bir şeyi daha keşfettim bu gece oda kanal d ciler ve berenciler sayesinde onlar sağolsun...türkler ile amerikalılar arasındaki tv bazındaki önemli farklardan biri...vede en önemlisi bence türklerin yaptığı en kaliteli dizileri amerikalılar tenezzül bile etmez ve yayınlamaz türkler ise amerikalıların en şaftı kayık dizilerini türkçeyi çevirmekle kalmaz türk izleyicilerinin bir kısmı ise on numaralık övgüler dizer...malum ab grubu standardı..revenge hoşafını yapanlar şimdi bu berencilerin yorumunu görse vay be biz ne yapmışız böyle diye çoktan uçuşa geçmişlerdi bence...:aynen:
yanlış keşlif mesela aşk ı memnu nun abd versiyonu oldu f,ilm olsa da oldubir şeyi daha keşfettim bu gece oda kanal d ciler ve berenciler sayesinde onlar sağolsun...türkler ile amerikalılar arasındaki tv bazındaki önemli farklardan biri...vede en önemlisi bence türklerin yaptığı en kaliteli dizileri amerikalılar tenezzül bile etmez ve yayınlamaz türkler ise amerikalıların en şaftı kayık dizilerini türkçeyi çevirmekle kalmaz türk izleyicilerinin bir kısmı ise on numaralık övgüler dizer...malum ab grubu standardı..revenge hoşafını yapanlar şimdi bu berencilerin yorumunu görse vay be biz ne yapmışız böyle diye çoktan uçuşa geçmişlerdi bence...:aynen:
İsin sonucu su, intikam sbt sonuclarina gore cok iyi bi gris yapti ve 2 ay'a zirveyi alma potansiyelini gisterdi..umarim tns'de de boyle bi sonuc cikarintikam persembenin gurur kaynagi
![]()
00:00 - 00:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.13 , 2) ATV: 2.88 , 3) TRT1: 2.39
çakma ezel izliyon amao kadarını anladıysan vadiyi bırakıp intikamı seçerdin)
hem çakmalara karşı çıkıp hem çakma rambo izlemek hiçte yakışık almaz)
bir şeyi daha keşfettim bu gece oda kanal d ciler ve berenciler sayesinde onlar sağolsun...türkler ile amerikalılar arasındaki tv bazındaki önemli farklardan biri...vede en önemlisi bence türklerin yaptığı en kaliteli dizileri amerikalılar tenezzül bile etmez ve yayınlamaz türkler ise amerikalıların en şaftı kayık dizilerini türkçeyi çevirmekle kalmaz türk izleyicilerinin bir kısmı ise on numaralık övgüler dizer...malum ab grubu standardı..revenge hoşafını yapanlar şimdi bu berencilerin yorumunu görse vay be biz ne yapmışız böyle diye çoktan uçuşa geçmişlerdi bence...:aynen:
Nerden biliyorsun?Daha reytingler çikmadiki... Benim gorduyum tabloda Vadi gunun birinçi oldu diye haber geçdi. Sen hangi dunyada bahs ediyorsun? Ayrica 3 kere tekrar yapiyor. Vadi maça gore geç yayinlanmaya başlayinça korkak falan dediniz ama ayni diziyi 3 kere yayinlamak korkakliğin buyuyudur. Ama yine ilk 5 liye gire bildi ya Tebrikler.
tns de bunun iki katını bekliyorum aksi takdirde tns şike yapıyor demektir)
- - -
tns zaten belli kanallara takmis durumdaumarim objegtif sonuclar ortaya koyar.
çakma ezel izliyon ama))))))
Vay destere sahne arıyosun heralde daha demi![]()
Yarin Sonuc ne olursa olsun kazanan Dostluk olsun![]()
ezel de çok kaliteliydi ama bu ezelden iki gömlek stün ezelden 100 vadi gibi dizi çıkar intikamdan 500 tane vadi gibi dizi çıkar fark var işte)
30 dakikalık diziyi size 90 dakiak yutturuyorlar hala sesiniz çıkmıyor)))
00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.17 , 2) TRT1: 1.75 , 3) FOX: 1.72