda olmasını sağlayan andy garcia dır zaten senaryo yükselişteydi eninde sonunda çift hanelere çıkacaktık çıktıkda tilki nin gelmesi senaryoya katkı sağladığı konusunda hemfikirim ama fazla büyütülecek bir karakter değil tilki 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?