Güncel fotoğraf paylaşmayanları almayalım o zaman.Zaten yüzde 90 instagram'dan seçiliyor fotolar, böyle bir zorunluluk olmamasına rağmen ancak her adayın resmi instagram hesabı kesinlikle var diye bir kaide yok, fan hesaplarından seçilen fotolar da 2021 öncesine ait olabiliyor ve o kadarı da fazla abartılı değil gibi.
Sonuçta 3.turda da güncele yakın fotoğraflar seçildi ancak düelloda her adayın daha cesur fotoğraflarına da şans tanınması adına her adayın olabildiğince daha cesur fotoğrafı seçilmesi daha adil yöntemdir diye düşündük ve bu yüzden ortada abartılı bir fark olduğunu ben de düşünmüyorum... @Dosi
Oylama enteresan gidiyor. Bir şey diyemem.En fazla 10 oy gelir ve sanki burda anlarsın @Tolstoyevski
------
@A. Poyraz Bilgin bence bu foto diğerinden daha kötü ama senin tercihi kullandık
Ne diyorsun farka?Damla Sönmez
Ben de şaşırdım bu sonuca. Damla Sönmez de çok güzel değil ama Özgü Namal'ın şu anda bu fotodaki gibi olmadığını düşünerek ondan yana kullandım oyumu benNe diyorsun farka?
Beni en şaşırtan isim oldu ama artık elensin yeterşansına bana göre kolay bir gruba düştü 4. Turda ama bellide olmaz. Bakalım ne olacak
Düello diye kıyak çektik. Ama beyaz saçlı hali ile bile eledi Serenay'ı ve kendini düelloya attıBen de şaşırdım bu sonuca. Damla Sönmez de çok güzel değil ama Özgü Namal'ın şu anda bu fotodaki gibi olmadığını düşünerek ondan yana kullandım oyumu ben
Özgü Namal'ın yüzünü bile hatırlayan yok artık, nereden geliyor bu hayran kitlesi çok ilginçDüello diye kıyak çektik. Ama beyaz saçlı hali ile bile eledi Serenay'ı ve kendini düelloya attıartık yine o fotoyu alırız
Enteresan bir tayfa. Sanırım artık yaşlandığını kabul etmeliler. Ama olmuyor.Özgü Namal'ın yüzünü bile hatırlayan yok artık, nereden geliyor bu hayran kitlesi çok ilginç
Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm...Özgü Namal'ın yüzünü bile hatırlayan yok artık, nereden geliyor bu hayran kitlesi çok ilginç
Kurtlar VadisiÖzgü Namal'ın yüzünü bile hatırlayan yok artık, nereden geliyor bu hayran kitlesi çok ilginç
Biz ölümü şerbet niyetine içeriz... @MasacREÖlüm ölüm dediğin nedir ki gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?