2021 3.Tur | Düello | Özgü Namal ⚔️ Damla Sönmez

Hangi güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolstoyevski sıralamayı değiştirmişsin sanki

Önceki turda Nesrin gibi Özgü uçuşa geçip sonra duraklayıp kendini düelloda buldu

@Tolstoyevski sıralamayı değiştirmişsin sanki

Önceki turda Nesrin gibi Özgü uçuşa geçip sonra duraklayıp kendini düelloda buldu
Foto düzenine göre karışıklık olmaması adına mecbur kaldım fotoyu değiştirmek yerine daha mantıklıydı

Katılıyorum klasik bir durum olacak ama umarım 30 saatin ardından beraberlik olmaz

Reactions: 12.Adam and Dosi
Foto düzenine göre karışıklık olmaması adına mecbur kaldım fotoyu değiştirmek yerine daha mantıklıydı

Katılıyorum klasik bir durum olacak ama umarım 30 saatin ardından beraberlik olmaz
Yok olmaz eşitlik. Ben oy kullanması için yedek jüri getiririm
sadece düello veya ikili oylama zamanı yedek olsun

Güzellik etkinliğinden çok bildirim gelmiş bir bakayım dedim ama konuları biraz yanıltıcı buldum. Özgü Namal'ı çok severim ama 2021 yılına ait bir fotoğraf ile etkinlikte yer alsaydı daha doğru olurdu. En az 2015 yılında çekilmiş bir fotoğraf ile etkinlikte yer alması doğru değil. Son fotoğraflarına baktım saçlarına ak düşmüş kadının. 2021 yılı için oy veremem bu sebeple. Damla Çukur'da çok güzeldi. Damla dedim. Diğer grupta da Nesrin diyorum.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Fotolar pek etkili olmuyor oylamada. Üyelerin çoğu zaten izlediği dizilerden dolayı sevdikleri oyunculara oy vermekte. Normal ankette bahsettiğin hali yer aldı ama düello zamanı denk getirmeye çalışıyoruz artı yüzünde herhangi bir değişiklik yok. Bu foto 2020'de yayınlanan bir haber konusunda aldık. Senesini bilemem.
------

İkiside öyle ahım şahım değil
ilki bence konudaki gibi. Diğerinde yazı var @Tolstoyevski ? Ama ilki olur ekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...