2024 3.Tur | Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar | 1. Grup

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 4 şarkı üst tura yükselsin?

• Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül

• Melis Fis - Kara Kedi

• Melike Şahin - Nasır

• Emir Can İğrek - Ali Cabbar

• Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var

• Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
115,717
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar 3. Tur ile karşınızdayız. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oylayacağımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

4.tura yükselmesini istediğiniz 4 şarkıya oy verebilirsiniz.

İşte adaylar:
Mabel Matiz & Melike Şahin - Düldül

Melis Fis - Kara Kedi

Melike Şahin - Nasır

Emir Can İğrek - Ali Cabbar

Emre Fel - Senden Güzeli Mi Var

Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal Highness, @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Burada 5 şarkı oylayabilirim. 2. Grupta ise 3 oylarım gibi. 4 için zorlarım. Keşke bazı şarkılar farklı yerde olsaydı @Bully :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Burada 5 şarkı oylayabilirim. 2. Grupta ise 3 oylarım gibi. 4 için zorlarım. Keşke bazı şarkılar farklı yerde olsaydı @Bully :A
Memnuniyetsizlik her zaman ve hepimiz için olur :A Bence sen 2'de de 4 oylarsın, oylarını kullandıktan sonra konuşuruz yine :A

Ayrıca sen ölüm grubu yapmayı düşünmüştün, kabul etseydim çoğu şarkıyı harcayacaktık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Melis Fis - Kara Kedi

Melek Mosso - Sabahçı Kahvesi

Ben daha bunuda oylamamışım @Bully :A

• Güldürdün
Aynen ben de 6 olduğunu tahmin ettim, burdaki tüm şarkıları önceki gruplarda oyladın :A

Kader belirleyebilirsin. Çok heyecanlı :Z
Kura ile oylayacağım bu gidişle :A
kafam çok yorgun. Doğru zamanlamada oylayayım :A

• Güldürdün
Öyle yap aynen. Burası beklesin biraz :A İyice düşün tart.

4.grubu da sessizce oylamışsın, tek bura kalmış geriye :A
Orda baskı kurdun ondan :A beni bile sadece orasını oylamadığıma ikna ettin. Ben halbuki yeni yeni oyluyordum :A

• Güldürdün
Orda baskı kurdun ondan :A beni bile sadece orasını oylamadığıma ikna ettin. Ben halbuki yeni yeni oyluyordum :A
Aslında o etiketi yapmamdaki amaç konuya beğeniyi es geçmendi :A Oy vermeye zorlamak gibi bir niyetim yoktu :A Sen 12.Adam'ı etiketleyince ben de seni etiketleyeyim dedim öyle :A

İnşallah o aceleyle yanlış oylar vermedin :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aslında o etiketi yapmamdaki amaç konuya beğeniyi es geçmendi :A Oy vermeye zorlamak gibi bir niyetim yoktu :A Sen 12.Adam'ı etiketleyince ben de seni etiketleyeyim dedim öyle :A

İnşallah o aceleyle yanlış oylar vermedin :A
Başka zaman oylasam elbet farklı olurdu ama olduğu kadar artık :A

• Güldürdün