Yeni bölümü @Sherlock açacak. Onla iyice ortak oldukEvet artık iş zamanı...Görüp geçtim onları, şuan izleyip bir yorum yapamam ama akşama fırsat olursa yaparım belki.
Yeni bölümü @Sherlock açacak. Onla iyice ortak oldukEvet artık iş zamanı...Görüp geçtim onları, şuan izleyip bir yorum yapamam ama akşama fırsat olursa yaparım belki.
Gördüm o mesajları ve güldüm.Yeni bölümü @Sherlock açacak. Onla iyice ortak oldukBu arada kendisi beni Enes'leri koruma başkanı yaptı ve iyice tembih etti @Maskeli Fedai alınmayacakmış üyelik grubumuza
Sen geldiğine göre avatarımı değiştirebilirim. Senin ruhunu forumda yaşatmaya çalıştım ama hâla ve hâla kendimi sen saniyorum yorumlarda avatarımı görünceGördüm o mesajları ve güldüm.Lakin benim korunmaya ihtiyacım olduğunu kim çıkardı.Ha ben yokken korunmam güzel tabi o ayrı.Ama artık burdayım, herkes kendine çeki düzen versin...
Resim muazzam ama ya. Tabi ilk görünce kesinlikle garip hissettim ben de.Sen geldiğine göre avatarımı değiştirebilirim. Senin ruhunu forumda yaşatmaya çalıştım ama hâla ve hâla kendimi sen saniyorum yorumlarda avatarımı görünce
Alışmıştım, ayrılmak zor gelecekResim muazzam ama ya. Tabi ilk görünce kesinlikle garip hissettim ben de.Ama artık ruhum da kalemim de herşeyim de burada, değiştirmende bir sakınca yok.
Halka dedin de onun hakkında da fazlaca konuşulacak şey var. 13, 14, 15 onlar nasıl bölümlerdi öyle... Her biri birbirinden muazzam. Ki bunları derken 16'nın ayak sesleri o inanılmaz fragmanlarıyla çılgınca geliyor. Bölüm ismi desen 'Kader çocuğum...' Yahu ben bu diziye nasıl efsane demiyeyim. Bu diziyi nasıl tarihin en iyi yerli dizilerinde ilk sıralara koymayayım... Devasa uzunlukta bir yorumum gelecek çünkü dizi hikaye olarak çok ilginç bir konuma geldi şu son 3 bölümle...Alışmıştım, ayrılmak zor gelecek
Yeni avatara karar vereyim ozaman değisşeceekHalka'dan seçerim galibaYada bilemedim. düşünecem
Sana zehirli oku attık deseneHalka dedin de onun hakkında da fazlaca konuşulacak şey var. 13, 14, 15 onlar nasıl bölümlerdi öyle... Her biri birbirinden muazzam. Ki bunları derken 16'nın ayak sesleri o inanılmaz fragmanlarıyla çılgınca geliyor. Bölüm ismi desen 'Kader çocuğum...' Yahu ben bu diziye nasıl efsane demiyeyim. Bu diziyi nasıl tarihin en iyi yerli dizilerinde ilk sıralara koymayayım... Devasa uzunlukta bir yorumum gelecek çünkü dizi hikaye olarak çok ilginç bir konuma geldi şu son 3 bölümle...
Kesinlikle zehirli oku yedim ve gaza geldim bir kere... 12'ye de yorum yapamamıştım hatırlıyorum, 4 bölüme ayrı ayrı yorum yapmaya kalksam burda kimse o mesajı okumaz, üşenir yüksek ihtimal.Sana zehirli oku attık desene@MasacRE
Halka konusunda yapmış olduğum yorumları görürsün, uzunluğu falan. Benide çıldırttı diziEfsane efsane efsane!!!
@Polat Şaşmaz in yorumları gibi tek cümleyle belirt geçKesinlikle zehirli oku yedim ve gaza geldim bir kere... 12'ye de yorum yapamamıştım hatırlıyorum, 4 bölüme ayrı ayrı yorum yapmaya kalksam burda kimse o mesajı okumaz, üşenir yüksek ihtimal.Ben en iyisi özet geçeyim o 4 bölüme, artık nasıl yapacağım bilmiyorum ama 'aşırı uzun' özet şeklinde olacaktır kesin.
Gördüm ve güldüm o yorumuna @Polat Şaşmaz ın.@Polat Şaşmaz in yorumları gibi tek cümleyle belirt geçBen hepimize yeterli yorum yapmıştim. Artık sira sende, sen geldin ben durulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?