3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şimdi kendimle övünsem mi bilemedim totalde 8 ab de 10 dedim galiba tutturucam ya la
bazıalrı gibi yüzde 95 tutturuyom mu desem

00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.17 , 2) TRT1: 1.75 , 3) FOX: 1.72

Konudaki 1000. mesajı yazarak çatal kaşık takımı kazandın, tebrikler.

Şu anda rekor 1084 mesaj ile 3 Kasım reytinglerinde, konunun rekor kırması kesinleşti gibi.

İntikam'ın 3. tekrarı da iyi gidiyor gibi. Bakalım diğer günlerdeki tekrarları nasıl gidecek? Tekrar reytingleri de dizilerin geleceğiyle ilgili bilgi gösterir çoğu zaman...

tutturamamışsın her ikisinde 15 reyting alacak yarını bekle

o gözlüğü istiyorum sadece 7d göstermiyor galiba çıplak da gösteriyor gibi

- - - Ekleme - - -

o zman konu yok haluk vardı hüzünlendim şimdi haluk reyis

berenin köpeği severkenki anında rüzgar arkasıyla rüzgarı karşılıyordu
adamda köpek kadar hafıza yok insan bereni hatrlamazmı
)

Olduki rambo bunları yapmış vadideki polatın bunla ne alakası var destere varya diziyi izlemiyorsun neden oralara girdiğini niçin okadar adam öldürdüğünü bilmiyosun anca atıp tutuyosun bide bizimkine çakma diyosun Vadi senaristleri kadar usta bir senarist yok unutma bunu destere kimisi siyaseti takip ediyor der kimisi gündemdeki olayları işliyo keşke
SİZİN ÇOK SEVDİĞİNİZ İNTİKAMDA GÜNDEMİ TAKİP ETSE SİYASETE GİRSEDE BİZDE HELAL OLSUN DESEK AMA YOK NERRRRDEEE SİZ AMERİKAN YOSMASI DİZİLERİ BEĞENİN TECAVÜZ SAHNELRİNİ BEĞENİN.ŞUNDA EMİNİMKİ VADİDE TECAVÜZ SAHNESİ HER BÖLÜMDE BİRİSİYLE ÖPÜŞME OLSAYDI SİZ %100 BU DİZİYİ SEVERDİNİZ AMA BİZİM DİZİMİZ BAŞKA DİZİLERE ÇAKMALARA BENZEMEZ...

vadi ve usta senaristler ayrtı dünyaların insanalrı ne zaman ki pana mehmet ali birand a senn haberleri arakladık seanryo yaptık al bu da akrşlığı diyip parasını verir o zman belki iyi bir konuma gelir insanaların gözünde

00:30 - 00:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.08 , 2) FOX: 2.1 , 3) TRT1: 1.52

amerikalı ramboyla yerli rambo arasında birebir tıpatıp benzerlik var amerikalı amerika düşmanlarını filmlerde tek başına alteder

bizim çakması bizim düşmanlarımızı filmlerde yokeder

gerçek dünyayla alakası olmayan sallamasyon dünyanın sallamasyon kahramanıdır ikiside biri amerikaya çalışır filmlerde biri türkiyeye çalışır

peki konuları nerden alır günliük haberlerden

mantığı neye dayanır bir iki aklıevvvelin ayağı yere sağlam basmayan senaryolarına
)

arada bunca benzerlik varken takip etmiyorsun nasıl benziyor demek ayıp olıuyor
reco sana yakıştıramadım
hemde malatyalı olacaksın hemde böyle çöp dizileri izleyeceksin bir an önce intikama geç doğru yolu bul
)

Tv de Nihat hatipoglu varken kanali degistirince günah islemis gibi hissediyom ayni seyi hisseden var aranizda ya la

ben intikamı izlicem halla halla intikamı izleyip doğru yolu bulucağıma vadiyi izleyip keyfimi bulurum daha iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...