2021 3.Tur | Düello | Özgü Namal ⚔️ Damla Sönmez

Hangi güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özgü Namal

Zaten yüzde 90 instagram'dan seçiliyor fotolar, böyle bir zorunluluk olmamasına rağmen ancak her adayın resmi instagram hesabı kesinlikle var diye bir kaide yok, fan hesaplarından seçilen fotolar da 2021 öncesine ait olabiliyor ve o kadarı da fazla abartılı değil gibi. :A

Sonuçta 3.turda da güncele yakın fotoğraflar seçildi ancak düelloda her adayın daha cesur fotoğraflarına da şans tanınması adına her adayın olabildiğince daha cesur fotoğrafı seçilmesi daha adil yöntemdir diye düşündük ve bu yüzden ortada abartılı bir fark olduğunu ben de düşünmüyorum... @Dosi
Güncel fotoğraf paylaşmayanları almayalım o zaman. :A

Ne diyorsun farka? :A

Beni en şaşırtan isim oldu ama artık elensin yeter :A şansına bana göre kolay bir gruba düştü 4. Turda ama bellide olmaz. Bakalım ne olacak :A
Ben de şaşırdım bu sonuca. Damla Sönmez de çok güzel değil ama Özgü Namal'ın şu anda bu fotodaki gibi olmadığını düşünerek ondan yana kullandım oyumu ben :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Ben de şaşırdım bu sonuca. Damla Sönmez de çok güzel değil ama Özgü Namal'ın şu anda bu fotodaki gibi olmadığını düşünerek ondan yana kullandım oyumu ben :A
Düello diye kıyak çektik. Ama beyaz saçlı hali ile bile eledi Serenay'ı ve kendini düelloya attı :A artık yine o fotoyu alırız :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...