Tuvana Türkay
Pelin K.
Merve B.
Hande D.
Atiye
Burcu B.
Ezgi E.
Bergüzar K.
Pelin K.
Merve B.
Hande D.
Atiye
Burcu B.
Ezgi E.
Bergüzar K.
ilk oyumu bu turda kullandımTuvana
Atiye
Burcu
Ezgi
bu turda biraz zor ama öbürleri çok fazlailk oyumu bu turda kullandım
Tuvana
Pelin
Burcu
Bergüzar
@S.G.A.T. bu turu gözden kaçırmışsin galiba? Yada güzel bulmadın hiç birini
Farkettimbu turda biraz zor ama öbürleri çok fazla
5.grup dışında hepsini oyladımFarkettim
Benimki dediğim gibi emin değilim ama sadece 1 tanesi hepsi güzellik konusunda normal güzellikte ve birbirine yakın oldukları için oylamadım daha. En fazla 2 tanesi başka ankette olsa oylardım ama şuanki gruplarında şansları var5.grup dışında hepsini oyladım
oylar yakın çıkar o gruplarda yarış çok karmaşıkBenimki dediğim gibi emin değilim ama sadece 1 tanesi hepsi güzellik konusunda normal güzellikte ve birbirine yakın oldukları için oylamadım daha. En fazla 2 tanesi başka ankette olsa oylardım ama şuanki gruplarında şansları var
Oylamadıklarımı acayip merak ediyorumoylar yakın çıkar o gruplarda yarış çok karmaşık
sonuçları bende daha bakmadım ama çok fazla meraklandırıyor aslında 2-3 grup çok kızışacaktır sanıyorumOylamadıklarımı acayip merak ediyorumYarına kadar şekillenir fark açanlar falan. 20-25 kişi arası oylama yapanlar oluyor genelde ve bende bu turda anketlerde oylama yapmış isimleri etiketledim. Bazıları sadece kendi favorileri için 1-2 grup tek oyluyor
inşallah eşitlikler olmazda her turda 4 güzel üst tura çıkarda banada fazladan iş çıkmazsonuçları bende daha bakmadım ama çok fazla meraklandırıyor aslında 2-3 grup çok kızışacaktır sanıyorum
sonrakini kategorilerin eşleşmeleri çok daha zor çıkacakinşallah eşitlikler olmazda her turda 4 güzel üst tura çıkarda banada fazladan iş çıkmazbu turda 66 güzel vardı.Iki tanesinde 9 isim vardı yanive 4 saate açtım 8 grubutelefonla anca böyle oluyor ama haftaya yarıya iniyor
Aynen ve 4 güzelden 2 tanesini seçeceğizsonrakini kategorilerin eşleşmeleri çok daha zor çıkacak
Büşra ya niye bu kadar takmışsınAynen ve 4 güzelden 2 tanesini seçeceğizinşallah bu turda gıcık kaptıklarım elenir, Büşra gibi
Çok güzel bulmuyorum ve sırf oynadığı dizilerden dolayı fazla abartılıp en güzeli dedikleri için antipatik geliyor kızBüşra ya niye bu kadar takmışsın
Aslında bazıları çok abartılıyor haklısın Aleyna da o kategoride bulunuyorÇok güzel bulmuyorum ve sırf oynadığı dizilerden dolayı fazla abartılıp en güzeli dedikleri için antipatik geliyor kızDaha 1 kaç tane daha var öyle
Aleyna abartılsa bu turda olurdu.Aslında bazıları çok abartılıyor haklısın Aleyna da o kategoride bulunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?