Külahıma anlat
Hem seninde dizin kılık kıyafet kuaför paraları alırkan iyiKülahıma anlat
ikisinide çok iyi meraklı bir entrikayla yine araya girdi @Çiğdem
Belki fenerbahçe için destek için bir şey yapabilirim forumda @ÇiğdemBöyle özletmende iyi oluyor
Sevmiyorum takımı ama sana destek olurumBelki fenerbahçe için destek için bir şey yapabilirim forumda @Çiğdem
benim bu diziden alacağım 3 kuruşa ihtiyacım yokHem seninde dizin kılık kıyafet kuaför paraları alırkan iyi
@Harunnn60 ın söylediği şey aslında bir tuzak kuruldu o yıl galatasaray on beşinciydi fenerbahçe normalde küme düşme potası takımlarını yenemez o yıl yendi galatasaray o durumda olmasa öyle bir şey olmayacak fener atmıştı galatasarayı küme düşme potasına fener sayesinde kurtuldular o yıl fenerbahçe şampiyon olmasa galatasaray yoktu benim aslında trend de olan dizimin konusu bu @ÇiğdemSevmiyorum takımı ama sana destek olurum@Harunnn60
Vefakarlığına çalısıyoruz biz @pompy karın tokluğunua yeter ayollbenim bu diziden alacağım 3 kuruşa ihtiyacım yok
Sadece takımlıda yazma hiçbişi anlamam@Harunnn60 ın söylediği şey aslında bir tuzak kuruldu o yıl galatasaray on beşinciydi fenerbahçe normalde küme düşme potası takımlarını yenemez o yıl yendi galatasaray o durumda olmasa öyle bir şey olmayacak fener atmıştı galatasarayı küme düşme potasına fener sayesinde kurtuldular o yıl fenerbahçe şampiyon olmasa galatasaray yoktu benim aslında trend de olan dizimin konusu bu @Çiğdem
Ben sizin gibi iyi yürekli değilim sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?