3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nersi alakasız tükiyenin 4 katı ülkede orjinali üçte biri kadar izlenmiş

ayrıca nerdeyse 2.5 kat lık süre farkı var onu da çok güzel halletmişler nberkun oyaya rağmen

bak örnek vereyim koreyle nufusumuz anı ama orda 1 milyon s3 satıldı türkiyede onda biri bunu karşılaştırmak ne kadar alakasızca bunu da kıyaslamak anlamsız orda zaten tv izlenmiyor düşük çıkması normal

Kara kötü cikmadi eskiden yanlis seyler yapmis ama Polat in yaninda adam oldu. Sana bunlarin hepsi sacma geliyor cünkü diziyi takip etmiyorsun ona bakarsan banada Beren in dizileri sacma geliyor...

iki koreyi birleştirsemn türkiye nüfüsu çıkar teknolojik açıdan ne karşılaştırıyon
dünyada tv ye bağımlı ülkelrde ilk 2 sıra abd-türkiye baka raştırmalara bir de kiminki alakasız mış gör

Onun beni ciddiye almaması beni mutlu eder çünkü bende onu ciddiye almıyorum
Artık ne diyeceğini iyice şaşırmışsın Gülücüklerine sığınıyorsun

bende mi Leo.Runle ye uysam acaba
)) sen yazıklarımı yanlış anlarsan bende o yazdıklarımı sana dogrusunu anlatırım gülücüklerde yazımın bir parçası ama sana gülücüklerle bişey anlatmak deveye hendek anlatmaktan zor
)) şaklarımı bile altın bulmuş gibi sarılan birisin
)))))))))

Beni ciddiye almasan her mesajima cevap vermezdin. Demekki beni duşunmeden duramiyorsun.

Kara kötü cikmadi eskiden yanlis seyler yapmis ama Polat in yaninda adam oldu. Sana bunlarin hepsi sacma geliyor cünkü diziyi takip etmiyorsun ona bakarsan banada Beren in dizileri sacma geliyor...

mrak etme ilgi çöeken kısımların videosunua bakıyorum mesela nesrinin ölümü falan
vadici ler gibi izlemden karalamak bana göre değil

yaw emre iki ülkenin reytinglerini kıyaslaman anlamsız aynı oranda tv mi izleniyor ki elma ile armnutları bir arada yiyon
)

sen hangi dünyalardasın mehmet
)

bahsettiğin dizimi filmmi nedir ?

yaw emre iki ülkenin reytinglerini kıyaslaman anlamsız aynı oranda tv mi izleniyor ki elma ile armnutları bir arada yiyon
)

tv ye en bağımlı iki ülkeytse oran oalrak aynıdır
nüfüısu oalrak 4 kat olan abd deki orjinalindendaha çok insana ulaşmış intikam tebriği hakediyor

Sabahtan beri boşa kürek çekip durmadan anlamsız anlamsız cümleler yazdığından dolayı yazdıklarını anlamıyor olabilirim. Sadeve 1 gülücük koyduğun cümlede espiri yaptığını söylüyorsun o halde yazdığın herşeyde espiri yapıyorsun

Beni düşünmeden duramıyorsun haha aşk sitesimi olum bura güleceğim yoktu D:

Tataroğlunun konseyi sadeçe aileler arasi iş birliyiydi. Karahanlinin konseyi Amerikalilarin "Buyuk Ortadoğu" projesi için desteklidiyi taşaronnardan ibaretiydi. Ruslarin konseyi ise Ortadoğuda Rusyanin çikarlari için çaliçan insanlardan oluşurdu. Nizametdin ise Tapinaçaklara hizmet eden bir hayiniydi sonunda her kesi olduren kriptex eline geçirmeye çalişan ve bunun için olen birisiydi. Bilib bilmeden konuşma.

sen anlamıyorsan ben ne yapayım
)))))))))))
bol gülücüklü sonuyla biten cümleler kafa bulmadır bak bunun sonuna gülücük koymadım
)))))))

inşallah bu cümleyi dogru anlamışsındır

sen de mesajı anlamadan yazma arkadaş vaide süper msenaryo var diyor süreki tekara dedim ben polat ve adamalrı iyi konseyler kötü polat kazanır deim neresinden bakıyon mesajalra

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...