- Reaksiyon puanı
- 114,051
- Puanı
- 1,060
Maksat biraz heyecan olsunEvet ilginç gerçekten...Akasya Durağı'na oy vermeye benim elim gitmez ya...
Leyla ile Mecnun sağlam bir gruba denk geldi. Bakalım ne olacak
Maksat biraz heyecan olsunEvet ilginç gerçekten...Akasya Durağı'na oy vermeye benim elim gitmez ya...
Burada çok heyecan olmaz gibi Medcezir yürür gider...Maksat biraz heyecan olsunbence alıp başını gider ama tabi bellide olmaz
Leyla ile Mecnun sağlam bir gruba denk geldi. Bakalım ne olacak
Yok Ezel başka gurpta. Spoi vereyimBurada çok heyecan olmaz gibi Medcezir yürür gider...
Bekleyeceğiz ve sonucu göreceğiz... Sağlam bir grup dediğine göre Ezel de hala çıkmadığına göre kesin ikisi aynı gruba denk geldi...Neyse ki Geniş Aile ile aynı gruba denk gelmediler. Eğer o olsaydı ve L&M elenseydi ben bir fena olurdum...
Ben bana düşen görevimi yaptım.Sonuç kimin umrunda...Erkenden havaya girdin, ondan dedimbak hepsinin şansı var
Doğrusu da budur...Evet ilginç gerçekten...Akasya Durağı'na oy vermeye benim elim gitmez ya...
Benim oyuma laf eden sendin amaBen bana düşen görevimi yaptım.Sonuç kimin umrunda...
Goy goy da mı yasak?Benim oyuma laf eden sendin ama
Bizim goygoya Mani olmaya çalıştın amaGoy goy da mı yasak?
Çalışmadım sana öyle gelmişBizim goygoya Mani olmaya çalıştın ama
O zaman hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...Yok Ezel başka gurpta. Spoi vereyimEzel rahat çıkarda Leyla ile Mecnun bilemedim. Son 5 grup kaldı ve bunlardan 3 tanesi bana göre hepsi dengeli ve arada uçurum sıyrılacak isimler olmazbu gece 2 tane açarım. Yarın gündüzde 3 tane ve böylelikle Cuma günü eşitlik nedeni ile düellolar mı olacak yoksa 4. Tur mu başlayacak anlarız.
4. Tur sadece 4 grup olacak. Şuana kadar 10 grup gittik. Ve 5 diziden 4 tane seçme olacak. Ondan sonra gelsin ikili elemeler
Planlı sistemli herşeyi ayarladım
Allah'ın emri peygamberimzin kavliyle mecnun'u istemeye geldik.O zaman hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?