Arkadaşım Hoş Geldin'in yılbaşı özel programı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için başlıyor! #arkadasimhosgeldin
Son 3 bölüm de bence gayet iyiydi. Sevdaluk da dün akşam 3 bölümün kolajını verdi.Kolaj olması iyiymiş o zaman.![]()
Bana mı seslendin.
Bildiğim kadarıyla son 3 bölümün kolajı olacakmış.
Arkadaşım Hoş Geldin'in yılbaşı özel programı, kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için başlıyor!#arkadasimhosgeldin
@gözlemci eee ne demekmiş erken konuşmamak lazımmış 😉
dün yazdığın yorumu çok iyi hatırlıyorum şöyle bişey demiştin: ,,demek ki star haber boşluktan izleniyomuş,, eee şimdi 4.4 geçti kanald yi geçecek az kalmış?Hayırdır ne için yaa bişey mi kaçırdım :xD
dün yazdığın yorumu çok iyi hatırlıyorum şöyle bişey demiştin: ,,demek ki star haber boşluktan izleniyomuş,, eee şimdi 4.4 geçti kanald yi geçecek az kalmış?
ama zaten burda önemli olan onu geçmesi değil boşluktan izlenmiyo olmasıheheh yok canım yaa bizde anladık artık Nazlı çelik'in izlendiğini de yinede zirve kanald haberin ....hatırladım hatırlattığın için sağol ama geçemez kanald yi zannedersem![]()
Valla uzun reklam verecek diye kanal değiştirdim ama kısa vermişler herhalde.@Bully medcezir reklamdan kaçta döndü?