hayret bi şey
Emekli
Çoktan elenmiş bileen az 10 oy gelir ve alev alacak buralar @Tolstoyevski o isim sonradan geriler gibi
suan belirtmiyeyim ama ilk siradaki 37 orani olan sonradan gaza basacaktirÇoktan elenmiş bile
@Dosi isim vermeyelim fakat içlerinden biri beklenenin aksine iyi başlamış gibiAma pek şansı yok sonuncu olacaktır
unutmaki Hadise, Serenay'a 7 oy fark atmisti ama sonuc? 2 oy fark ile elendien az 20 oy daha gelecek, Erken sevinme
Sonuncu olacaktır diye baştan kabullenmişim, kafam rahat hiç değilseZaten favorilerden değil malum. Asıl favorilerimden biri şu kızdı, adı neydi unuttum ama
Erken öten horozun başını keserlermiş.Favorin Afra demistin en basta
Benim favorim yok. yani en güzellerinden biri Hande ama o da cabuk elenir
Erken öten horozun başını keserlermiş.
Bu grupta düello olursa şaşırmamBu grup dengelenmiş.
Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Bu grupta düello olursa şaşırmam
Geçen tur düello yapmıştık zaten ama umarım 3lü değil 2li düello olurHerşeye hazırlıklı olmak lazım.
Üçlü düello mu, ikili düello mu daha zor.Geçen tur düello yapmıştık zaten ama umarım 3lü değil 2li düello olur@Tolstoyevski
Bizim için sorun değil ama 3lü olunca oylar bölünüyor. Tam sağlıklı sonuç ortaya çıkmıyorÜçlü düello mu, ikili düello mu daha zor.
Niye şaşırdın. Sana ilk kura çekerken olacakları demiştimVay be..@Dosi
Vay be..@Dosi
Jetonun köşeli olmasından kaynaklı dank etmesi vakit alıyor.Niye şaşırdın. Sana ilk kura çekerken olacakları demiştim
Lider bile elenebilir durumda 😱 Ama sanmıyorum sürprizlere pek yer yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?