hayret bi şey
Emekli
Çoktan elenmiş bileen az 10 oy gelir ve alev alacak buralar @Tolstoyevski o isim sonradan geriler gibi![]()
suan belirtmiyeyim ama ilk siradaki 37 orani olan sonradan gaza basacaktirÇoktan elenmiş bile![]()
@Dosi isim vermeyelim fakat içlerinden biri beklenenin aksine iyi başlamış gibiAma pek şansı yok sonuncu olacaktır
![]()
unutmaki Hadise, Serenay'a 7 oy fark atmisti ama sonuc? 2 oy fark ile elendien az 20 oy daha gelecek, Erken sevinme
![]()
Sonuncu olacaktır diye baştan kabullenmişim, kafam rahat hiç değilseZaten favorilerden değil malum. Asıl favorilerimden biri şu kızdı, adı neydi unuttum ama
![]()
Erken öten horozun başını keserlermiş.Favorin Afra demistin en basta
Benim favorim yok. yani en güzellerinden biri Hande ama o da cabuk elenir![]()
Erken öten horozun başını keserlermiş.![]()
Bu grupta düello olursa şaşırmamBu grup dengelenmiş.
Herşeye hazırlıklı olmak lazım.Bu grupta düello olursa şaşırmam![]()
Geçen tur düello yapmıştık zaten ama umarım 3lü değil 2li düello olurHerşeye hazırlıklı olmak lazım.![]()
Üçlü düello mu, ikili düello mu daha zor.Geçen tur düello yapmıştık zaten ama umarım 3lü değil 2li düello olur@Tolstoyevski
Bizim için sorun değil ama 3lü olunca oylar bölünüyor. Tam sağlıklı sonuç ortaya çıkmıyorÜçlü düello mu, ikili düello mu daha zor.![]()
Niye şaşırdın. Sana ilk kura çekerken olacakları demiştimVay be..@Dosi
Vay be..@Dosi
Jetonun köşeli olmasından kaynaklı dank etmesi vakit alıyor.Niye şaşırdın. Sana ilk kura çekerken olacakları demiştim![]()
Lider bile elenebilir durumda 😱 Ama sanmıyorum sürprizlere pek yer yok gibi