Ab de intikamin elinden gidince ozaman görcem seni
- - - Ekleme - - -
Özeti gecmis dedim Ona diyecek lafimiz yok dedim bunda anlasilmayacak ne var bunu anlamadim
görüşücez 😉
Ab de intikamin elinden gidince ozaman görcem seni
- - - Ekleme - - -
Özeti gecmis dedim Ona diyecek lafimiz yok dedim bunda anlasilmayacak ne var bunu anlamadim
Özetimizi gectigi icin tebrikama atladiginiz bisey var intikam yeni basladi ve haliyle reklamsiz gidiyo
İntikam bu dizilerin hiçbiriyle karşılaştırılamaz
Ab 0.11 fark var totalde tokatlama yapmış vadi.
Soyle biseyde var karadyifa ilk basladiginda 6 larda almisti reklamsiz sonra kitlesini cogalttigi icin reklamli yayima gecmesine ragmen 10 lara ciktibunuda goz onunde tutun
Haklisin intikam bunlardan daha düsük bi seviyede katiliyorum
Söyle bisey de var intikam in karsisindaki KVP
Karadayi nin karsisindaki acunun nerdeyse tükenmis yarismasi oses bide sonu yaklasan yalan dünya
Bence 2 ay'a totelide aliriz diyorum ama yine tam belli olmaz, beni gorusum bu yonde
Suskun seni şimdi anladım sana uygun bir terimde var ceza yemeğe değmez hani neyi izlediğin belli değil 😉
Anlamak istediğin yerden anladığın bellihıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz
Anlamak istediğin yerden anladığın bellihıhı devam et böyle İntikamın başarısı bu kadar mı zorunuza gitti ya 3 cümleyi dönüp dolaşıp yine kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?