cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,584
- Puanı
- 1,060
Medcezirin en iyi bölümü şu ana kadar 9. bölümdü. İlk bölüm ve 2. bölüm de çok iyiydi. 4. bölüm de fena değildi. Ama 9. bölümden beri onun gibi bölüm çıkaramadılar henüz.Sadece son sahnesi. 2. bölümde olduğu gibi heyecan olursa TOTAL'de Karagül'ü geçebilirdi ama hep durgun. Karagül'de mesela sürekli hareketli senaryo var galiba yorumlara bakılırsa. Biraz örnek alsalar iyi olacak
Hem Karagülü hem Medceziri izliyorum ama Karagül çok heyacanlı evetSadece son sahnesi. 2. bölümde olduğu gibi heyecan olursa TOTAL'de Karagül'ü geçebilirdi ama hep durgun. Karagül'de mesela sürekli hareketli senaryo var galiba yorumlara bakılırsa. Biraz örnek alsalar iyi olacak
Ben hala 2.'de ısrarlıyımMedcezirin en iyi bölümü şu ana kadar 9. bölümdü. İlk bölüm ve 2. bölüm de çok iyiydi. 4. bölüm de fena değildi. Ama 9. bölümden beri onun gibi bölüm çıkaramadılar henüz.
2. bölüm de çok iyiydi evet.Ben hala 2.'de ısrarlıyım
Valla istediği kadar heyecan yapsın Karagül'ün heyecanından fazlasını yapamaz.Sadece son sahnesi. 2. bölümde olduğu gibi heyecan olursa TOTAL'de Karagül'ü geçebilirdi ama hep durgun. Karagül'de mesela sürekli hareketli senaryo var galiba yorumlara bakılırsa. Biraz örnek alsalar iyi olacak
Büyük ihtimal blok reklam düzenine geçti.Birazcık düşmüş Medcezir halâ mı reklam vermedi.
Belli olmaz. Ece Yönenç buValla istediği kadar heyecan yapsın Karagül'ün heyecanından fazlasını yapamaz.
Valla istediği kadar heyecan yapsın Karagül'ün heyecanından fazlasını yapamaz.
Bugün sıkı rakipleri yok bence de blok vermesi iyi olmuş. Yarın totalde 10 AB grubunda ise 11 reyting alabilir ilk kez.Büyük ihtimal blok reklam düzenine geçti.
Bizimki de su yakmıyor hani Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat.Büyük ihtimal blok reklam düzenine geçti.
Belli olmaz. Ece Yönenç bu
Bugün sıkı rakipleri yok bence de blok vermesi iyi olmuş. Yarın totalde 10 AB grubunda ise 11 reyting alabilir ilk kez.
Reyting tahmin yarışmanı özledik valla.Total 10 - 11 arasında olur ama AB'de ben daha fazlasını bekliyorum şayet
Gördüm tebrikler ama ilk ve son iyi anlığı.Abi Medcezir ne yapmis öyle 😱
Offff offfff offfff birde üstüne bölüm durgun yani Heyecan aksiyon olsa ne yapardik la
@denizz19 anliklari gördün mü