valla kardeş ben ne dıyeyım sana ne dersen haklısın inan şoktayım daha ilk bölümüyle ab de 1. oluyorsa zamanla totaldede gecebılır
ay Allahım mantıklı konuşan bir Vadici biri bana tokat atsın
valla kardeş ben ne dıyeyım sana ne dersen haklısın inan şoktayım daha ilk bölümüyle ab de 1. oluyorsa zamanla totaldede gecebılır
Benimde özel dersim var destere olsaydı iyiydi ya
Tamam miras kalan bir reyting var zaten Kanal D ne koysa tutuyor Perşembe günü doğru ama hiç bu kadar yüksek reyting alanı oldu mu Kötü Yol yayınlandı Umutsuz Ev Kadınları yayınlandı Kayıp Şehir yayınlandı. Hiçbiri 10 reyting barajına yaklaşamadılar. Ama İntikam ilk bölümüyle daha geçti onları. Evet İntikam'ın boşluktan dolayı çok avantajlı bir şekilde başladığı doğru ama bu kadar yüksek oranlar alması başarıdır. Tekrarı bile Kayıp Şehir'den daha iyi reyting almış. Tekrarlar gösteriyor ki haftaya da yükselecek bu dizi. (Dün tutan dizilerin yükselişiyle ilgili tablolar koymuştum.) Başarısını kabullenmek gerek artık diye düşünüyorum...
Bir mesajda uyarlama olduğu için ilk bölümden yüksek aldı falan demişsin ama hiç alakası olduğunu düşünmüyorum. Revenge zaten Türkiye'de çok az bilinen bir dizi. Dün İntikam'ı izleyenlerin çoğu uyarlama olduğunun farkında bile değildir. Sadece sosyal medya gençliği bilinçli bu konuda
yaklaş attttıııım ne dıyeyım gerçekler ortada
Lale Devri akıllı düşünen bir birey her zaman en iyi şekilde konuşur her cümlesinde mantıklı şeyler kurar bi kaç söz daha eklerdim bu cümleye ama ceza gelebilir diye eklemedim
sen ab ye göre konuşuyorsun)) reklamcımısın ozan ab ye göre yorum yapıyon) umutsuzda 7.5 reyting aldı ab de bunlar izlediğinin göstergesi değil.. kayıp şehir geçen hafta 7.5 aldı totalde tekrarı nasıl kayıptan iyi yahuu. nsyese herşeyi karıştırmışsın bu tartışmayı 3. hafta da yaparız.
intikamı bilmeyenler varsa artık bundan sonra ögrenecekelrdir. ve uyarlamaların kaderi onuda saracaktır nmerak etme))
Günün yorumu eklendi.
TNS yine epey ters köşe yaptı. 20 Dakika'da olduğu gibi İntikam da daha yüksek çıktı A/B'de. Beren Saat, reytingi olan oyuncu var mı tartışmalarına son noktayı koydu bence. Bu dizide Beren Saat değil de adı pek duyulmamış sıradan bir oyuncu olsaydı bu reytinglerin yarısını bile alamazdı herhalde.
China ve law ikiniz cidden cok objegtif ve at gozluguyke bajmiyosunuz cevrenize, boyle vadicileride gorduk yaaa, forum yikilsada gam yemem
ab si iyi olduğu için gez,yor zaten her gün ab kitlesini kendine çekiyor dizi her türlü tutumulşdiğer dizleri tutturmak içni garanti dizi yd geziyorson kez yazayım 20 dakika reytingleri açıklandıgında yazdım herkes 2 0dakikayı şilirince karseşim siz reklamcımısın neye ab ye bakıyorsunuz. dizi izlendi demek için ab ye bakılmaz totale bakılır. totale göre değerlendirceksin reyting yorumu. ha ab yide konuşur ama dizi kalkacagı zaman ab ye bakarız absi iyi olan dizi kalkmaz deriz o kadar.. ab reytinglerini abartmayalım ab herşey olsaydı. yalan dinya gün gün gezmezdi))))))))))))))
demekki vadi rakip geldiğinde dağılacakmış , totalde düştü abde çok düştü gelecek haftada total 12-13lere düşerse okadar güçlü bir dizi değilmiş demek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?