3 Nisan 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

İsimsizler total ve abc'de ufak düşüşler yaşamış o da aynı tarzda rakibinin gelmesinden kaynaklı. Çok düşmemesi olumlu, +5'lik kitle diziyi sevmiş bu haftada hemen hemen aynı oranları almış ilk bölüme göre. Ab'de güzel artış yaşamış, dizi kesin olarak tuttu bence. Diziye dini duygular ön planda diye eleştiri yapılmaya çalışılıyorda konusu itibariyle hangi duygular ön planda olmalı anlamadım. Savaşçı aslında aralarında en uyanığı. Sırf reyting için 15 temmuz görüntülerini kullanarak ilgi çekmeye çalışmışlar tanıtımlarda.

İsimsizlerin tutmayacağı belliydi zaten ayoll dahada düşer :A

Söz çok güzel bir dizi olmuş tamamladım az önce 2.sırayı haftaya bile kapabilir içerdeye totelde baya sorun yaşatıcak görünüyor gerçi ab gurubunu içerde toteli söz alsa üzülmem ayoll :Z:Z:Z @Bully @batuhankaralar @cookies

Kırgın Çiçeklerim en azından bir dizi gibi bir 6 alıp bir 4 almıyor neydüğü belirsiz boşluk dizisi gibi :F

Söz ilk bölüme güzel oranlarla başlamış tebrik ederim isimsizlerde öyle güzel devam etmiş Kırgınlarım çiceklerim valla karşısına o kadar dizi geliyor maşallahı var nazar değmesin dizimize:D

Son düzenleme:
Yok 2 yıllık diziyi sanki Arka Sokaklar gibi 450 bölüm yayınlamış gibi bir övgü mesajı yazmıştın güldürdün emojisi koyacaktım değiştiği görünce vazgeçtim.:))

Arka sokaklar gibi uzun bir dizi olmayabilir Kırgın Çicekler karşısında İçerde varken gayet iyi oranlar alıyor onu dedim ben 😉 ayrıca sevdiğim diziye istediğim yorumu yapabilirim dimi lütfen konu uzamasın

Arka sokaklar gibi uzun bir dizi olmayabilir Kırgın Çicekler karşısında İçerde varken gayet iyi oranlar alıyor onu dedim ben 😉 ayrıca sevdiğim diziye istediğim yorumu yapabilirim dimi lütfen konu uzamasın

Sakin ol benden korkma bu kadar.:kiki:

İstediğin yorumu yap tabi ama yanlış yorum yapıp komik duruma düşme diye tavsiye ediyorumdum ben.:))
Sonuçta sadece Totalde 7 alan basit işleyişi olan çokta dikkate alınmaması gereken bir dizi.😉

Sakin ol benden korkma bu kadar.:kiki:

İstediğin yorumu yap tabi ama yanlış yorum yapıp komik duruma düşme diye tavsiye ediyorumdum ben.:))
Sonuçta sadece Totalde 7 alan basit işleyişi olan çokta dikkate alınmaması gereken bir dizi.😉

:FSenden niye korkucam öcümüsünde korkayım tartışmak istemiyorum senle o kadar düşüncendir nokta..

İçerde'ye büyük tebrikler yine rakip tanımamış.

Yeni dizilerden etkilenerek çöken ise Kırgın Çiçekler olmuş, ne zaman açsam Kemal adlı karakterin itici konuşmaları da diziyi nereye kadar götürecek. :)

Ben İsimsizler'den yanayım, Söz'ün bu ilk bölüm gazı diyorum ayrıca İsimsizler tutmamış gibi konuşulmuş ancak oranları gayet iyi AB'de Söz'ün önüde, ABC1'de kılpayı gerisinde kalmış. :)

Kırlangıç Fırtınası 71. sıraya kadar düşmüş yeni saatinde.

Ne çektirmiş be Kırgın Çiçekler :F 78 bölümdür istikrarlı reytinglerimizle nal toplatıyoruz Ve ancak karalama yaparak kötüleyebilirsiniz dizimizi bu da bizi her zaman olduğu gibi yüceltir yapmacık aşk dizilerini ki Kara Sevda başı çeker izleyen biri dizime laf atıyor traji komik vaka :F

İçerde'ye büyük tebrikler yine rakip tanımamış.

Yeni dizilerden etkilenerek çöken ise Kırgın Çiçekler olmuş, ne zaman açsam Kemal adlı karakterin itici konuşmaları da diziyi nereye kadar götürecek. :)

Ben İsimsizler'den yanayım, Söz'ün bu ilk bölüm gazı diyorum ayrıca İsimsizler tutmamış gibi konuşulmuş ancak oranları gayet iyi AB'de Söz'ün önüde, ABC1'de kılpayı gerisinde kalmış. :)

Kırlangıç Fırtınası 71. sıraya kadar düşmüş yeni saatinde.
Etkilenme diye bir şey yok. Sadece geçen hafta Mesude öldüğü İçin zirveye rahatlıkla oturdu. Bu hafta da düşüş yaşaması normal. Haftaya yeniden yükselir sürekli düşüş Ya da yükseliş diye bir şey olamaz :)

Ne çektirmiş be Kırgın Çiçekler :F 78 bölümdür istikrarlı reytinglerimizle nal toplatıyoruz Ve ancak karalama yaparak kötüleyebilirsiniz dizimizi bu da bizi her zaman olduğu gibi yüceltir yapmacık aşk dizilerini ki Kara Sevda başı çeker izleyen biri dizime laf atıyor traji komik vaka :F

Etkilenme diye bir şey yok. Sadece geçen hafta Mesude öldüğü İçin zirveye rahatlıkla oturdu. Bu hafta da düşüş yaşaması normal. Haftaya yeniden yükselir sürekli düşüş Ya da yükseliş diye bir şey olamaz :)
Haftaya da Meral ölsün ondan sonraki hafta diğerleri. :)

Orası seni ilgilendirmez izlemezsin olur biter. Her hafta saçma yorumlarla diziyi karala dur. Hep son yazarak dikkat mi çekmeye çalışıyorsun?
Evet 4.5 yıllık ve 70 bin mesajlı üye senin dizin üzerinden her hafta dikkat çekmeye çalışıyor komik olma. :) Bir dizi için kalbimi kırdın umarım bu yaptığının yanlışlığını görüp bir "dur!" dersin, iyi akşamlar. :)

Evet 4.5 yıllık ve 70 bin mesajlı üye senin dizin üzerinden her hafta dikkat çekmeye çalışıyor komik olma. :) Bir dizi için kalbimi kırdın umarım bu yaptığının yanlışlığını görüp bir "dur!" dersin, iyi akşamlar. :)
Demek ki barındığını yıllar Ve yazdığın mesajlar Yılanların Öcü izlediğin günleri unutturmuş sana :)