2021 3. Tur | En Favori Güzel - 7.Grup

Hangi 3 güzel üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin her dediğin çıkıyor o yüzden itiraz edemiyorum şimdi :A 5.gruptaki olaydan sonra kahin kedi olarak görüyorum artık seni :A
Daha yeni mi 😱 benim en iyi tahmin etiketli olduğumu unutma :A kısa vadede olan olayları tahmin ve tutma yeteneğim var :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Afra Saraçoğlu
Mine Tugay
Yasemin Allen

Afra Saraçoğlu
Mine Tugay
Yasemin Allen

Böyle dedin geçen sefer son dakika oyları ile Hadise'yi eledi :A
Şuan 2 isim garanti. Diğerleri belirsiz :A
------

Yok bunuda geçer. Diğer tur bilemem ama kazanmayacağı kesin :A
Yok bu sefer olmadı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
@Sherlock beyciğim oylama yapmamış mı 😱
Bu konular açılırken yoktu ve bu gece kapanıyor oylama :A
Onun için uzatmalı süreç oluyor dengeliyorum denk gelmesi için ama bunu kaçırarak gibi. Normalde Perşembe reyting konusu için illa geliyordu ama gelmedi konuyu ben açmak zorunda kaldım. Sözde Oscar etkinliği Salı sondu ve hafta sonuna kalmasının mümkünü yok demişti, bende iyi ozaman buna yetişir dedim ama yok, gelmedi daha :A
Sherlock bey Pazartesileri enler için, Perşembeleride reyting için gelirdi. Haberde uçurmadı. İyi mi kendisi @MEnes ?

Bu konular açılırken yoktu ve bu gece kapanıyor oylama :A
Onun için uzatmalı süreç oluyor dengeliyorum denk gelmesi için ama bunu kaçırarak gibi. Normalde Perşembe reyting konusu için illa geliyordu ama gelmedi konuyu ben açmak zorunda kaldım. Sözde Oscar etkinliği Salı sondu ve hafta sonuna kalmasının mümkünü yok demişti, bende iyi ozaman buna yetişir dedim ama yok, gelmedi daha :A
Sherlock bey Pazartesileri enler için, Perşembeleride reyting için gelirdi. Haberde uçurmadı. İyi mi kendisi @MEnes ?
İşte foruma düzenli girmeyip birkaç gün bırakınca böyle oluyor ya, @Sherlock beyciğim de aynı durumu yaşamıştır muhtemelen :A Doğru bir de oscar etkinliği vardı değil mi :A Ben ona bir çağrıda bulunurum, artık gerisi ona kalmış :D

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
İşte foruma düzenli girmeyip birkaç gün bırakınca böyle oluyor ya, @Sherlock beyciğim de aynı durumu yaşamıştır muhtemelen :A Doğru bir de oscar etkinliği vardı değil mi :A Ben ona bir çağrıda bulunurum, artık gerisi ona kalmış :D
Bulun bulun iyi olur :A hiç hal hatırda sormuyoruz birbirimize bu ara. Habersiziz kim ne ile meşgul.Sen askere gittin iletişim koptu :A dağıldı grup.
Uzun zamanıdır zaten forumu baya azatmıştı ama haftada 2 kez o bahsettiğim görevleri için muhakkak girerdi. Bu hafta onu da yapmadı 😱 Perşembe reyting konusu için @MEnes 'e aç diye ricada bulunmamış anlalışan. Yoksa MEnes daha açarmısın dediği anda açmış olurdu :A @Tolstoyevski

Bulun bulun iyi olur :A hiç hal hatırda sormuyoruz birbirimize bu ara. Habersiziz kim ne ile meşgul.Sen askere gittin iletişim koptu :A dağıldı grup.
Uzun zamanıdır zaten forumu baya azatmıştı ama haftada 2 kez o bahsettiğim görevleri için muhakkak girerdi. Bu hafta onu da yapmadı 😱 Perşembe reyting konusu için @MEnes 'e aç diye ricada bulunmamış anlalışan. Yoksa MEnes daha açarmısın dediği anda açmış olurdu :A @Tolstoyevski
Grubu ben ile yoldaşım @Tolstoyevski ayakta tutmaya çalışmakta :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...