Aaa işte güzel ortak olur siz denO gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarım
Aaa işte güzel ortak olur siz denO gelsin ben öğretiyim ona,kitabını yazarım
olur canım niye olmasın menfaat içn herşey olurAaa işte güzel ortak olur siz den
Forum nefes alırolur canım niye olmasın menfaat içn herşey olur
Aaa orası öyle tabiBen olmasam canın sıkılır senin
Zaten ramazan geliyor o zaman sahura kadar oturuyorum ben iyice çenem düşerAaa orası öyle tabiEmrede zaten bu yaz aktif olur ve şuan forumda olmayan diğer bazı üyelerde gelir hareketli bir yaz olacağını düşünüyorum bakalım
Aaa doğruya gececi olmaya zaten alıştık , sahura kadar vakit geçiririzZaten ramazan geliyor o zaman sahura kadar oturuyorum ben iyice çenem düşerÖğlene kadar da uyuyorum
Öyle bacım 1 ay gececiyizAaa doğruya gececi olmaya zaten alıştık , sahura kadar vakit geçiririz
@kerem ile yan yanayken bunları demiyordunHahah Aaa şimdi çoklu üyelerde birbiriyle alakalı kişiler olunca dikkatimi çekti@sokak sanati ile anlaşıyorsunuz@Harunnn60 da @S.G.A.T. ı soruyordu üstündeymiş haberi yokKeza diğer gösterdiklerimde alakalı kişiler herkes denkini bulmuş
Evet @Yiğitt ilk kez altımda kalmış.@mrt-06 İle eşleşmişsin işte cnm ne güzelAtında kalmışsın gerçi gelir gelmez sana üstünlük sağlamış
Bir daha altında kalmam inşallah, pek güzel bir manzara değil.
Ne oluyor bir kaç hafta sonra
Tşk cnm seviniriz bu durumdan
Hahah Siz zaten birbirinize msiaifrliğe gidicektiniz birlikte kalırsınızKüstah. .ss
Ayy dur hele ablacım sende celallendirme şunu.Hahah Siz zaten birbirinize msiaifrliğe gidicektiniz birlikte kalırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?