3 Ocak 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir coşdukça coşmuş 😱 Total 11,70 Ab nerdeyse 14 😱 Karagül'ün yokluğundan bayağı faydalanmış
Neyse tebrikler , güzel dizi

MedCezir uçmuş tebrikler. Tam tahmin ettiğim Oranları almış.

Alvin Ve Sincaplar ile Kıyamet Günü çok iyi Oranlar almış tebrikler.

Arkadaşım Hosgeldin'in tekrarı çok iyi gitmiş tebrikler yeni bölümde şu ayarda gider Yalan Dünya yerinden gitmesin bence.
@EveN

Beni Affet ve Arka Sokaklar çok iyi Oranlar almışlar tebrikler.

3 BENI AFFET 17:45:55 18:55:05 6,31 23,36 27,02

Gerçek mi bu ne ayak? 😱😱

Huzur Koçanı'nın durumu vahim.

Geçen sene Koçancılar vır vır konuşurdu bu sene Koçancı kalmadı.

Son düzenleme:
Beni Affet'in başarısı gerçekten takdire şayan..

Karagül'ü çok büyütüyorlar işte.
Medcezir yarın totalde 11, ab'de 13 alacak bence hadi bakalım.
Ben demiştim. 😎

Medcezir iki grupta da şov yapmış. Ab'de en yüksek dizi reytingine ulaşarak sezonun rekorunu kırdı helal olsun.
Bakalım geçebilen çıkacak mı?

Arkadaşım Hoşgeldin tekrarıyla ab'de 5'i geçerek çok iyi gitmiş.

Beyaz totalde yükselişe geçmiş, ab'de de harika gitmiş. Haftaya ab'de zirveye oynar zaten.

Beni Affet neler yapmış öyle? 😱 😱

Show, filmleriyle gününü kurtarmayı başarmış.

Huzur Sokağı biraz yükselmiş gibi. Haftaya düşer ama yeniden.

Rıza baba 6'ya dayanmış. Bugün şov yapacağının belirtileri bunlar.

Kanal D haber totalde, Star haber ab'de iyi gitmiş.

Görüldüğü üzere Cuma en zor gün ve yapımlar bildiğin bir-birini kemirmiyor resmen yiyor.

Mesela Karadayı olmayınca da O Ses aynı gidiyor ama Medcezir 4-5 reyting birden yükselmiş.

Yalan Dünya olsaydı keşke.
O da Totalde 5`i, A/B`de 7-8`i geçerdi kesin.

@mrt-06 Arkadaşım Hoşgeldin yeni bölümü en az Totalde 5, A/B`de 6 alırdı. Hele en az diyorum. Kanal D`nin bu reytingi alan kaç dizisi var? Tekrarı bile Kanal D`nin totalde en çok izlenen 3. yapımı, A/B`de 2. yapımı olmuş.

O yüzden bu programı PT2`ye koyarak bildiğin harcıyor. Hiç olmazsa Pazartesi yapsaydı... O Ses`in reklamlarında iyice coşardı.

Fatih Portakal'la FOX Ana Haber her cuma olduğu gibi bu cuma da gayet iyi oranlar almış. Pazartesi'den itibaren görün siz Fatih Portakal'ı.
@xBUGRAx

Esra Erol'la, Deniz Yıldızı ve Karagül (özel) çok iyi gitmişler..

Son düzenleme:
Evet Esra'nın başarısı gerçekten büyük alkışı hakediyor Haluk.
@halukerogluFOX

Beni Affet, Medcezir, Arka Sokaklar (tekrar) çok iyi gitmişler, tebrikler.

medcezir boşlukta uçuşa geçmiş doğal olarak 8 reyting zor alan dizi 11 i rahat geçmiş

Medcezir Total 11 Ab'de 13 reyting alarak haftalık reytinglerde her iki kategoride de lider oldu.
Bir başka dizi geçse Karadayı'mı üzülürdüm ama Medcezir geçince üzüldüğüm söylenemez çünkü Medcezir'ide severek izliyorum.