2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 4. Grup (SON)

Hangi 4 Şarkı Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
İlk anlamamıştım @Bully nin cevabından sonra dank etti. Bence çok iyi bir tercih olmuş. Tarkan Kuantum 51’le domine edecektir etkinliği.
Şerbetli ve Darmaduman şarkıları yarışır, onlar iyi sonuç alır

5 milyon dinlenme kotamız olacaktı dimi @Dosi ?

Öyle olursa albümdeki diğer şarkılar oylamaya giremez

İlk anlamamıştım @Bully nin cevabından sonra dank etti. Bence çok iyi bir tercih olmuş. Tarkan Kuantum 51’le domine edecektir etkinliği.
Aynısını @Bully ‘de düşündü ama ona sınır getireceğim. Biz albüm yarıştırmıyoruz
belli bir tıklanma limiti olacak

Kriterleri zamanla düşünürüm

Zamanı gelince deriz. Önden sorma

5 milyon uygunmuş.

Bu arada bir önerim var sadece Youtube dinlenmeleri değil de Spotify’ınkiler de dikkate alınabilir. Ama öyle de sizin için çok uğraştırıcı olur gibi bilemedim.

5 milyon uygunmuş.

Bu arada bir önerim var sadece Youtube dinlenmeleri değil de Spotify’ınkiler de dikkate alınabilir. Ama öyle de sizin için çok uğraştırıcı olur gibi bilemedim.
Yani hep Youtube’a göre hareket ettik bugüne kadar. Spotify da dikkate alınabilir elbet, önerilere açığız
Bi düşünmek gerek

Ne çabuk geldik ikili turlara. Yine çok hızlı ve verimli bir etkinlik oluyor valla emeğinize sağlık.
@Dosi

Üstelik biraz ağırdan almış halimiz bu
@Bully
Bully sayesinde pek yorulmuyorum ve daha ilk tur videolu açtık bu etkinlikte bundan dolayı

Daha hızlı da giderdik, ona ben yanaşmadım

Tadını çıkaralım iyice. Bir daha klipsizler etkinliği yapılmayacak büyük ihtimalle
Doğru , nitro taktıracaktın , alkol karışımını bulamadın.

Yani hep Youtube’a göre hareket ettik bugüne kadar. Spotify da dikkate alınabilir elbet, önerilere açığız
Bi düşünmek gerek
Spotçu > You