2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 1. Grup

Hangi 4 şarkı üst tura yükselsin?

• Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül

• Melis Fis - Kara Kedi

• Melike Şahin - Nasır

• Emir Can İğrek - Ali Cabbar

• Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var

• Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 3. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:
Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül

Melis Fis - Kara Kedi

Melike Şahin - Nasır

Emir Can İğrek - Ali Cabbar

Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var

Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
oy attım. :D

• Harika
Reactions: Dosi
Melis Fis - Kara Kedi

Melike Şahin - Nasır

Melis Fis - Kara Kedi

oylayacağım birazdan ama şarkıların hepsini düşünürsek içinde yarışmaya yakışan üç tane falan var gerisi kötüler arası yarışma gibi :A
Sizlerin oyu şekillendiriyor. Ayrıca hepsi hit olmuş on milyonlarca tıkanan şarkılar :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
@MasacRE @xemrexxx oylarken ziki deli şarkısına oy vermeyi umutmayasınız :A
------

Sizlerin oyu şekillendiriyor. Ayrıca hepsi hit olmuş on milyonlarca tıkanan şarkılar :A
@Bully ile seçerken şarkıları bize kötü malzeme veriyorsunuz onları sıvayıp düzgün bir hale getirmek için ne kadar çabalasakta olmuyor malzemenin hammaddesi çürük :A

@xemrexxx meğersem oy vermiş. Yeni farkettim.
Sen henüz oy vermediğin için ve mesajın anlamsız olduğu için, öyle bir şarkıda olmadığı için oy toplama sayılmaz bu :A
ben zaten kurallara ihanet etmemek için birde ceza kaygısıyla tabiki edebi sanatlardan mecazi gürsel yaptım :A
------

burda
melis fis ve emre fel der geçerim kendimi bu şekilde kurtarabilirim anca diğerlerini izlemek bile eziyet :D

Son düzenleme:
  • Harika
ben zaten kurallara ihanet etmemek için birde ceza kaygısıyla tabiki edebi sanatlardan mecazi gürsel yaptım :A
------

burda
melis fis ve emre fel der geçerim kendimi bu şekilde kurtarabilirim anca diğerlerini izlemek bile eziyet :D
Beni bir vicdan azabından kurtardın oylaman ile :A @Bully
------

hayret radara yakalanmamışım :A:A
Bu turu bugün oyladım. Ondan olabilir :A
Dün geç geldim eve, bugünde daha tam kendime vakit ayıramadım :A

Beni bir vicdan azabından kurtardın oylaman ile :A @Bully
------

Bu turu bugün oyladım. Ondan olabilir :A
Dün geç geldim eve, bugünde daha tam kendime vakit ayıramadım :A
Sana yazmıştım böyle oylayacağını :A Kurayı çektiğimde bu grupta düello olmayacağını düşünüyordum, son oylar biraz kafa karıştırdı ama düzene girecek gibi sanki :A

• Güldürdün
Sana yazmıştım böyle oylayacağını :A Kurayı çektiğimde bu grupta düello olmayacağını düşünüyordum, son oylar biraz kafa karıştırdı ama düzene girecek gibi sanki :A
bazinga ve Masacre az çok şekillendirir:A
Daha oylar yağar tabi :A

• Güldürdün
Reactions: Bully