Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,083
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Aman uğraşamam. Dursun bunlar en zayıf grup bu olmuş. Charlize yine tur atlarsa şaşırmam
Maalesef yanlışlık olmuş ve düzenlenemiyor :S
Bütün gruplarda böyle olmuş sanırım ama galiba ilk başta böyle değildi.. Sağlık olsun bir sonraki turda artık. Çok merak iyi değildir zaten... 😏Maalesef yanlışlık olmuş ve düzenlenemiyor :S
Elizabeth Olsen ve Charlize Theron dedim.
Yalnız zayıf grup olmuş ya, bir önceki turlarda elenenlerden bazılarına üzülmedim değil.
İçinde Elizabeth Olsen'in olduğu gruba söylenen bu sözler paramparça ediyor beni...Aman uğraşamam. Dursun bunlar en zayıf grup bu olmuş. Charlize yine tur atlarsa şaşırmam
İçinde Elizabeth Olsen'in olduğu gruba söylenen bu sözler paramparça ediyor beni...
O zaman Elizabeth hariç deyin Şerlok beyciğim Bir de Charlize teyzenin gerisinde kalmış bu grupta, rezalet vallaUtku beyciğim kendisi benim de kırmızı çizgim olur ama rakipleri de rakip değil şimdi.
Bu gidişle teyzeye ben de oy vereceğimO zaman Elizabeth hariç deyin Şerlok beyciğim Bir de Charlize teyzenin gerisinde kalmış bu grupta, rezalet valla
Aman bir kere de gençlere versen şaşarım zaten Teyzenin yanında Elizabeth'e de ver bari. Elizabeth Bu gruptan çıkamazsa isyan ederimBu gidişle teyzeye ben de oy vereceğim
O zaman Elizabeth hariç deyin Şerlok beyciğim Bir de Charlize teyzenin gerisinde kalmış bu grupta, rezalet valla
Dün bana şike diyene bak hele ben hiç olmasa bu iki isimden birini seç dedim. Sen direk şu isme oy ver diyorsun @SherlockAman bir kere de gençlere versen şaşarım zaten Teyzenin yanında Elizabeth'e de ver bari. Elizabeth Bu gruptan çıkamazsa isyan ederim
Rezalet diyorum ya Şerlok beyciğim Şu an bu haldeyim...Teyzenin gerisinde olması skandalına ne diyorsunuz Utku beyciğim...
Bu şike değil. Seni doğru yola teşvik etmeye çalışıyorum sadeceDün bana şike diyene bak hele ben hiç olmasa bu iki isimden birini seç dedim. Sen direk şu isme oy ver diyorsun @Sherlock
Bu şike değil. Seni doğru yola teşvik etmeye çalışıyorum sadece