3 Nisan 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Dur kız coşma hemen 1-2 haftaya netleşir her şey

Kırgınlar ab ve abc1'de 7.sıraya gerilemiş çok üzüldüm

Yok abla vakit bulamıyorum ki
Bu hafta bakacam inşallah.

Zirve hayallerinden nerelere düştü çıta

He tmm ablacım beğeneceğini umuyorum bende yarısını tamamlıcam inşallah
Atakanı göremedim onun oyunculuğunu merak ediyorum

Fragman yine süperr ah Kemaldan kurtuluş yok bee
Fragman güzel ama acilen diziyi toplamaları lazım. İşlenecek bir sürü farklı Ve güzel konu varken sadece Kemal'e oynamaları hiç mantıklı değil. Kaldı Ki Feride ve Toprak iyice geri plana atıldı.

Fragman güzel ama acilen diziyi toplamaları lazım. İşlenecek bir sürü farklı Ve güzel konu varken sadece Kemal'e oynamaları hiç mantıklı değil. Kaldı Ki Feride ve Toprak iyice geri plana atıldı.

Aynen öyle diğer gruplarda bu yüzden düşüş oluyor bence Kemale odaklı olmamalı dizi ya

Aynen öyle diğer gruplarda bu yüzden düşüş oluyor bence Kemale odaklı olmamalı dizi ya
Senaryo ayarlaması yapıp senaristlere atacağım gerçekten ama olmasını istediğim şeyleri yazacağım kendileri de belki aklına gelmediği için yaparlar

Senaryo ayarlaması yapıp senaristlere atacağım gerçekten ama olmasını istediğim şeyleri yazacağım kendileri de belki aklına gelmediği için yaparlar

Ayy valla süper olur el at şu işe bakalım değişsin şu dizi biraz

Dur kız coşma hemen 1-2 haftaya netleşir her şey

Kırgınlar ab ve abc1'de 7.sıraya gerilemiş çok üzüldüm
aaa sen izlede bölümü az yazmışsın diyeceksin

ayy resmen tolga vs çağatay olmuş zırlama olsun fevri sinirli hareketleri olsun saç yapımından tipe kadar hemen hemen aynı karakter gibi şu 1-2 ayda çağatay tolga çok rakip olarak anılıcak gibi görünüyor biri polis diğeri asker

ama nasıl çağataya karşı arası tutuyorsam bu dizidede tolgaya karşı görkemi tutup onu övecem sana ayoll buradada herifine karşı başka bir herif buldum ve ne tuhaftır görkemde aras gibi manyak ve deli bir karakter onuda arasa uydurmuşlar

Ayy bulmuşun yine bir psikopat kendine işimiz var senle yine
Kaybeden tarafta olmaktan bıkmadın mı kız

İsimsizlerin yapımcısı Filintanım yapımcısı ve dizinin başrolü Uğur Güneş Dirilişin Tuğtekini nasıl anti oldun onda Filintanın padişahıda var

İsimsizlerin yapımcısı Filintanım yapımcısı ve dizinin başrolü Uğur Güneş Dirilişin Tuğtekini nasıl anti oldun onda Filintanın padişahıda var
aman tuhtekinide çok severdim ben ayoll geberse diye dua ediyordum

aa isimsizleri izlemedim ama kadro olarak zayıf kalıyor konusu iyidir sözün erkek oyuncuları çok bilindik ve kaliteli ama isimsizler kadro olarak gel beni izle diyemiyor yanı

Asker dizileri hiç yoktu ne zamandır bir anda her kanal bu konuya yöneldi

İçerde başlarda çok güzeldi fakat bozdu fena bir şekilde bu iyi oranları sonradan düşecektir!

Kırlangıç Fırtınası çok güzeldi yine fakat değeri bilinmiyor onun da yazıklar olsun bu sisteme!

Söz çok güzeldi dün daha da artacaktır. Umarım bozmaz sonradan o da.

İsimsizler sonradan düşüşe geçecektir çok amatör ve çok kötü!

Fatih Portakal yine müthiş gitmiş gerçekleri anlatan süper bir adam her anlamda çekemeyenler bu yüzden çok!