2021 3.Tur | Düello | Özgü Namal ⚔️ Damla Sönmez

Hangi güzel bir üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,954
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Eşitlik durumu söz konusu olduğu için şimdi Düello zamanı.

Yanlış oylama yaparsanız anında belirtin.

Hangi güzel bir üst tura yükselsin?

collage3.5.jpg

@Tolstoyevski sıralamayı değiştirmişsin sanki :A

Önceki turda Nesrin gibi Özgü uçuşa geçip sonra duraklayıp kendini düelloda buldu :A
Foto düzenine göre karışıklık olmaması adına mecbur kaldım fotoyu değiştirmek yerine daha mantıklıydı :A

Katılıyorum klasik bir durum olacak ama umarım 30 saatin ardından beraberlik olmaz :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Foto düzenine göre karışıklık olmaması adına mecbur kaldım fotoyu değiştirmek yerine daha mantıklıydı :A

Katılıyorum klasik bir durum olacak ama umarım 30 saatin ardından beraberlik olmaz :A
Yok olmaz eşitlik. Ben oy kullanması için yedek jüri getiririm :A sadece düello veya ikili oylama zamanı yedek olsun :A

Güzellik etkinliğinden çok bildirim gelmiş bir bakayım dedim ama konuları biraz yanıltıcı buldum. Özgü Namal'ı çok severim ama 2021 yılına ait bir fotoğraf ile etkinlikte yer alsaydı daha doğru olurdu. En az 2015 yılında çekilmiş bir fotoğraf ile etkinlikte yer alması doğru değil. Son fotoğraflarına baktım saçlarına ak düşmüş kadının. 2021 yılı için oy veremem bu sebeple. Damla Çukur'da çok güzeldi. Damla dedim. Diğer grupta da Nesrin diyorum.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Güzellik etkinliğinden çok bildirim gelmiş bir bakayım dedim ama konuları biraz yanıltıcı buldum. Özgü Namal'ı çok severim ama 2021 yılına ait bir fotoğraf ile etkinlikte yer alsaydı daha doğru olurdu. En az 2015 yılında çekilmiş bir fotoğraf ile etkinlikte yer alması doğru değil. Son fotoğraflarına baktım saçlarına ak düşmüş kadının. 2021 yılı için oy veremem bu sebeple. Damla Çukur'da çok güzeldi. Damla dedim. Diğer grupta da Nesrin diyorum.
Fotolar pek etkili olmuyor oylamada. Üyelerin çoğu zaten izlediği dizilerden dolayı sevdikleri oyunculara oy vermekte. Normal ankette bahsettiğin hali yer aldı ama düello zamanı denk getirmeye çalışıyoruz artı yüzünde herhangi bir değişiklik yok. Bu foto 2020'de yayınlanan bir haber konusunda aldık. Senesini bilemem.
------

İkiside öyle ahım şahım değil :A ilki bence konudaki gibi. Diğerinde yazı var @Tolstoyevski ? Ama ilki olur ekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...