3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
filistin kaç reyting aldı. fifilim olsada fark etmez bir hafta ara veren dizinin izleyicisi diziye hemen dönmez. örenk : her dizi yada en büyük örnegi ezel

sanmıyorum sonuöçta aynı şirket ouyuncular senaryıo vardı bir fark yok dizini ölümü gibi devame tti filistin

ahahaha hahahahaha İntikam budur
OOOOOOO Yeahhhhh

AB'de ilk bölümle 1.olcağı aklıma gelmedi
Süper

Sırada Totali ele geçirmeyi geldi

@takas'da akıllık etti kendisini banlatarak

aslında dünden anlamışlardı sonucu biri banlandı diğerleri totoşa sarıldı
))

toplam reytinge bakınca rakipleri rakamsal olarak eşitti kadın-erkek izleyici dağılımı var bir tek onda da biü ile yarısı çakıştı 20 dk nin

- - - Ekleme - - -

Hurrem polati kulagindan tutup topkapidan marmaranin sivri kayalarina atar

sarayburnundan çuvalal denize atar abd başkanına gönderir

- - - Ekleme - - -

aslında dünden anlamışlardı sonucu biri banlandı diğerleri totoşa sarıldı
))

nerde kaldın mübarek pilavlıyı kaçırdın

kurtlar berene %60 fark atmış ama hala uyanamayan arkadaşlar var
))))) hele bu farkı beren kapasın ondan sonra hava atarsınız
))

kurtlar berene %60 fark atmış ama hala uyanamayan arkadaşlar var
))))) hele bu farkı beren kapasın ondan sonra hava atarsınız
))

bren ilk bölümden 15 alıcak diyen normal insan var mıydı
ama özetini geçemez kayıpğ şehirden dah iyi değil diyen çoktu

intikam bunları yaparken yastıkta kullanmamıştır olayı doğasına bırakmışlar
)))

toplam reytinge bakınca rakipleri rakamsal olarak eşitti kadın-erkek izleyici dağılımı var bir tek onda da biü ile yarısı çakıştı 20 dk nin
emreciğim senin metamatik hocan da desterenik ki gibimiydi aca. hesap ırtada hesapla işte salı kaç reyting boştaydı kaçını 20 dakika aldı bunu cumaya uyarla göreceksin gerçekleri ama biraz saksıya ihtiyaç var
)))

- - - Ekleme - - -

bren ilk bölümden 15 alıcak diyen normal insan var mıydı
ama özetini geçemez kayıpğ şehirden dah iyi değil diyen çoktu

lafım sana değil anlayan anladı
)

İntikam'ın AB grubunda bu kadar başarılı gideceğini tahmin edemezdim..

lafını ettiğin kişi 15 reyiting bekleyen yani forum 3 lüsünden biri ciddiye alıp yorum yaptıysan fail oldun gene

salı toplamda öbgz ve biü 15.15 total, ab de 10.22 almı ş vadi tek başına total 15 küsür ab 11 hesap ortada

Fks takas arkadaşımız ileriyi görmüşki 20 reyting alır ve 10 reyting fark atar diye düşünmüş vadinin intikam karşısında ve cuma günü burda olamayacaksın demişdi bana tam tersi oldu kendisi yok görüyrosunuz işte

daha önce neler yazmıştık neler değilmi

hatta kanal D tns de çok düşük çıkar tns sbt de aldığı oranları alamaz demiştik çuvalladık orda

sonra demiştikki yaşlı teyzeler AGB deneğiydi o yüzden berenin dizi yüksek alıyordu demiştik ama tns ilk bölümüyle ab 12 ye fırlayınca şamarı yedik tam bize kapak oldu değilmi
)

çok üzüldük valla demekki beren tns sbt dinlemi insanı topaca çeviriyor yanıldık değilmi
)

neyse özür dileriz yanılmışız deriz töbe edip kurtuluşa ereriz bu fiyaskodan sonra
))

perşembeden çıkan sonuç yaşlı teyzeler hala kumanaday hakimler hafife almamak laızm acı biber sürerlşer böyle

totalde vadi 15 reyting almış tebrikler

ab grubunda ikincilikte yer almış tebrik ediyorum vadiyi

İki diziyi karşılaştırdığımı o mesajın neresinden çıkardın çok merak ediyorum. Diyorum ki TNS iki gün önce ters köşe yaptı SBT'den farklı olarak A/B'de çok yüksek çıktı. Şimdi de benzer durum İntikam için oldu. SBT'ye göre hepimiz Kurtlar Vadisi'nin A/B'de de rahat bir şekilde zirvede olacağını düşündük ama tam tersi oldu.

Bunun neresinden öyle bir anlam çıkardın anlamak zor.

arkadaş 20:00-21:30 arasındaki reytingleri hesaplasana
))))
bu haftanın reytingleri sayma bunda öncekini say çünkü intikamın karşısında hiç bir dizi yoktu ama 20 dakiikakanın vardı..

madem tüm günü hesaplayacan tekrarları ve seksenleride hesapla..

- - - Ekleme - - -

bunu yazacagını biliyorum ekleme yapayayım dedim boş ver bu kadar ön yargılı olma dedim kendime yanılmışım
))) Ben berenden ve tubadan bahsedsiyorum sen bana sbt den bahsediyon
)))

gerçek reytingini bilmediğim seksenler ve zkfo yu işe katmam ben nekadar şişirldikleri belli depğil

20-21.30 arası gene anlıklara bakrsak intikam daha başarılı 20 dk den
uzun lafın sopası safiyenin kocası osman aga diyoru msenle gene anlaşmıcaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...