cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,617
- Puanı
- 1,060
Peki peki.ümlede geçen ismi google a yazdım bergüzar dan başlayarak hazal,songül öden,beren diye devam eden türk kadın oyuncuların resmi çıktı
çocuk filminden beter senaryolu işleri izlemekten iyidirnot: burada laf karadayıya değildir atılım katılım yapmayalım plizzz
ümlede geçen ismi google a yazdım bergüzar dan başlayarak hazal,songül öden,beren diye devam eden türk kadın oyuncuların resmi çıktı
Peki peki.Mutlu "D"ler. : )
Aklıma Sihirli Annem geldi orada da sihirli günler diyorlardı.Heyt be ne diziydi.
İyice tanıtımını yaptıAcun'a göre TV8 Star'ın kardeş kanalıymış.Yahu bari benim kanalım falan de. Gökhan'a tanıttırmaya çalışıyor bir de yarınki TV8 programını. Tam da program tanıtacak adam.
translate garip bir isim çıkıyorTranslate etseydin yaEttim Karadayı ile ilgili anlayamadiğim bişey diyordu
Becerebilseydi iyiydi. Kimsenin bir şey anladığını sanmıyorum.İyice tanıtımını yaptı
Karadayı yer bitirir O sesi Canına okur.O Ses Karadayı'ya geçit vermedi iki anlıkta. Yarın büyük ihtimal ab'de zirvede olur.
Ay unuttum pompy'i.bnm de aklıma dilber halanın sözü geldi ben lafımı ortaya oyarım diyen))))) biraz daha sihir dersen pompy damlayaak konuya
Olmazsa şaşmam yarın okul yok çoluk çocuk GÖKHAN abiciklerini izliyordurKaradayı yer bitirir O sesi Canına okur.
Anlıklara göre okuyamamış görünüyor.Karadayı yer bitirir O sesi Canına okur.
Yarın okul yarım gün.Olmazsa şaşmam yarın okul yok çoluk çocuk GÖKHAN abiciklerini izliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?