RüzgarGülü
Favori Üye
Yine ne yaptın heyecan yarattınOyumu kullandım
Evet çok çekişmeli geçen oylamalar mevcut Biz de uzaktan izliyoruz işte gariban bir şekildeYine ne yaptın heyecan yarattın
Çok kritik yerlerde oyunu merak ediyorum umarım uzatma gerektirmeyecek hamleler gelir
İkili elemelere kendini atsaydın çeyreği görme ihtimalin vardı. Kimse oy oranlarına aldanmasın. Rakibe göre durum değişiyor. Bu tur açık ara yapanlar diğer tur açık ara fark yiyebilir. Geçmişte örneklerini çok gördükEvet çok çekişmeli geçen oylamalar mevcut Biz de uzaktan izliyoruz işte gariban bir şekilde
Yoldaş dediğim insanlar bana destek olsaydı belki bu turu görebilirdimİkili elemelere kendini atsaydın çeyreği görme ihtimalin vardı. Kimse oy oranlarına aldanmasın. Rakibe göre durum değişiyor. Bu tur açık ara yapanlar diğer tur açık ara fark yiyebilir. Geçmişte örneklerini çok gördük
Zar zor diğer turu geçenler kazanma ihtimalleri var şu an
Kafamı yardın. Mutlu musun ?Yoldaş dediğim insanlar bana destek olsaydı belki bu turu görebilirdim
Yoldaş dediğim insanlar bana destek olsaydı belki bu turu görebilirdim
Aaa sende mi ihanet ettinKafamı yardın. Mutlu musun ?
Sanmıyorum anlamadım ki da daha açık ifade ederse çözeceğim.Aaa sende mi ihanet ettin
Korktun mıNe yaptın Ömer nee şimdi @xemrexxx durmaz
Korktun mı
Senden bahsetmiyordum ama demek sen de vermedin oy ha. İyi oldu bunu öğrendiğim vay hain vayKafamı yardın. Mutlu musun ?