Daha yeni mi 😱 benim en iyi tahmin etiketli olduğumu unutmaSenin her dediğin çıkıyor o yüzden itiraz edemiyorum şimdi5.gruptaki olaydan sonra kahin kedi olarak görüyorum artık seni
Daha yeni mi 😱 benim en iyi tahmin etiketli olduğumu unutmaSenin her dediğin çıkıyor o yüzden itiraz edemiyorum şimdi5.gruptaki olaydan sonra kahin kedi olarak görüyorum artık seni
Buda tamamKonu hazırdı, yanlışlıkla geri tuşuna basınca anketi baştan yapmak zorunda kaldım
Eminmisin Özelde dediğine bak tekrarb
Buda tamam
Eminim baktım özele
Tamam ama ordan cevap ver heleEminim baktım özele
Cevap verdimTamam ama ordan cevap ver hele
Yok bu sefer olmadıBöyle dedin geçen sefer son dakika oyları ile Hadise'yi eledi
Şuan 2 isim garanti. Diğerleri belirsiz
------
Yok bunuda geçer. Diğer tur bilemem ama kazanmayacağı kesin
O kişiye mutlak oy verecek isimler mevcut ama oylamada bulunmadılar dahaoooo enterasan biri atak yapmış bakalım ne olacak.
Bu konular açılırken yoktu ve bu gece kapanıyor oylama@Sherlock beyciğim oylama yapmamış mı 😱
İşte foruma düzenli girmeyip birkaç gün bırakınca böyle oluyor ya, @Sherlock beyciğim de aynı durumu yaşamıştır muhtemelenBu konular açılırken yoktu ve bu gece kapanıyor oylama
Onun için uzatmalı süreç oluyor dengeliyorum denk gelmesi için ama bunu kaçırarak gibi. Normalde Perşembe reyting konusu için illa geliyordu ama gelmedi konuyu ben açmak zorunda kaldım. Sözde Oscar etkinliği Salı sondu ve hafta sonuna kalmasının mümkünü yok demişti, bende iyi ozaman buna yetişir dedim ama yok, gelmedi daha
Sherlock bey Pazartesileri enler için, Perşembeleride reyting için gelirdi. Haberde uçurmadı. İyi mi kendisi @MEnes ?
Bulun bulun iyi olurİşte foruma düzenli girmeyip birkaç gün bırakınca böyle oluyor ya, @Sherlock beyciğim de aynı durumu yaşamıştır muhtemelenDoğru bir de oscar etkinliği vardı değil miBen ona bir çağrıda bulunurum, artık gerisi ona kalmış
İşte foruma düzenli girmeyip birkaç gün bırakınca böyle oluyor ya, @Sherlock beyciğim de aynı durumu yaşamıştır muhtemelenDoğru bir de oscar etkinliği vardı değil miBen ona bir çağrıda bulunurum, artık gerisi ona kalmış
Grubu ben ile yoldaşım @Tolstoyevski ayakta tutmaya çalışmaktaBulun bulun iyi olurhiç hal hatırda sormuyoruz birbirimize bu ara. Habersiziz kim ne ile meşgul.Sen askere gittin iletişim koptudağıldı grup.
Uzun zamanıdır zaten forumu baya azatmıştı ama haftada 2 kez o bahsettiğim görevleri için muhakkak girerdi. Bu hafta onu da yapmadı 😱 Perşembe reyting konusu için @MEnes 'e aç diye ricada bulunmamış anlalışan. Yoksa MEnes daha açarmısın dediği anda açmış olurdu@Tolstoyevski
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?