cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 15,288
- Puanı
- 1,060
Peki peki.ümlede geçen ismi google a yazdım bergüzar dan başlayarak hazal,songül öden,beren diye devam eden türk kadın oyuncuların resmi çıktı
çocuk filminden beter senaryolu işleri izlemekten iyidirnot: burada laf karadayıya değildir atılım katılım yapmayalım plizzz
ümlede geçen ismi google a yazdım bergüzar dan başlayarak hazal,songül öden,beren diye devam eden türk kadın oyuncuların resmi çıktı![]()
Peki peki.Mutlu "D"ler. : )
Aklıma Sihirli Annem geldi orada da sihirli günler diyorlardı.Heyt be ne diziydi.
![]()
İyice tanıtımını yaptıAcun'a göre TV8 Star'ın kardeş kanalıymış.Yahu bari benim kanalım falan de. Gökhan'a tanıttırmaya çalışıyor bir de yarınki TV8 programını. Tam da program tanıtacak adam.
![]()
translate garip bir isim çıkıyorTranslate etseydin yaEttim Karadayı ile ilgili anlayamadiğim bişey diyordu
![]()
Becerebilseydi iyiydi. Kimsenin bir şey anladığını sanmıyorum.İyice tanıtımını yaptı![]()
Karadayı yer bitirir O sesi Canına okur.O Ses Karadayı'ya geçit vermedi iki anlıkta. Yarın büyük ihtimal ab'de zirvede olur.![]()
Ay unuttum pompy'i.bnm de aklıma dilber halanın sözü geldi ben lafımı ortaya oyarım diyen))))) biraz daha sihir dersen pompy damlayaak konuya
![]()
Olmazsa şaşmam yarın okul yok çoluk çocuk GÖKHAN abiciklerini izliyordurKaradayı yer bitirir O sesi Canına okur.
Anlıklara göre okuyamamış görünüyor.Karadayı yer bitirir O sesi Canına okur.
Yarın okul yarım gün.Olmazsa şaşmam yarın okul yok çoluk çocuk GÖKHAN abiciklerini izliyordur![]()