Hele bir kullanma, muhabbeti keserim ?Bütün gruplarda oy kullandım ama bu turda artık kesin anladım çoğu kişi güzelliğe bakarak oy vermiyor eğer Hande Erçel ve Bensu Soral bu turda elenirse bir daha oy kullanmayacağım @Dosi
Hande ve Bensu’yu eletme o zaman şaka gibi resmen birinci olması gereken kişiler elenecek gibiHele bir kullanma, muhabbeti keserim ?
Jenerik konusuna git şimdi. 1. bölüm yayınlandı
Bensu gitsin ama Hande kalsın Tolstoyevski beğeniyor Hande'yi ama Afra'yıda beğeniyor. Ikisine oy kullansa değişen birşey olmaz gibi ama Masacre'de daha oy kullanmadı. Seçimi ne olur bilmem. Menes belki yetişecek oylamaya. Hala umut varHande ve Bensu’yu eletme o zaman şaka gibi resmen birinci olması gereken kişiler elenecek gibi
Bilmiyorum ama yarışmanın pek önemi kalmadı benim için yani ciddiye almıyorum artık Hande ve Bensu dedim ama elenmemesi gereken daha çok kişi var Afra da bunlardan biriBensu gitsin ama Hande kalsın Tolstoyevski beğeniyor Hande'yi ama Afra'yıda beğeniyor. Ikisine oy kullansa değişen birşey olmaz gibi ama Masacre'de daha oy kullanmadı. Seçimi ne olur bilmem. Menes belki yetişecek oylamaya. Hala umut var
4. turda oy kullanmazsan bozuşuruzBilmiyorum ama yarışmanın pek önemi kalmadı benim için yani ciddiye almıyorum artık Hande ve Bensu dedim ama elenmemesi gereken daha çok kişi var Afra da bunlardan biri
Senin için kullanırım sorun değil ama dediğim isimler elenirse kim kazanırsa kazansın ciddiye almam yani sonucu4. turda oy kullanmazsan bozuşuruz
4.Turda anket süresi kısa olacak. Pazartesi Salı muhakkak uğra foruma
Benim favorim yok ama kazanmasın dediğim isimler var. Maalesef biri iyi oy alıyor, bakalımSenin için kullanırım sorun değil ama dediğim isimler elenirse kim kazanırsa kazansın ciddiye almam yani sonucu
Burcu Biricik mi o kişiBenim favorim yok ama kazanmasın dediğim isimler var. Maalesef biri iyi oy alıyor, bakalım
@Aserat beni banlar Burcu birinci olmasın dersem Burcu iyidir. Ona gıcık kapmıyorimBurcu Biricik mi o kişi
Hele bir söyle seninle nasıl selamı sabahı kesmiyorum.@Aserat beni banlar Burcu birinci olmasın dersem Burcu iyidir. Ona gıcık kapmıyorim
Beren Saat, Tuba Büyüküstün mesela. Çünkü daha önce kazandılar. ikisinide güzel bulurum ama olmasınlar. Onlar olmasında, çirkin bulduğum birine bile razı olurum
kesiyorum demek istedin galiba? Yok yok öyle bir hataya düşmem benHele bir söyle seninle nasıl selamı sabahı kesmiyorum.
Burcu olacağına onlar olsun@Aserat beni banlar Burcu birinci olmasın dersem Burcu iyidir. Ona gıcık kapmıyorim
Beren Saat, Tuba Büyüküstün mesela. Çünkü daha önce kazandılar. ikisinide güzel bulurum ama olmasınlar. Onlar olmasında, çirkin bulduğum birine bile razı olurum
Yok doğru söyledim kesiyorum anlamında yine. Burcu’nun güzelliği zevk meselesi falan değil nesnel bir konu.kesiyorum demek istedin galiba? Yok yok öyle bir hataya düşmem ben
Deniz'in Sıla'sına oy vermiyorum kaç turdur ve belirtiyorumda. Dissde yedim ondan ama küstümü bilmiyorum
Sen nereden fırladın be yine.Burcu olacağına onlar olsun
Seni @Aserat a havale edip kaçiyorumBurcu olacağına onlar olsun
Sen Burcu’nun buraya kadar geldiğine dua et elenmesi lazımdı şu ana kadarYok doğru söyledim kesiyorum anlamında yine. Burcu’nun güzelliği zevk meselesi falan değil nesnel bir konu.
Sen nereden fırladın be yine.
Bulur o kaçırmaz böyle şeyleriFesatlık etmek istemiştim ama kendin bulmuşsun @eskici nin mesajını
Demekki aslında her bildiririmimizi görüyor ama işine gelenlere cevap veriyor ?Bulur o kaçırmaz böyle şeyleri
Yeni mi anladın bunuDemekki aslında her bildiririmimizi görüyor ama işine gelenlere cevap veriyor ?