30 Ekim 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
guldur guldurun yoklugunda diger seyler yukselmis dua etsinler guldur guldur yoktu

kurtlar vadisi özeti dahi 3. aldığı oran 5.98 bu oranı alabilmek için göbek atanlar var

Vadi sonunda iki haneli sayılara ulaştı
dünkü bölümde aksiyondan ziyade merak vardı ve bizim izleyici merakı çok seviyor. Haftaya daha da yükselir çünkü polat meselesi gizli bir hal aldı. Total ve abc fark atmışız ab idare eder. Gerçi bazı diziler o reytingleri alınca göbek atıyor.

KVP Total'de 10.2 Ab'de 8.4'e yukselmis, tebrikler.
Guldur Guldur'un tekrar bolumu cok iyi gitmis.
Aramizda Kalsin'un yukselisi devam ediyo Total 4.4 Ab 5.9 almis, sevindim.

Beni Affet ve Bu Tarz Benim muthis ratingler aliyolar, tebrikler.
Utopya maalesef dusmus, uzuldum.

Beni affetin ozeti 52 dakika yeni bölumu ise 46 dakika surmus saka gibi

@denizz19 un dedigi gibi oldu basrol çıkışı etkilemedi kocamin ailesini halbuki çok itiraz etmistim düşer diye Özür dilerim @denizz19

@Çiğdem- parlak çocuğu fazla gosterdilermi kvpde dizi baya yukselmis

Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon 2 haneli reytinge çıkan ikinci dizi olmuş tebrikler. Totali gayet başarılı, AB oranları da gayet yerinde.

Kocamın Ailesi'nin reytingleri gayet iyi gidiyor, tebrikler diziye.

Aramızda Kalsın totali biraz daha arttırabilirse daha hoş olabilir gibi. Ama AB oranları muazzam hele ki kanalın yayın politikasına göre.

Güldür Güldür Show yeni bölümü bu kadar almıyor neredeyse AB grubunda 6 reyting almış üstelik tekrar.

Üç Arkadaş ile Kurt Seyit ve Şura beklentilerin oldukça uzağında.

kurtlar vadisi özeti dahi 3. aldığı oran 5.98 bu oranı alabilmek için göbek atanlar var
10 24 alır demiştim 10 27 almışız ayy 3 sayıyla kaçırmısım ama tuttu sayıyorum

tilki andreinin gelmesiyle bu oranları alıcağımız belliydi bence reyting getirmez diyenler iyi baksınlar bence reytinglere adam geldiği ilk bölümde son reklam saçmalığı olmasa 10 reyting aldırıyordu ama bu haftaya hemen 10 reytingi aldırdı yanı tilki andrein şuan polat alemdardan sonra en çok vadi fanı olan oyuncudur desem yaşayan oyunculardan hiç yalan olmaz
andry garcia bile bu reyting oranları getiremedi ama orhan edip ertük gelir gelmez hemen reytinglere yansıttı bu durumu
babam bile 10 yıl aradan sonra vadi izlemeye basladı yanı eski vadicileride tekrardan pusuya yönlendirdi tilki andrein gelmesi şuan vadideki oyunculardan polattan sonra en çok fanı olan oyuncu tilki anreidir bence adam andry garciadan bile daha çok etki yaptı daha ne söyleyenebilirki

ayol adamn bir tkisi yok heo senin büyülerinden
pompy e zorla büyü yaptırmışsın seni betüşe götürücem demişsin çocuğa::

@xemrexxx yine reytingde yolsuzluk var bu işin içinde Kasımpaşa var
al sana @Çiğdem-

çiğdem başarılı tahmininden dolayı kutluyorum
yalnız tilki konusuna katılmıyorum bu sezona polat ı zaten saymıyorum en çok katkı veren ve dizinin bu durumda olmasını sağlayan andy garcia dır zaten senaryo yükselişteydi eninde sonunda çift hanelere çıkacaktık çıktıkda tilki nin gelmesi senaryoya katkı sağladığı konusunda hemfikirim ama fazla büyütülecek bir karakter değil tilki 🙂

sizzz diyorsunuzki şimdi tilkinin gelmesede 10 reyting alıcaktık bu bölüm tilki şansa bu bölüme geldi diyorsunuz buna katılamam ben tilki andrei olmasaydı evet 10 eninde sonunda görücektik ama bu bölüm asla göremezdik cnm
andry garcianın kalitesini tabikide kimse tartışamaz demek istediğim şey
orhan edip ertük yanı inanılmaz bir fan kitlesi oluşturmuş ve kendisini inanılmaz şekilde sevdirmiş