The_Erinch
Favori Üye
🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺Boğ gitsin abi Zerrin teyzeye saygısızlık yaptığı için hak ediyor
🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺🤺Boğ gitsin abi Zerrin teyzeye saygısızlık yaptığı için hak ediyor
Az kaldı boğacamm streskobuyla onu 😁😁😁
Zerrin teyzenin sesi beni bayıyor özür dilerim. Onun dönemi geçti artık, devir gençlik devri.Boğ gitsin abi Zerrin teyzeye saygısızlık yaptığı için hak ediyor
Zerrin teyze bir daha bu kadar favori olamaz zaten alttan al ve büyüğe saygı göster biraz aaaZerrin teyzenin sesi beni bayıyor özür dilerim. Onun dönemi geçti artık, devir gençlik devri.
Paşa Gönlüm’den sonra tutan ilk ve tek şarkısı sanırım, yani 1996’dan beri. @The_Erinch beni harbiden dövecek şimdi.Zerrin teyze bir daha bu kadar favori olamaz zaten alttan al ve büyüğe saygı göster biraz aaa
Cidden öyle, kadın yüzyıllar sonra şarkı tutturdu 2000'lerde başka tutmuş şarkısı yok sanırım.Paşa Gönlüm’den sonra tutan ilk ve tek şarkısı sanırım, yani 1996’dan beri. @The_Erinch beni harbiden dövecek şimdi.
Geliyorum teyze terliğiii ileeee 🤭🤣🤭🤣 @dreamyCidden öyle, kadın yüzyıllar sonra şarkı tutturdu 2000'lerde başka tutmuş şarkısı yok sanırım.
Döver valla teyzeye saygı göster
Evet, Zerrin Teyzeni unutmuşun 🤣🤭🤣🤭🤣@Dosi bu grupta bir parçayı eksik oyladım.Tekrar oylayabilir miyim?
Yok ona atmayacaktım.Evet, Zerrin Teyzeni unutmuşun 🤣🤭🤣🤭🤣
Bunun için geç. Henüz çok oy verilmeden söylenseydi yapılırdı. Ertesi gün söylemek oldun.@Dosi bu grupta bir parçayı eksik oyladım.Tekrar oylayabilir miyim?
Sıla yaBunun için geç. Henüz çok oy verilmeden söylenseydi yapılırdı. Ertesi gün söylemek oldun.
Kime oy verecektin?
Anladım. Belki bu hatan elenmesine sebep olacakSıla ya