2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 2. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura yükselsin?

• Tuğçe Kandemir - Aradan Çok Yıllar Geçti

• Gazapizm - Unutulacak Dünler

• Emir Can İğrek - Can Dostum

• Can Koç - Gökyüzünü Tutamam

• Aleyna Tilki - Ayrı Gitme

• Yüzyüzeyken Konuşuruz - Sen Varsın Diye

• Sefo - Affettim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,718
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 3. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:
Tuğçe Kandemir - Aradan Çok Yıllar Geçti

Gazapizm - Unutulacak Dünler

Emir Can İğrek - Can Dostum

Can Koç - Gökyüzünü Tutamam

Aleyna Tilki – Ayrı Gitme

Yüzyüzeyken Konuşuruz - Sen Varsın Diye

Sefo – Affettim

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Unutulacak Dünler
Can Dostum
Gökyüzünü Tutamam
Ayrı Gitme

Ayrı Gitme

İki şarkıya daha oy verebilirdim ama Ayrı Gitme ağır favorim olduğu için stratejik gitmek istedim. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 3. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:

Aleyna Tilki – Ayrı Gitme

Yüzyüzeyken Konuşuruz - Sen Varsın Diye

Sefo – Affettim

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
oy attım. :D

• Harika
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Bully