3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi intikamın forumdaki ilkleri diye konu açsam mı
bakalım neler varmış:

ozan admin reyting konusuna ilk defa bu kadar giriyor benm gördüğüö tartışmaya bile katılıyor
beyazsoy ilk saatten fail oldu
takas geleceği görüp ban yedi
dizi etkisiyle konu 1500 mesaja yaklaştı
dizi konusunda olumsuz mesaj yazanalr sus pus
dizi vadi takımıdaki görüşayrılklarını gözler önüne serdi
ezicek diyenler farkı görmeyince laflarını yuttu

daha ne ilkeri var acaba

- - - Ekleme - - -

Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (11 kayıtlı ve 11 misafir)

maç yapıyoz misafrilerle 11 e 11

sen ab ye göre konuşuyorsun
)) reklamcımısın ozan ab ye göre yorum yapıyon
) umutsuzda 7.5 reyting aldı ab de bunlar izlediğinin göstergesi değil.. kayıp şehir geçen hafta 7.5 aldı totalde tekrarı nasıl kayıptan iyi yahuu. nsyese herşeyi karıştırmışsın bu tartışmayı 3. hafta da yaparız.

intikamı bilmeyenler varsa artık bundan sonra ögrenecekelrdir. ve uyarlamaların kaderi onuda saracaktır nmerak etme
))

China ve law ikiniz cidden cok objegtif ve at gozluguyke bajmiyosunuz cevrenize, boyle vadicileride gorduk yaaa, forum yikilsada gam yemem

Lale Devri akıllı düşünen bir birey her zaman en iyi şekilde konuşur her cümlesinde mantıklı şeyler kurar bi kaç söz daha eklerdim bu cümleye ama ceza gelebilir diye eklemedim

Gercegi söylemek gerekirse kimse objektif bir yorum yapmiyor! Bari ben yapayim:

Beren Saat in iddaali dizisi Intikam gercekten cok iyi bir baslangic yapti, Ask-i Memnu dan iyi baslayan dizi FGSN den biraz daha zayif basladi diyebiliriz. Yanlis hatirlamiyorsam FGSN ikinci Bölümü ile yaklasik 5 Reytinglik bir sicrayis yapmisti, bakalim Intikam bunu yapabilecek mi? Bazi Arkadaslar Vadi 1 Saat rakipsiz oynadi yazmis ama sunu unutmasinlarki Intikam da ilk 1 saatini rakipsiz oynadi cünkü Vadi nin Özeti ile Intikamin tekrari hemen hemen ayni oranlari almislar diyebiliriz. Ha birde Intikam reklamsiz oynadi bunuda göz önünde bulundurmak lazim.

Kurtlar Vadisi Pusu ise gecen haftaya göre Total de 0.5 AB de 2 Reyting kaybetmis ben bunu gayet dogal karsiliyorum. Hatta Total de az bile düsmüs diyebilirim. Vadi haric hangi dizi Total de 12 Reyting üzerine cikabiliyor? Bundan sonra ne mi olur? Vadi Total de ortalama 14-15 Reyting de kalir ve zirveyi birakmaz ama Intikam da Total de kesinlikle yükselerek 11-12 Reytingi görecektir. AB de ise Ben Intikamin 13-14 Reytinglere kadar cikacagini düsünüyorum ve tabiki zirvede kalir, Vadi ise AB de ortalama 10.5-11.5 arasi gider.

Bundan böyle Total de KVP AB de Intikam zirvede olur!

Lale Devri akıllı düşünen bir birey her zaman en iyi şekilde konuşur her cümlesinde mantıklı şeyler kurar bi kaç söz daha eklerdim bu cümleye ama ceza gelebilir diye eklemedim

2. mi oldu buda
Bu arada adım hilal ismimle hitap edersen sevinirim 😉

son kez yazayım 20 dakika reytingleri açıklandıgında yazdım herkes 2 0dakikayı şilirince karseşim siz reklamcımısın neye ab ye bakıyorsunuz. dizi izlendi demek için ab ye bakılmaz totale bakılır. totale göre değerlendirceksin reyting yorumu. ha ab yide konuşur ama dizi kalkacagı zaman ab ye bakarız absi iyi olan dizi kalkmaz deriz o kadar.. ab reytinglerini abartmayalım ab herşey olsaydı. yalan dinya gün gün gezmezdi
))))))))))))))

dieğr uyarlamalrla karşılaştırılmaz intikam birtebir bu

ayrıca kayıp en büyük rakiğbi yokken 7.5 almış ondan önce 5.47 ondan önce 5.98 almış kurnazlık yapmaya çalışma beceremiyon

beren saat in ismi zaten 15 reyting eder her iki grupta

yani tns nin reytingi çarpı 2, intikamın gerçek reytingi

China ve law ikiniz cidden cok objegtif ve at gozluguyke bajmiyosunuz cevrenize, boyle vadicileride gorduk yaaa, forum yikilsada gam yemem

yakup kardeş ab de 1. olmuşsun bunun üzerine ne konuşulur.yenilgiden sonrada tokalaşmayı biliriz.pişkinlik yapmanın anlamı yok

ab si iyi olduğu için gez,yor zaten her gün ab kitlesini kendine çekiyor dizi her türlü tutumulşdiğer dizleri tutturmak içni garanti dizi yd geziyor

Yakup destere için 7 d gözlük çıkar diyenlere T20 ve W 10 gözlüklerini çıkarmalarını tenbih ediyorum artık
uçak bile bu kadar uçmamıştı hagayret

demekki vadi rakip geldiğinde dağılacakmış , totalde düştü abde çok düştü gelecek haftada total 12-13lere düşerse okadar güçlü bir dizi değilmiş demek olacak

daha bu vadinin mutlu günleri kara günler çok yakın
) ilk darbede insan tuş olurmu biraz direnmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...